• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 18°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9645.02 0.00
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Davutoğlu'ndan emekli ve asgari ücret müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı. Davutoğlu emeklilere, kadınlara ve asgari ücretliye büyük müjde verdi.
Davutoğlu'ndan emekli ve asgari ücret müjdesi

1-091.jpgAK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da AK Parti Seçim Beyannamesi'ni açıkladı.

Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin seçim beyannamesinde asgari ücret maaşının bin 300 TL olacağını ve emeklilere bin 200 TL ek zam verileceğini açıkladı.

DAVUTOĞLU'NA COŞKULU KARŞILAMA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "AK Parti Seçim Beyannamesi"ni açıklayacağı toplantı başladı. Başbakan Davutoğlu, açıklamayı yapmak üzere ATO Congresium'a eşi Sare Davutoğlu ile geldi. Salona gelişinde vatandaşları selamlayan Davutoğlu, Türk bayrağı ve parti bayraklarıyla karşılandı.


Davutoğlu, salona "Davutoğlu Ahmet Hoca" şarkısı eşliğinde girdi. Başbakan Davutoğlu konuşmayı yapmak üzere kürsüye çıktığında ise AK Parti'nin seçim müziği olarak kullanılacağı açıklanan "Haydi Bismillah" isimli şarkı çalındı.

DAVUTOĞLU'NDAN SEÇİM TWEETİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, salona gelişinden önce twitter'dan paylaşımda bulundu.

"İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte, Daima İnsan, Daima Hizmet için, Türkiyem için" tweetini #AKBeyanname etiketiyle atan Davutoğlu, tweetine seçim beyannamesine ilişkin görselleri de ekledi.

3-109.jpg


AK PARTİ'NİN İLK MİTİNGİ SAMSUN'DA

Bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek.

Yarın yapılacak Samsun mitinginin ardından Davutoğlu, ikinci mitingi de salı günü Erzurum'da gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor.


Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Dünyanın dört bir yanındaki kardeşlerimizi saygıyla selamlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mız az önce Brüksel'e yola çıktı, Allah yolunu açık etsin. Geleceğe yürüyen bu siyasi partilerin, görülmez kahramanlarını selamlıyorum. Değerli kardeşlerim bugün bir milat, yeniden 'bismillah' diyoruz. Bugün 3 Kasım 2002 gibi 1 Kasım 2015'i de bayram yapma günüdür. Türkiye'nin en büyük siyasi partisi olarak bütün dava arkadaşlarımızla aziz milletimizin izindeyiz. Bu aziz kadroyla birlikte Türkiye'nin emanetine sahip olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz. AK Part ailesi olarak 1 Kasım'daki seçimlere doğru ilk günkü aşkla gittiğimiz göstergesi bu salondaki aşktır.

"BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM, HAKARET VE TAHKİR..."

Bütün partilerimize bir kez daha siyasi nezaket kuralları içinde medeni bir rekabet diliyorum. Bütün partiler, karşılıklı saygı içinde söyleyeceklerini milletimize anlatacaklarını dile getirsinler, ama birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim, hakaret ve tahkir yerine güzel sözlerle birbirimize hitap edelim. 1 Kasım seçimleri şimdiden milletimize hayırlı olsun.

"AK PARTİ HAREKETİ BİR REFORM HAREKETİDİR"

AK Parti hareketi bir reform hareketidir. Köhnenmiş bir sistemin önünü açan bir reform hareketidir. AK Parti bu özelliğiyle 2002'den bu yana sessiz bir reform gerçekleştirmiştir. İkinci olarak AK Parti halkın içinden çıkmış bir partidir. Halk biziz, biz halkız. AK Parti hareketinin 3. özelliği bir vizyon hareketi olmasıdır. Bu 3 özellik, bugün açıklanacak beyannamemizde yer alacak.

"DAR KATILIMLA HAZIRLANMIŞ BİR BEYANNAME DEĞİLDİR"

Sunduğumuz seçim beyannamesi, masa başında, dar katılımla hazırlanmış bir beyanname değil; milletin katılımıyla geniş bir konsensus ve mutabakatla hazırlanmış bir beyannamedir. Bugün, milletimizin huzuruna yine Türkiye'nin sesi olarak çıkmış bulunuyoruz. AK Parti, bütün unsurları, bütün birikim ve kararlılığıyla 1 Kasım'a hazırdır, yola çıkmaya hazırdır.


"13 YILIN HEBA OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Milletimizle el ele, gönül gönüle 13 yılın atılımlarını daha ileri seviyelere taşıyacağız. 13 yılın kazanımlarının heba olup gitmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Kaosa, krize, kriz çıkarmak isteyenlere hiçbir suretle geçit vermeyeceğiz.

"KOALİSYON GÖRÜŞMELERİNDE CHP VE MHP..."

AK Parti olarak bütün milletimiz şahittir, biz AK Parti olarak koalisyon görüşmelerini sonuna kadar samimiyetle sürdükdük. AK Parti bütün kadrolarıyla bu süreci hareketi geçirdi. Maalesef aynı demokratik yaklaşımı muhattaplarımda göremedik. CHP hemen blok siyasetine yöneldi. AK Parti'yi dışlayan bir sistem geliştirdi. MHP hayır siyaseti geliştirdi. MHP ise herşeye hayır dedi. Blok siyaseti ve hayır siyasetinin ne noktaya geldiğini görüyoruz. Blok siyaseti de hayır siyaseti de milletten gereken cevabı alır. HDP ise terör siyaseti geliştirdi. Biz ise birlik siyaseti yaptık.

"TAZELENDİK, YENİLENDİK, HAYDİ BİSMİLLAH DİYORUZ"

Yeni bir seçime giderken, Türkiye'yi geleceğe taşıyacak programa, en önemlisi aşka sahip olan yegane parti AK Parti'dir. Biz sadece hedefler belirlemıyoruz, bu hedeflere ulaşmak yolunda geçmiş 13 yılı teminat olarak veriyoruz. Yeni Türkiye, demokratik Türkiye vizyonu 1 Kasım seçimlerinin temel vizyonudur. AK Parti bugüne kadar değişimin, reformların, sessiz kitlelerin sesi olmuştur. Biz hem geleneği sürdürürüz, hem tazeleniriz. Tazelendik, yenilendik, haydi bismillah diyoruz. AK Parti geçen seneki olağanüstü kongremizde söylediğimiz gibi insana hak ettiği onuru veren bir partidir. Toplumun değişik taleplerini okuyamayanlar Türkiye'yi ileri taşıyamazlar. Bizim söyleyecek sözümüz var, bizim gidecek yolumuz var. Türkiye geleceğini maceracılara bırakmayacaktır.


"KAMU DÜZENİ SAĞLANANA KADAR TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEK"

Puslu havayı seven çakallar zannetiler ki 7 Haziran'dan sonra ülke sahsiz kalacak, yönetim boşluğu oluşacak. Biz bu tehdit unsurlarına gereken cevabı verdik. Teröristleri masum vatandaşlarımızdan ayırarak hak ettikleri cevabı verdik. Güvenlik birimlerimiz büyük bir fedakarlıkla bütün terör örgütlerinin hadlerini bildirdi, ülkemizin ve milletimizin birliğini temin edecek adımları attı. Bizim barış için sergilediğimiz sabrı yanlış yorumlayanlar bir tehdit unsuruna dönüştü. Biz onlara gereken cevabı verdik. Terörü ve teröristi masum halktan ayırarak hak ettikleri cevabı verdik. Kamu düzeni sağlanana, bütün silahlar gömülene kadar terörle mücadelemiz devam edecek. Aynı kıbleye yönelenlerin kıblesini değiştirmeye kimse muktedir olamayacaktır. 1 Kasım seçimleri bütün mazlum milletlerin kaderini belirleyecek bir seçimdir. Türkiye'nin ne kadar kritik bir coğrafyada bulunduğu hepimizin malumudur. Türkiye bölgede bir istikrar ve güvenlik adasıdır.

"DAĞDAN ALDIĞI EMİRLE SİYASET YAPANLARIN..."

Bu milletin birliğine, insanlarımızın kardeşliğine yönelen her türlü tehdide karşı dimdik ayaktayız. Sırtını dağa yaslayan, dağdan aldığı emirle siyaset yapanların aramıza nifak tohumları ekmesine, bin yıllık kardeşliğimizi zedelemesine kesinlikle izin vermeyiz. Terörün arkasındaki hain odaklar, çözümden rahatsız olan odaklardır. Bu engelleri ortadan kaldıracak ve kardeşliğimize halel getirmeyecek şekilde bütün ülkeyi bütünleştirecek toplumsal uzlaşı çalışmalarına devam edeceğiz.

"YETER, SÖZ DE KARAR DA MİLLETİNDİR"

Hiç kimsenin huzurumuzu, muhabbetimizi bozmasına izin vermeyiniz. AK Parti, bütün coğrafyamız için büyük bir önem teşkil etmektedir. Ülkeyi yönetme iradesine olan ve olacak olan sadece millettir. Biz de yeter, söz de karar da milletindir dedik, demeye de devam edeceğiz. İlk günkü aşkımız nasıl ki milletimizse bugün de öyledir.

 


"TÜRKİYE 13 YILDIR SADECE BÜYÜDÜ"

Biz milletimizin umudu olarak iktidara geldik. AK Parti halen istikrarın, güvenin partisidir. Bugüne kadar milletimizin güvenini boşa çıkarmadık. AK Parti'ye yönelik saldırıların, iftiraların, tamamının arkasında bu güveni boğmak vardır. Gelin hep beraber bir olalım diyoruz. Bizim yolumuz milletimizin yoludur. Türkiye 13 yıldır sadece büyüdü. AK Parti siyasetinde hiçbir zaman yalan yoktur, 13 yıldır millete verdiğimiz her sözü tuttuk.

"REFORM VADEDEN TEK BEYANNAME BİZİMKİDİR"

AK Parti beyannamesi reform vadaden tek beyannamedir. Bu beyanname Türkiye'yi yüksek gelir düzeyine taşıyacak bir beyannamedir. Bu beyanname hesabı, kitabı son derece iyi yapılmış bir beyannamedir. Bu beyanname bütün vatandaşlarımızı birinci sınıf bir beyannamedir. İnsan onuru dış politikamızın da iç siyasetimizin de temelidir. Beyannamemiz reformlar, vaatler ve büyük Türkiye yolunda temel aldığımız büyük projeler olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. Beyannamemizi demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hak ve özgürlüklerini temel alarak hazırladık.

BİR ANDA DAVUTOĞLU'NA KOŞTU

Başbakan Davutoğlu, konuşması sırasında kendisinin yanına gelmek isteyen bir genci sahneye davet etti ve ona sarıldı. 'Gelen böyle bir aşkla geliyorsa, bırakın gelsin' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim