• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2310.506 1.52
  • Dolar: 32.336 0.26
  • Euro: 35.0929 -0.01

“Cumhurbaşkanımız Telkinde Bulundu”

Fenerbahçe’nin kaptanı Emre Belözoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyuncuların tümüne saha içindeki hal ve hareketlerine dikkat etmeleri yönünde telkinde bulunduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E...
“Cumhurbaşkanımız Telkinde Bulundu”

Fenerbahçe’nin kaptanı Emre Belözoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyuncuların tümüne saha içindeki hal ve hareketlerine dikkat etmeleri yönünde telkinde bulunduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Spor Toto Süper Lig takımlarının kaptanları ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-lacivertli ekibin kaptanı Emre Belözoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine telkinde bulunduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşanan saldırı olayının ardından kendilerinin yanında olduğuna dikkat çeken Belözoğlu, “Kendisine çok teşekkür ediyorum. Geçen hafta yaşamış olduğumuz kötü olaydan ötürü birinci dakikadan itibaren bizim yanımızda oldu. Beni, İsmail hocamı ve sayın başkanımızı aradılar. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada beraberce bizi ağırladı. Bu süreçte yaşanan olaylar görüşüldü. Fenerbahçe futbol takımının yaşamış olduğu olaylar ile alakalı herkes görüşünü beyan etti. Oyuncu grubu olarak saha içinde arkadaş olduğumuzu, kendi takımlarımızın formaları adına mücadele ettiğimizi maç bittiğinde arkadaşlığımızın, dostluğumuzun baki kaldığı yönünde görüşmeler yaptık. Bütün taraftarlarında bunu bilmesini istediğimizi ifade ettik. Bununla alakalı Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ifadelerimizi destekleyici konuşmaları oldu. Genel anlamda Türk futbolunun içinde bulunduğu durum ve son yaşanan olaylar konuşuldu” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ BİZE TELKİNDE BULUNDU”

Toplantıda yapılan konuşmalar ile ilgili bir soruya ise tecrübeli kaptan, “Gerekli açıklamaları Sayın Cumhurbaşkanımızın danışmanları yaparlar. O da bu anlamda biz oyuncu grubunun sahanın içinde hal, hareketlerimize, tavırlarımıza dikkat etmemiz gerektiği yönünde telkinde bulundu. Bu gelinen sürecin başka aktörleri de var. Kendisi sporcuya, spora her zaman destek veren birisi. Bize söylediklerinin önemi vardı. Bütün oyuncularda bunun bilincinde” dedi.

“BU TOPLANTILARIN OLMASI TRİBÜNDEKİ OLAYLARI ÖNLEYECEKTİR”

"Zirvenin devamı gelecek mi?" şeklindeki soruyu değerlendiren Emre, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da öyle bir talebi oldu. Federasyon başkanımız ve kulüpler birliği başkanımız bunu değerlendireceklerdir. Bunların olması gerektiğini düşünüyorum. Futbolcular da bu ailenin en önemli bireyleri. Bu toplantıların olması toplumun, bizlerin arkadaş olduğunu, sahanın dışında kardeş gibi olduğumuzu görmesi de futbolun içindeki bu sıkıntıları, tribünlerde olan bu olayları da önleyecektir. İnşallah bu toplantılar devam eder” diye konuştu.

“YÖNETİMİN VERECEĞİ KARARA SAYGI DUYACAĞIZ”

Takımın moralinin iyi olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Lige verilen ara bizim adımıza moral, motivasyon anlamında iyi oldu. Kulübümüzün, yöneticilerimizin vereceği bir karar vardır mutlaka ve bunu açıklayacaklardır. Biz de oyuncular olarak onların vereceği karara saygı duyacağız. İnanıyorum bundan sonra Fenerbahçe ve Türk futbolu adına güzel bir dönem olur. Bizim adımıza ne kadar sıkıntılı bir süreç olsa da her şeyin güzel olması adına iyi bir başlangıç olur diye ümit ediyorum.”

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim