• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 6°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8766.62 0.56
  • Altın: 2234.833 -0.43
  • Dolar: 32.3364 0.08
  • Euro: 35.1115 -0.27

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübünde yeni başkan Güven oldu

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde yapılan Olağanüstü Kongre’de tek aday olarak seçime giren Bekir Güven kulübün yeni başkanı oldu.
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübünde yeni başkan Güven oldu

Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan Olağanüstü Kongreye, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra Başkan Yrd. Metin Söylemez, birim müdürleri ve üyeler katılırken, Bekir Güven’in başkanlığındaki yönetimde Muhammed Akşit, İlknur Karaduman, Harun Nayır ve Bilal Ulusoy yer aldılar.

OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEĞİZ

Kongrenin sonunda bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kurulduğu günden bu güne kadar ulusal ve uluslararası arenada önemli başarılar elde eden Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde emeği geçen herkese teşekkür ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Başkan Karabacak, 2013 yılında kurduğumuz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü kısa süre içerisinde ülkemizde elde ettiği başarılarının yanı sıra Portekiz, İspanya ve Türkiye’de yapılan Genç Erkekler Kros Şampiyonlarında  üç yıl üst üste Avrupa Şampiyonu olarak , taraflı spor otoritelerinin büyük taktirini topladı. Devamında kurulan karate branşında da başarılar art arta geldi. Özellikle Eray Şamdan’ın öncülüğünde Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel gibi sporcularımız Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ülkemize önemli başarılar kazandırdı. Bundan sonraki süreçte de güreş, boks ve yelken gibi branşlarda yeni takımlar oluşturarak yeni başarılar için çalışacağız. Esas hedefimiz 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda ülkemizi temsil ederek madalya kazanmak. Bölge sporumuza ve gençlerimize katkı sunmak adına bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz kongre ile görevi devralan yönetimimize başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Başkan Karabacak’tan sonra bir teşekkür konuşması yapan Bekir Güven ise “Darıca Eğitim Ve Spor Kulübü olağanüstü kongremize hoş geldiniz.” diyerek başladığı konuşmasında kurulduğu günden bu güne kadar ülkemizde ve yurtdışında önemli başarılar elde eden Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde hedefleri daha da yükseğe çekmek için mücadele edeceklerine vurgu yaptı.

Başkan Güven, “Darıca Belediyesi Eğitim Ve Spor Kulübümüzün daha başarılı olabilmesi adına neler yapabilir, nasıl fedakarlıklar yapabiliriz diye yeni bir sayfa açmak için yeni bir yola çıkmaktayız. Darıca’da eğitimde, sağlıkta, kültürel projelerde, sporda çok önemli projeler yapılmaktadır. İşte Bilgi evleri, işte Dasyis Projesi, Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, Şehirler Kültürler Kaynaşması, işte şampiyon Darıca Gençlerbirliği, takımımıza 2.ligde başarılar dilerim, yönetimini ve sporcuları kutluyorum. Tabi ki bu başarılar kolay olmuyor. Fedakarlık istiyor ve ben biliyorum ki bu başarılarda Belediye Başkanımızın ve ekibinin çok emekleri var. Başkanımıza da ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum ve aynı misyonla bizlerde yeni oluşturduğumuz yönetimle başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağımıza söz veriyorum. Eğitim Ve Spor Kulübü’nde bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yönetim ve yeni bir heyecanla atletizm, karatede yakalanan bu başarıları kuracağımız yeni branşlarda taçlandırırız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, Darıca’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

rc6a6489.jpgrc6a6510.jpgrc6a6567.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim