• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9092.76 0.14
  • Altın: 2324.861 0.78
  • Dolar: 32.3704 0.12
  • Euro: 34.9818 -0.25

Darıca teşkilatı Bıyık’ı coşkuyla karşıladı

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı olan Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Kocaeli’deki aday tanıtım toplantısının ardından akşam Darıca teşkilatını ziyaret etti.
Darıca teşkilatı Bıyık’ı coşkuyla karşıladı

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı ve Kocaeli’de gerçekleşen belediye başkanları aday tanıtım toplantısının ardından il başkanlığının düzenlediği yemeğe katıldı. Bıyık, daha sonra akşam saatlerinde ise AK Parti Darıca İlçe Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da yer aldığı ziyarette Bıyık, partililer tarafından oldukça coşkulu bir şekilde karşılandı.

GENÇLER MEŞALEYLE KARŞILADI

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı önünde Darıca Gençlik Kolları tarafından karşılanan Bıyık, gençlere teşekkür etti. Meşaleler yakan ve sloganlarla Bıyık’a destek veren gençler Bıyık’a büyük bir sevgi gösterisinde bulundular. Ardından partililerle bir araya gelen Bıyık, bütün partililerle tek tek tokalaşarak verdikleri destek için teşekkür etti.

ACAY: “MUZAFFER BIYIK’IN ADAY OLMASI BİZİ MUTLU ETTİ”

Daha sonra toplantı salonunda AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, partililere konuşma yaptı. İlk olarak açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Acay, Bıyık’ın teşkilatlardan gelen bir isim olduğuna vurgu yaparak “Yaklaşık 9 yıl ilçe başkanlığımızı yapan Muzaffer Bıyık’ın belediye başkan adayı olması bizi oldukça memnun etti. Bu teşkilatlardan gelen ve benim de uzun yıllar birlikte görev yaptığım zaman zaman birlikte sevinip birlikte üzüldüğümüz Muzaffer Bıyık, bu görevi en iyi şekilde yapacaktır. Biz de teşkilatlar olarak her zaman yanında olacağız ve 31 Mart seçimlerine kadar gece gündüz birlikte çalışacağız” dedi.

KARABACAK BIYIK’I TEBRİK ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı konuşmada AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı olan Muzaffer Bıyık’ı tebrik ederek başarılar diledi. Karabacak, Bıyık’ın zor bir görev üstlendiğini ve ateşten gömlek giydiğini ifade ederek partililere de hep birlikte destek olma sözü verdi. Partililerden helallik de isteyen Başkan Karabacak, “Göreve geldiğim günden beri istemeden kırdığım, üzdüğüm kim varsa hakkınızı helal edin. Benim de hakkım varsa helal olsun. Önemli olan AK Parti’nin başarısıdır. Darıca’da çıta çok yüksek. Hep birlikte oyumuzun üzerine koyarak 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılmalıyız. Bunun için hepimize önemli görevler düşüyor” diye konuştu.

BIYIK: “31 MART’TA HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Daha sonra AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, partililere selamlama konuşması yaptı. Partililere destekleri için teşekkür eden Bıyık, “Bana bu onurlu görevi veren parti büyüklerimize ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bana inananları ve güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağım. Sizlerin de desteğiyle 31 Mart akşamı seçimden hep birlikte zaferle ayrılacağız. Belediye başkanımız Şükrü Karabacak’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 3 dönemdir Darıca’ya sayısız hizmetler yaptı ve birçok önemli eser kazandırdı. Darıca son 15 yılda çok büyük bir değişim ve dönüşüm geçirdi. İnşallah biz de seçimi kazanıp hizmete devam edeceğiz” dedi.

BIYIK VE KARABACAK’A ÇİÇEK

Konuşmaların ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’a çiçek takdim etti. Karabacak’a hizmetleri için teşekkür eden Acay, Bıyık’a ise başarılar diledi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, daha sonra partilileri kapıda teker teker uğurlayarak destekleri için teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim