• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2300.464 1.08
  • Dolar: 32.3187 0.20
  • Euro: 35.088 -0.09

Darıca'da Balyanoz koyu açıldı

Darıca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bayramoğlu Balyanoz Koyu yapılan törenle hizmete açıldı.
Darıca'da Balyanoz koyu açıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili. Zekeriya Özak, Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılış programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mehteran Takımının müzik ziyafetiyle devam eden programda vatandaşlara Darıca Belediyesi tarafından balık ekmek ikram edildi.

balyanoz-koyu-acilisi-(10).jpeg

VATANDAŞLARIMIZI SAHİLLERLE BULUŞTURDUK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptığı selamlama konuşmasına Yeni Zelanda’da yapılan ve 49 müslümanın şehit olduğu terör saldırısını kınayarak başlarken, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Karabacak, “bugün burada yapımını tamamladığımız Bayramoğlu Balyanoz Koyu Sahillerimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimizde 16 Km’lik sahil bandının sadece belirli bir bölümünü kullanabilen Darıca’lı vatandaşlarımıza sırasıyla Dudayev sahili, Bayramoğlu Halk Plajı ve son olarak ta açılışını gerçekleştirdiğimiz Balyanoz Koyu sahillerini kullanıma açtık. Sahillerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz, bu projemizle bölgeye yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış oluyoruz. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım. İçerisinde sosyal tesisler, cafeteryalar, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları vb. birçok aktiviteyi barındıracak projemiz ilçemize hayırlı olsun. Birileri konuşuyor AK Parti kurulduğu günden itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet yapıyor. Birlik ve beraberliğimize sahip çıkalım.” diyerek konuşmasını tamamladı.

balyanoz-koyu-acilis-(4).jpeg

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’da yaptığı selamlama konuşmasında Yeni Zelanda’da yapılan ve 49 kişinin şehit olduğu terör saldırılarını sert bir şekilde kınayarak teröristlerin ve  terör destekçilerinin hedeflerine ulaşamayacağına vurgu yaptı. Yılmaz, “birileri Türkiye’nin üzerine her zaman oyun oynuyor, oynamaya devam ediyor, düşünsenize Yeni Zelanda’da 49 kardeşimiz şehit ediliyor ve dünyanın öbür ucundan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve ülkemize tehditler savuruyorlar. Biz bu yüzden diyoruz ki bu seçimler ülkemizin bekası için çok önemli, 17 yıldır Ak kadrolar olarak artan bir ivmeyle çalışmaya devam ediyoruz, bunlar dün irtica ile halkımızı kandırmaya çalışıyorlardı, bugün de ekonomik anlamda bittik edebiyatıyla aynı senaryolarla karşımıza çıkıyorlar. Bizler her zamankinden daha dik duracağız, bir olacağız birlik olacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Ben 15 yıldır Darıca’da her alanda başarılı çalışmalara imza atan Şükrü Başkanımıza teşekkür ediyorum, yeni dönemde de Muzaffer Bıyık kardeşimizle birlikte tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’ta yaptığı kısa selamlama konuşmasında son 15 yılda Kocaeli’nin her köşesinde yeşil alanların arttığını ve vatandaşların ailece kullanabileceği bu tür yerlerin sayısının artmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek bu güzel alanın halka açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

balyanoz-koyu-acilis-(5).jpeg

BIYIK, İKİNCİ ETABI BİZ YAPACAĞIZ

Açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ta konuşmasında Balyanoz Koyu’nun Darıca’nın en güzel yerlerinden birisi olduğunu ifade ederek, “Allah nasip ederse bizlerde göreve gelince bu alandaki sosyal tesisleri tamamlayıp devamında bu alanın ikinci kısmını tamamlayarak halkımıza açacağız. Bayramoğlu Darıca’nın önemli bir markasıdır. Bu markayı yüceltmeye talibiz, inşallah hep birlikte Bayramoğu ile alakalı yapmamız gereken ne varsa yapıp, marka değerini artıracağız. Allah nasip ederse 01 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez çalışmalara başlayacağız, Şükrü Başkana ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, açılışımıza katılan tüm halkımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. 

balyanoz-koyu-acilis-(3).jpegbalyanoz-koyu-acilisi-(5).jpegbalyanoz-koyu-acilisi-(6).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim