• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2494.511 0.42
  • Dolar: 32.5088 -0.13
  • Euro: 34.6886 0.05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salih Müslim'e tokat gibi cevap!

Terör örgütü PYD Lider Salih Müslim'in Twitter üzerinden yaptığı " Türkiye Suriye bataklığında çok şey kaybedecek" açıklamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tokat gibi bir cevap geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salih Müslim'e tokat gibi cevap!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de engellilerle ilgili katıldığı etkinlikte etkinliğe katılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye başlattığı operasyonla ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı, Terör örgütü PYD'nin lideri Salih Müslim'in yaptığı operasyon açıklamasına tokat gibi bir cevap verdi. Terör örgütü PYD Lider Salih Müslim'in Twitter üzerinden yaptığı " Türkiye Suriye bataklığında çok şey kaybedecek" açıklamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan "Siz, bizi bırakın size ne olacağının hsebını yapı" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları:

Öncelikle bugün ataması yapılacak 6113 engelli kamu personelimize görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizler birer kader mahkumu değilsiniz, sizler her şeyinizle bu ülkenin kalkınmasına katkıda bulunacak insanlarsınız.

Üsküdar'da tankın üzerine çıkan engelli kardeşimiz herkesin takdirini kazanmıştır.

Ne DAEŞ ne PKK hiçbir gücün bu birlik ve beraberlik karşısında başarılı olma şansı yoktu.

"SİZ NE OLACAĞINIZIN HESABINI YAPIN"

Bu sabah Suriye'nin kuzeyinde sürekli ülkemizi tehdit eden DAEŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz başlatmış durumda. Suriye'den ülkemize, Gaziantep Kilise'e yapılan bu tür saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık son, dedik ki bu iş burada noktalanması lazım. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar. Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak diyorlar. Buradan sesleniyorum. 'Siz ne olacağınızın hesabını yapın'

2023 YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Engelli kardeşlerimizin devlet kademesinde görev almasıyla ilgili bir madde var mıydı?  Biz başa geldikten sonra biz bu süreci tırmandırdık. Özel sektör ağır hareket ediyor. Bu hususta özel sektör, devletten geri kalmamalıdır. Ekonomide faiz indirimi başta olmak üzere önemli haberler geliyor. Faizlerin daha fazla istihdam, üretim ve uluslararası rekabetin artması için indirilmesi gerekiyor. 2023 hedefleri kapsamında emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'nin önünü çeşitli oyunlarla kesemezler. Darbecilere karşı yürütülen mücadelede bizi yalnız bıraktı. Terörle mücadele ediyor gibi gösterip Suriye halkını katledenler kendilerini kandırıyorlar.

TÜM TERÖRİSTLERİ ÜZERİMİZE SALANLAR OYUNUN DEŞİFRE OLDUĞUNU ARTIK GÖRSÜNLER 

Bombalardan kaçan insanlara biz kapımızı kapayamazdık ve kapamadık. Bunlar Suriye konusunda hiçbir katkısı olmaya ve bölgedeki istikrarsızlık için çabalayan ülkelerdir. Artık bu ülkelerin bizim nezdimizde bir hükümleri kalmamıştır. bunlardan sadece nasihat alırsınız. Biz kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz. Sonra da çıkıp Erdoğan bizim sözümüzü dinlemiyor diyorlar. Biz yeri gelir kuru ekmek yeriz ama haysiyetimizden onurumuzdan taviz vermeyiz. Türkiye Suriye'de oynanan oyuna oldu bittiye asla rıza göstermeyecektir. Gerekirse Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta kararlıyız. Bırakalım da Suriye'nin yönetilmesine Suriye halkı karar versin. Buna dahi tahammül edemiyor. Tüm teröristleri üzerimize salanlar artık bu oyunun deşifre olduğunu görsünler.

HER SALDIRI DAHA DA GÜÇLENDİRİYOR

Bunlar bizi her saldırıda zayıflıyoruz zannediyorlar ama biz her saldırıda daha da güçleniyoruz. tam tersine biz bir oluyoruz iri oluyoruz diri oluyoruz hep birlikte Türkiye oluyoruz. Geçtiğimiz yıl PKKyeniden eylemlerine başladığında Türk siyaseti dağanıklık içindeydi. Yıl bitmeden teröre karşı kararlı adımlara mücadelemize devam ettik.

ABD'DEN TERÖRİST BAŞINI İSTEYECEĞİZ

Şimdi ABD başkan yardımcısı burada. Bizim söyleyeceğimiz şudur. FETÖ’nün başı ülkenizde. Ve 1999’dan bu yana ülkenizde. Kendisine özel oturma izni vermişsiniz. Suçluların iadesi noktasında bir ülke eğer ülkenizdeki birini istiyorsa bize vermek zorundasınız. 9.madde bunu gerektiriyor. Bunu kendilerine tekrar bunu söyleyeceğiz. Madem ki biz iki ortağız böyle birisini ülkenizde barındırmak ABD’ye bir şey kazandırmak kaybettirir. O halde bunu barındırmaktansa aramızdaki hukuku gözeterek bunu bize göndermeniz lazım..

TERÖRE MARUZ KALMAMIZIN SEBEBİ SURİYE'DİR

Biz terör örgütlerine maruz kalmamızın sebebi Suriye'dir. Terör sorununun çözmemizin sorununun Suriye ve Irak sorununun çözülmesinden geçtiğini gayet iyi biliyoruz. Dün Barzani buradaydı ve kendileri ile neler yapacağımızı görüştük. Biz 100 yıl öncesini unutmuş olabiliriz ama bizden başkaları bunu çok iyi biliyor ve politikalarını buna göre şekillendiriyor. Terörü destekleyen ülkeler bu tehlikeli yapıları neden ellerinde tutuyor? Terör örgütleri karşısında dimdik duran Türkiye elbette Suriye meselesinin de üstesinde gelecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim