• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Davutoğlu Milyonlara Sesleniyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul mitinginde milyonlara hitap ediyor.İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları;Fatih Sultan Mehmet Han’a selam olsun. İstanbul...
Davutoğlu Milyonlara Sesleniyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul mitinginde milyonlara hitap ediyor.

İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları;

Fatih Sultan Mehmet Han’a selam olsun. İstanbul’a düşman gemileri geldiğinde ’geldikleri gibi giderler’ diyen Gazi Mustafa Kemal’e selam olsun. Akşemseddin’e selam olsun. Adnan Menderes’e selam olsun. İstanbul denince akla gelen, muhabbetle andığımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. İstanbul bizim için bir sevdadır. İstanbul’un her köşesine selam olsun. Tüm İstanbul’a selam olsun.

İSTANBUL BENİM HOCAM

Çocukluğum Fatih’te geçti. İstanbul benim en büyük hocamdır. İstanbul bizim için aşktır, sevdadır.

Bizi görmek isteyen, bizi anlamak isteyen İstanbul’a bakacak. İşte istanbul büyük bir kalabalık içinde yeniden AK Parti’ye sahip çıkıyor. İstanbul sana teşekkür ediyorum seni selamlıyorum. Bu benim 41. mitingim işte İstanbul. Bizim diğerlerinden farkımız vardır. Biz bu bayrağı dünyada dalgalandırdık. Bizim için her yer Türkiye.

Onlara, birinci parti olamazsınız istifa edecek misiniz diyorum? Onlar hiç birşey demiyor. Eğer başaramazsam görevi başkasına emanet ederim. Onlar bunu diyemiyor işte bu bizim farkımız. Biz kazanacağımız biliyoruz.

Onlar, hiç iktidar olurum demiyor çünkü onlar millete güvenmiyorlar. Bunlar AK Parti’yi engellemeye çalışıyorlar. Milleti arkasına alanları durdurabilirler mi? İstanbul 7 Haziran’da yeni bir fetih yapmaya hazır mıyız?

1 DOĞRU 4 YANLIŞI GÖTÜRÜR

4 yanlış yanyana gelip AK Parti’yi götürmeye çalışıyorlar. Burada 1 doğru 4 yanlışı götürür. AK Parti, elif gibi dimdik duran bir partidir.

MHP koltuğu bırakıp kaçtı. Bu millet MHP’yi iktidara taşır mı? 1 doğru 4 yanlışı tarihe gömer! Bunlar üç parti bir de paralel var onlara karşı biz varız. Bizim amacımız iktidar olup millete hizmet etmek. Biz siyasetin öncüsüyüz, bizim hedeflerimiz var.

NAL TOPLUYORLAR

Onlar bizim arkamızdan gelip nal topluyorlar başka işleri yok. Biz hürriyet, berketin, kalkınmanın yolcusuyuz. Onların böyle derdi yok. Onların derdi bizimle uğraşmak. Biz bunlara güler geçer yolumuza devam ederiz. Biz Bitlis’de ne söylüyorsak, Muğala’da da onu söylüyoruz. Onlar biz dediklerinde bir grubu belirtiyorlar.

MHP’nin Türkiye’nin yarısında ismi yok. HDP ise Kürt kardeşlerimizi istismar ediyor. Bu kardeşlerimiz HDP’ye ders vermez mi?

Beni Osmaniye’de Türkmen Bey’i diye karşıladılar. Bize her yer Türkiye! İşte biz bunu Hakkari’de de diyoruz Edirne’de de!

Nifak tohumu ekenlere karşı inadına milli birlik diyecek miyiz? İşte bizim birliğimiz bu birlikteyiz. Bizi kimse bölemez ayıramaz. Biz biriz. Birliğimizin adresi AK Parti! Vatanın teminatı AK Parti!

ŞEHİT OLACAKSAK TEREDDÜT ETMEYİZ

Biz Allah için şehit olacaksak bir an olsun tereddüt etmeyiz. Bizi akıllarınca korkutacaklar. Biz ölümü Şeb-i Aruz gibi karşılarız. Biz hiç bir baskı karşınında boyun eğmedik.

Aziz İstanbul kim ne derse desin kıyamda duracak mısınız? Taviz vermeden dimdik duracak mısınız? Partimizi kapatmak istediler bizi durdurabildiler mi? Gezi olayları oldu bizi durdurabildiler mi? Bizi durduramadılar. Sonra Mısır’da darbe yaptılar. Bölgeyi karşıtırdılar. Bizim milletimiz dimdik durdu hep ayakta durdu. Türkiye’yi karıştıramadılar. Yeni Türkiye’ye var mıyız? Onlar konuşur AK Parti yapar!

Türkiye’ye bir Sisi arıyorlar. Buna izin verecek miyiz? İnsan onuru için ayağa kalkmaya var mıyız? Dimdik durmaya var mıyız? Özgürlüklerin devamı için AK Parti demeye devam edecek miyiz?

KILIÇDAROĞLU YALAN ÜRETİYOR

Kılıçardoğlu yalan edebiyatı yapıyor. Biz onlara ders vereceğiz. IMF’ye borcu kim kapattı? O yalanla meşgul, Ona hep meydan okudum, burdan da meydan okuyorum. Kişi başına düşen milli gelirimiz 10 bin 440 dolar oldu. Kılıçdaroğlu yalan üretmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu bana 4 yıl verin yeter diyor. Kendisi için oy atamayana 4 yıl değil 4 saat bile verilir mi? Kılıçdaroğlu hazineyi bitirmek istiyor. buna izin verir misiniz? Ben hesap uzmanıyım diyor. Onun iddiaları yalandır.

ÜLKEYİ KALKINDIRDIK

2002’den bu yana bu topraklar çok bereketlendi. 235 bin derslik yaptık. Biz büyük çığırlar açtık. Büyük kalkınma yaptık. Ülkeyi kalkındırdık. Bunları kim yaptı? IMF’ye borcu kim ödedi? Onlar konuşur AK Parti yapar! En kısa zamanda emeklilerimizin hayat standartlarını yükseltecek her türlü adımı atacağız.

Tuzak kurucular baktılar ki, Türkiye ayağa kalktı ve yürüyor. Bunlar önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Mısır’daki gibi darbe yapmaya çalışıyorlar. İzin verecek misiniz? Bunlar bizi durduramazlar. Türkiye ayağa kalktı. Biz vaatlerimizi yerine getirdik. Bu dev yola çıkmıştır. Bizim yolumuz kutludur. Yolumuz İstanbul gibi azizdir. İstanbul bu kalkınmadan büyük pay aldı, almaya devem edecek. İstanbul artık 7 iklimin merkezi oluyor. İstanbul’u dünyanın merkezi kılmaya var mısınız?

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim