• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2497.855 0.56
  • Dolar: 32.5859 0.11
  • Euro: 34.6982 -0.00

Darıca'da demokrasi nöbetine devam

5 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkemizin her noktasında olduğu gibi Darıca’da da demokrasi nöbetleri sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.
Darıca'da demokrasi nöbetine devam

Gencinden yaşlısına halkın her kesiminden binlerce vatandaşın katıldığı gösterilerde siyasi partilerden, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerinden, vatandaşlara kadar bütün vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajları veriyorlar.

DEMOKRASİ NÖBETLERİNİN ADRESİ CIMHURİYET MEYDANI

Darıca Belediyesi tarafından “Hakimiyet Milletindir” pankartları ve Türk Bayraklarıyla süslenen ve sahne kurulan Cumhuriyet Meydanı, Darıca’daki gösterilerin adresi olurken, binlerce vatandaş, günün ilk ışıklarına kadar meydandaki gösterilere katılıyor, hep birlikte kılınan sabah namazıyla birlikte program sona eriyor.

Darbe girişiminin ardından dördüncü geceyi de sokaklarda geçiren vatandaşlar, Kent Meydanı’nda organize edilen programlarda ülkeye olan bağlılığını gösterirken, yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Mehteran Takımı’nın gösterisi, Kuran-ı Kerim tilavetleri, sohbetlerle birlikte gösteriler gece boyu devam ediyor.

KARABACAK SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Karabacak, Cuma akşamından itibaren sabahlara kadar sokakları boş bırakmayan başta vatandaşlar olmak üzere herkese teşekkür ederken, “özellikle bu akşam burada bulunarak birlik ve beraberlik mesajları veren Ak Parti İlçe Başkanımız Muzaffer Bıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yakup Törk, hastalığından dolayı aramızda bulunamayan ve gönderdiği mesajla birlik ve beraberlik vurgusu yapan Adem Emre Aygün’e ve diğer siyasi parti temsilcilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.İşte özlediğimiz , arzuladığımız Türkiye tablosu budur.”Biz Biriz ve Beraberiz” derken işte yediden yetmişe bütün toplumumuzu bir arada tutan bu tabloyu istiyorduk.Rabbime şükürler olsun ki söz konusu vatan olunca halkımız her şeyin teferruat olduğunu bu günlerde bütün cümle aleme gösterdi. Şu iyi bilinsin ki demokrasiden taviz vermeyeceğiz  , ülkemizin birliğinden ve beraberliğinden tavz vermeyeceğiz, aç kalacağız, susuz kalacağız, gerekirse bu demokrasi nöbetlerinde günlerce uykusuz kalacağız ama asla vatansız kalmayacağız.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

KATIRCIOĞLU’DA DARICALILARI YALNIZ BIRAKMADI

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da demokrasi nöbetinin dördüncü akşamında Darıca’lıları yalnız bırakmazken, burada yaptığı konuşmada, yapılan darbe girişimine katılanların ve  destek verenlerin en ağır şekilde bedelini ödeyeceklerini, bu yapıyla ilgili bağı bulunan herkesin kamu kurum ve kuruluşlarından temizleneceğini söyledi. Radiye Sezer Katırcıoğlu bir süre vatandaşlarla sohbet ederken, Başkan Karabacak ve Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte darbe girişiminde şehit olan Darıca’lı özel harekatçı Edip Zengin’in baba ocağına giderek taziyede bulundular.

DARICA BELEDİYESİ SABAHA KADAR İKRAMLARDA BULUNUYOR

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetlerinde Darıca Belediyesi her türlü önlemi alırken gece boyunca da vatandaşlara ikramlarda bulunuyor. Darıca Belediyesi  su ve çay ikramlarının yanı sıra gecenin ilerleyen saatlerinde ramazan ayı boyunca Osmanlı Şerbeti dağıtan ikram çeşmesinden sıcak çorba ikramında bulundu.

rc6a6211.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim