• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 6°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8736.27 0.21
  • Altın: 2234.833 -0.43
  • Dolar: 32.3364 0.08
  • Euro: 35.1115 -0.27

Darıca Yarı Maratonu Başlıyor!

Darıca Belediyesi tarafından 15 Ekim Pazar günü düzenlenecek 6. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'nda birinci olan sporcuya 5 bin, rekor kıran sporcu olursa 50 bin dolar ödül verilecek.
Darıca Yarı Maratonu Başlıyor!

Bu yıl altıncı kez düzenlenecek olan Uluslararası  Darıca Yarı Maratonu, düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısına  Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar,  Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu,  Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz, ve  Darıca Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan katıldı. 
ULUSLARARASI ARENADA KENTİMİZİ TANITIYOR
Toplantıda konuşan  Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, "Eski bir atlet olarak şehrimizin en önemli uluslararası organizasyonunun atletizm olmasından dolayı mutluyum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan ve her zaman şehrimizin sporuna katkı sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Uluslararası arenada kentimizi temsil eden  Darıca Yarı Maratonu, şehrimizin en renkli, en güzel organizasyonlarından bir tanesidir" dedi.
8 BİN KİŞİNİN KATILMASI BEKLENİYOR
Bu yıl 6. kez düzenlenen  Darıca Yarı Maratonu'nu anlatan  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak, "Uluslararası bir anlam taşıyan bu maraton bu sene inşallah bronz kategorisinde başlayacak. Bu yarışın bronz kategorisine geçebilmesi için bizim organizasyon komitesi olarak yapmamız gereken her şeyi tamamladık. TİAF'dan bu yıl ilk kez izlemeye gelecekler. Bu tür maratonlar çok kolay bu kategorilere yükselemiyor. Bronz, gümüş ve altın kategorisinde oluyor.  Avrupa'da yarı maratonlar seviyesine baktığınızda 4 tane bronz kategorisinde yarı maraton var. İnşallah  Darıca Yarı Maratonumuz da bronz kategorisinde olacaktır. Ülkemiz sporcularından da çok kaliteli ve elit seviyede 10 bayan sporcumuz, 13 tane de erkek sporcumuz kayıtlarını yaptırmış durumdalar. Profesyonel sporcularımızın yanında halkımızın da bu yıl yoğun katılım göstermesini bekliyoruz. Bu yıl hedefimiz 8 bin vatandaşımızın Yarı Maratonumuza katılması yönünde. İnşallah birkaç yıl içerisinde de bu sayıyı 20 binlere yükseltmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
REKORA 50 BİN TL
Yarışta kazanan sporculara yüksek meblağlarda ödül de verileceğinin altını çizen Başkan Karabacak, "Yarışmamızda her yıl olduğu gibi bu sene de yüksek ödüllerimiz var. Kadınlarda da erkeklerde de birincilere 5 bin dolar para ödülü veriyoruz. Ayrıca Yarı Maratonumuzda eğer bir sporcu rekor kırarak birinci olursa, birincilik ödülünün yanında rekor kırdığı için sporcumuzu 50 bin dolar daha para ödülü ile ödüllendiriyoruz. Bunların dışında Türk Atletizmini geliştirmek adına Türk sporcularımıza özel bir ödülümüz daha var. Türk sporcularımız içerisinden en iyi dereceyi koşan kişiyi de ayrıca 5 bin TL para ödülü ile ödüllendireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim