• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2324.961 0.80
  • Dolar: 32.3581 0.15
  • Euro: 34.9 0.56

Cumhurbaşkanına Hakaret Eden Eşi İçin Suç Duyurusunda Bulundu

İzmir’de bir vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.
Cumhurbaşkanına Hakaret Eden Eşi İçin Suç Duyurusunda Bulundu

Torbalı ilçesinde şehir içi TIR şoförlüğü yapan Ali D. (40), yaklaşık 3 yıl önce ikinci evliliğini yaparak bir giyim firmasında ekip liderliği yapan G.D. (38) ile hayatını birleştirdi.

İddiaya göre, evde akşam televizyon izlerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan televizyona çıkınca G.D., Cumhurbaşkanı’na küfür ve hakaret diyordu. Eşinin Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesini istemeyen Ali D., eşini sürekli uyardı. Ancak bütün uyarılara rağmen G.D., küfür ve hakaretlere devam etti. Yaklaşık 3 hafta önce, akşam evlerinde televizyon izlerken haberlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıkınca, G.D. küfür ve hakaretlere başladı. Ali D. eşine uyarıp hakarete devam etmesi halinde suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Bunun üzerine iddiaya göre G.D.’de ‘Ses kaydına al, suç duyurusunda bulun’ dedi. Ali D. Cumhurbaşkanı’na suç duyurusunu ses kaydına aldıktan sonra G.D., boşanma davası açtı. Ali D.’de İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek, eşi G.D. hakkında ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret ve küfürden’ suç duyurusunda bulundu.

SES KAYDINA ALDI

Konu ile ilgili İhlas Haber Ajansı’na konuşan TIR şoförü Ali D., ’’Akşamları haberlerde Cumhurbaşkanımız demeç verdiği sırada, eşim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunuyordu. Ben kendisine devamlı uyardım; Neden yapıyorsun bunu? Cumhurbaşkanımız iyi insan, Türkiye için faydalı işler yaptı diye, uyarmama rağmen devamlı Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor yada Cumhurbaşkanımız televizyona çıktığı zaman kanal değiştiriyordu. Küfürler devam edince eşime dedim ki, ’Senin ses kaydını alırım, şikayet ederim’ dedim. O da bana, ’Ses kaydını aç, küfürlerimi tekrarlayım’ dedi. Cep telefonu ses kaydını açtığımda, aynı hakaretleri tekrarladı. Bana da küfür etti. ’Ses kaydını aldın mı’ diye bana sordu. Ben de ’Aldım’ dedim. Daha sonra bana, ’Pazartesi sana boşanma davası açıyorum’ dedi. Eşim bana boşanma davası açtı ama farklı bir gerekçe ile açtı. Cumhurbaşkanımıza hakaret etme şikayetini gündeme getirmedi, boşanma davasını açarken ’Bana şiddet uyguladı’ diye boşanma davası açtı. Ama benim herhangi bir darp etme olayım yok. Açılan dava sonrası bana evden uzaklaştırma verildi’’ dedi

"ERDOĞAN'A BABAM HAKARET ETSE ONU DA ŞİKAYET EDERİM"

Eşinin bunları planlı bir şekilde yaptığını ileri süren Ali D., ’’Geçtiğimiz ağustos ayında, eşim bana ’Beni sevdiğini kanıtla’ demişti. ’Nasıl olacak’ diye sorunca eşim bana ’Notere gidelim, evi üstüme yap’ dedi. Ben de eşime güvendiğim için notere gidip mal paylaşımı rejimi yaptım. Evi eşime verdim. Şimdi ise boşanma davası açıp beni evden uzaklaştırma cezası verdiği için kendi evime de giremiyorum. Eşyalarımı da alamıyorum tanıdık bir inşaat bekçisi ağabeyim var, bazen inşaatta kalıyorum, ben kendim TIR şoförüyüm bazen TIR’da kalıyorum’’ dedi. Eşi ile severek evlendiğini belirten ali D., ’’Cumhurbaşkanına küfür eden hakaret eden babam olsa yine de affetmezdim, şikayette bulunurdum’’ dedi .

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim