• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2527.774 1.77
  • Dolar: 32.5692 0.09
  • Euro: 34.6248 -0.02

Davutoğlu"Bu Ülkeyi Bu Milleti Terk Etmeyeceğiz"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Van mitingde konuştu.
Davutoğlu"Bu Ülkeyi Bu Milleti Terk Etmeyeceğiz"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Van mitinginde halka seslendi. Terörle mücadelenin "Silahlar magmaya gömülünceye kadar" süreceğini belirten Davutoğlu, Vanlılar'a "Sizin aranızdan Allah muhafaza canlı bombalar, teröristler değil, Türkiye'ye, Van'a ışık tutacak bilim adaları yetişecek" dedi. İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİ İNSANIDIR


"Askerimizi polisimizi katleden bütün teröristler kahrolsun kahrolacaklar. Biz Türkiye'ye baktığımızda Türk, Kürt, Laz ve Çerkez ile hep birlikte kültürel lezzet sofrasıyız. Aramıza nifak sokmak mümkün mü? Bu toprakların en büyük zenginliği bu toprakların insanıdır. Sevgili Vanlılar bizimle bu kardeşlik yolunda yürümeye var mısınız? Bu ülkeyi özgür adil bir ülke yapmaya var mısın? İnsanı eşrefi mahlûkat olarak görürüz hepsini kardeş biliriz. Siyaset yapmamızın yegâne amacı budur.

Biz kardeşliği getirmek için bir aradayız. Bu toprakların makûs talihini değiştirmek için siyaset yapıyoruz. Biz bu amaçla gece gündüz çalışılırken. Biz hükümet olarak Van, Bingöl ve bütün illerimizi kalkındıracak yatırımlar yapıyoruz onlar gelip ateşe veriyor. En son Selahattin Eyyubi Havalimanına saldırdılar.

TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR, AYRIM YAPAN KALLEŞTİR


Hakkarili kardeşim Türkiye'nin bütün imkanlarına kavuşsun diye yaptık. Bilsinler ki biz başladığımız işi yarım bırakmayız. Bunların tek derdi baskı ve zulüm yapmak kardeşi kardeşi kırdırmak. Türk Kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir. Biz hem terörle mücadele ediyoruz ve toplumun kardeşliğini en gür şekilde söylüyoruz. Biz Vanlı kardeşlerimiz kepenk kapatmasın diye huzur operasyonlarını başlattık. Birçok kardeşim 'Allah devlete ve millete zeval vermesin' diye dua etti. Biz kardeşlerimizin rızkına göz koyanlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sizleri eline silah alan sokak çapulcularına teslim etmeyeceğiz.

BİZ ÇÖZÜM İÇİN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AYAKTA DURACAĞIZ

Canımıza dahi mal olsa bu kutlu yoldan dönmemiz söz konusu değil. Biliyorlar ki AK Parti zayıfladığında terör güçlenecek ya da çözüm süreci bitecek. Biz bir daha burayı terör çetelerine bırakmayacağız. Biz çözüm için her zaman olduğu gibi ayakta duracağız. Huzur ve demokrasi operasyonları başladığında DEAŞ ve PKK saldırdığında verdiğim talimat açıktı terör örgütleri ile mücadele edeceksiniz ama vatandaşlarımızın onuruna zarar vermeyeceksiniz.

HALKI İLE BULUŞABİLEN TEK PARTİYİZ


Ama onlar sivili de askeri de şehit ediyorlar. Bunlar geleceğimize düşmanlar gelin sorunları çözelim dedik acımasızca saldırdılar. Bunların Kürt kardeşlerimizin sorunları ile bir derdi yok. Bu ülkeye barışı sadece AK Parti götürür. Ülkenin her yerinde halkı ile kucaklan tek parti AK Parti'dir. Halkı ile buluşabilen tek parti AK Parti.

BU MİLLETİ, BU ÜLKEYİ TERK ETMEYECEĞİZ


Şimdiden uyarıyorum; herhangi bir şekilde sandık başlarında terör yaparak halkımıza şu veya bu partiye oy vermeleri için baskı yapmaya kalkan kim olursa olsun, en şiddetli şekilde adaletin önüne çıkartılacak. Kimseye bu milleti, bu ülkeyi, bu sandıkları terk etmeyeceğiz. 1 Kasım'da inanıyorum ki sizin inancınızla birlikte Türkiye kazanacak. Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz kazanacak. Türkler de kazanacak, Kürtler de kazanacak. 78 milyon hep beraber kazanacak. Onlar ne sabotaj yaparsa yapsın biz yapacağız. Çünkü yıkmak onlara, yapmak bize yakışır."

4-089.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim