• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.83 0.71
  • Dolar: 32.3249 0.24
  • Euro: 34.8612 1.00

DARICA'DA YEREL YÖNETİMLER ŞURASI YAPILDI

Ak Parti Darıca 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Yerel Yönetimler Şurası Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapıldı.
DARICA'DA YEREL YÖNETİMLER ŞURASI YAPILDI

Toplantıya Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, ilçe teşkilat yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda Ak Partili katıldı.

Genişletilmiş Danışma Meclis Toplantısı’nda divanın oluşturulması sonrası açılış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık yaptığı kısa selamlama konuşmasında ülke gündemine ilişkin gelişmeleri partililerle paylaşırken, son günlerin en önemli konusu olan terör konusuna değindi. Bıyık ,hükümetin terör konusunda son zamanlarda kararlı adımlar attığını ifade ederek, başta güneydoğu da olmak üzere ülkenin her yerinde teröristlere ve teröre destek verenlere büyük darbe indirildiğine dikkat çekti.Terörün Güneydoğu’da yaşadığı büyük kayıpların ardından, canlı bombalarla sivil halka saldırarak ülkede kaos oluşturmaya çalıştığını ifade eden Bıyık, terörün artık bitme noktasına geldiğini söyledi.

KARABACAK YENİ PROJELERİ PARTİLİLERLE PAYLAŞTI

Başkan Bıyık’ın ardından Darıca’nın tanıtımı ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterimi partililerin büyük beğenisini kazandı.Sinevizyonun ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,ilçede yapılan ve projelendirilen çalışmaların yanı sıra  ülke gündemine dair düşüncelerini açıkladı.

 Başkan Karabacak, “ülkemizin terör olayları dolayısıyla zor bir süreçten geçtiği bu günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duymaktayız. Çanakkale Zaferi’ni kutladığımız bu günlerde, gençlerimize Çanakkale ruhunu aşılamalıyız.Tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet diyerek,Ak kadroların hedeflediğ  2023 Türkiye’sine güçlü bir şekilde hazırlanmalıyız. Hükümetimiz terör konusunu da çözerek geleceğimiz olan gençlerimize mutlu yarınlar bırakacaktır.Bizler de hükümetimize desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diyerek terör konusunda her kesimin birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

YENİ PROJELERLE İLÇEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Başkan Karabacak, “siz değerli teşkilat üyelerimizin de katkı ve destekleriyle birlikte  üçüncü dönemde de halkımıza söz verdiğimiz şekliyle hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde yapılan her başarılı projede siz değerli teşkilat üyelerimizin alın teri vardır , emeği vardır .Bu güzel hizmetleri  hep birlikte  başardık.” diyerek son dönemde yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili partililere sinevizyon eşliğinde bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Karabacak ,” sizler bizlere destek olduğunuz sürece, ilçemiz halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla , sevgiyle selamlıyorum.İlçe Danışma  meclisimiz hayırlı, uğurlu olsun.”diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Karabacak’ın konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıda Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık partililerin yazılı olarak verdikleri soruları yanıtladılar.

rc6a1960.jpgrc6a1841.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim