• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 -1.25
  • Altın: 2244.661 0.01
  • Dolar: 32.3343 0.08
  • Euro: 35.1498 -0.15

Çolakoğlu'ndan İlçe spora hibe minibüs

Çolakoğlu Metalurji fabrikası yönetimi Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne minibüs bağışladı.
Çolakoğlu'ndan İlçe spora hibe minibüs

Dilovası İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün çocukları spor aktivitelerine götürebilmesi için Çolakoğlu Metalurji Fabrikası'ndan talep ettiği minibüs dün düzenlenen törenle İlçe Spor Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Minibüs teslim törenine Dilovası İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Çolakoğlu Metalurji Fabrikası Genel Müdürü Uğur Daldeler, Çolakoğlu Metalurji Fabrikası Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker, Çolakoğlu Fabrikası İletişim Kordinatörü Enis Şener, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Akif Ahmet Avşar, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Alaattin Durmuş ve öğrenciler katıldı.
2014'TEN BU YANA ÇOK ÇALIŞTIK
Teslim töreninin açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, "2014 Yılında kurulan İlçe Spor Müdürlüğümüzde göreve başladığım zamanda ilçemizde sportif faaliyet ve tesis olarak çok büyük eksiklikler vardı. Göreve ilk önce okullarımızda sportif faaliyetleri yaygınlaştırmak amacı ile çalışmalar başlattık. Okullarımız bünyesinde masa tenisi, basketbol, veloybol, satranç ve atletizm müsabakaları ile başladık. 2014 yılından bu yana çok çalışıyoruz. Yaz okulları kapsamında Dilovası Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile 750 sporcunun katıldığı 10 branşta 20 antrenör eşliğinde yaz spor okullarını bitirdik.
20 BİN GENCİMİZLE SPOR YAPTIK 
2014 yılından bu güne geldiğimizde 20 bin gencimizle sportif çalışma içersine girerken, ilçemizde şuan 4 kapalı spor salonumuz, 3 futbol sahamız ve okullarımızdaki spor alanları ile her geçen gün yeni spor alanları ve daha çok gencimizle spor yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin dışında ilçemizdeki bayanlarında spor yapabilmeleri için başlatılan çalışma ile 350 bayanı spor aktivitelerine kattık.
ÜLKE GENELİNDE DERECELER YAPIYORUZ 
İlçemizde hergeçen gün artan sportif çalışmalarımız neticesini de vermeye başladı. İlçemizde ki başarılı öğrencilerimiz her yıl yeni yeni şampiyonluklarla gururumuz olmaya başladılar. Atletizimde bir sporcumuz Kros Türkye Şampiyonu, Salon Atletizimde bir sporcumuz Türkiye ikincisi, Çim Hokey'de ki takımımız Bölge Şampiyonu oldu, Türkiye Şampiyonasına katıldı ve üçüncü oldu, şimdi ikinci lige terfi maçlarına çıkacak. Güreşte İl şampiyonluğunun yanısıra Türkiye şampiyonasında 3. ve 5. oldular. Badmintonda İl şampiyonluğunda bölge 2. liğini elde ettik. Wushu'da Türkiye ve Balkan Şampiyonları çıkarttık. Dilovası Belediyespor Kulübümüz U14-U15 ve U17 yaş takımlarında İl şampiyonları olarak Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil ettiler. Dilovası Belediyespor A takımı, Tavşancıl, Diliskelesi ve Çerkeşli takımlarımız kendi amatör kümede şampiyon olarak bir üst tura çıkmayı başardılar.
ÇOLAKOĞLU AİLESİNE TEŞEKKÜR
Tüm bu çalışmaları yaparken İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak bazı eksikliklerimiz nedeni ile sıkıntılar yaşıyorduk. Bunlardan en büyüğü ulaşımdı. Dilovası Belediyemiz hiç bir zaman bu konuda bize sorun yaşatmasa da bünyemizde bir minibüsün olması bizlerin işlerini daha da rahatlatacaktır. Bu konuda yaptığımız çalışma ile Çolakoğlu Metalurji Ailesi'nde bulunduğumuz talebimize verilen olumlu yanıt sonrası bu gün burada minibüsümüzü teslim alabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmamızda bizleri kırmayarak destek veren ve minibüsü ilçemize kazandıran Çolakoğlu Metalurji ailesine ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum."dedi.
EĞİTİM VE SPOR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
İlçe Spor Müdürü'nün ardından konuşan Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Daldeler, "Yaklaşık 50 yıldır Dilovası'nda üretim yapan bir kurumuz. Bulunduğumuz süre içersinde de ilçemizin sosyal ve kültürel yapısı ile birlikte sportif alanda da çalışmalarına destek olmaya geyret ettik. Çolakoğlu Metalurji olarak önceliğimiz her zaman eğitim ardından da sportif faaliyetler olmuştur. Dilovası'nda eğitime ciddi anlamda destekler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bunun yanında ilçede gençlerimizin çocuklarımızın sportif alanda yaptıkları çalışmalara da her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. İlçe Spor Müdürlüğümüzün firmamızdan istemiş olduğu minibüs desteğine de katkımız olsun diyerek destek verdik. Umarım bu aracımız ile hem İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzün yükü hafifleyecek hemde çalışmalar sonrası daha güzel başarılara imza atılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.
DİLOVASI SPORTİF ALANDA HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR
Kocaeli İl Spor Müdürü Muzaffer Çentimar ise yaptığı konuşmada "2014 yılında kurulan ilçe spor müdürlüğümüz özverili gayretleri ile yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarıları hep birlikte görüyoruz. Dilovası'nda her geçen gün artan sportif başarı bizleri mutlu ediyor. Bu başarıların arkasında bizlere destek veren sanayicilerimizi unutmak mümkün değil. Burdan başta Çolakoğlu Metalurji ailesi olmak üzere tüm sanayicilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni minibüsümüzün Dilovası İlçe Spor Müdürlüğümüze hayırlı olmasını diliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."dedi.
7'DEN 70'E HERKES SPOR YAPMALI
Törende son konuşmayı yapan İlçe Kaymakmı Mustafa Asım Alkan ise yaptığı konuşmasında "2008 yılında ilçe statüsünü kazanan ilçemizde devletimiz kurumsallaşmaya başlamış ve kurumsallaşma güngeçtikçe de Dilovalılara daha kaliteli hizmet sunar duruma gelmiştir. İlçemizde son yıllarda yappılan hizmetlerle sportif alanda birçok açığımız kapanmış durumdadır. Bizim için kamu hizmetlerinin önemli konularından biride ülkemizin geleceği olan gençlerimizi, engelli vatandaşlarımızı ve kadınlarımızı, 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızı spora yönlendirmektir. 
SAĞLIKLI BİREYLERİN YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ
Sağlıklı bireylerin gelişmesi, zararlı alışkanlıklardan tutulması, sosyalleşmesi ve yeteneklerin tespit edilerek uluslararası arenada ülkelerini en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak görevimizdir. Bu noktada İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze önemli görevler düşmektedir. Vatandaşımızı spora yönlendirecek özendirecek çalışmalar yaparak özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmalıdır. Bu anlamda İlçe Spor Müdürümüzün gayretli çalışmalarını yakından takip ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum. Tabi bu çalışmalar çerçevesinde sporcularımızın nakli konusunda eksikliğimizi tamamlamak adına Çolakoğlu Metalurji firmasının bugün burada sağladığı minibüs hibe desteği bizim için çok önemlidir. Artık gençlerimiz müsabakalara taşınabilecek, engelli vatandaşlarımız evlerinden alınıp spor yapma imkanı sağlanacaktır.
KAYMAKAM ALKAN'DAN ÇOLAKOĞLU AİLESİNE TEŞEKKÜR
Bu vesileyle söz konusu aracın Dilovası halkının hizmetine sunulması gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı emeği geçen herkese ve Çolakoğlu Metalurji ailesine çok teşekkür ediyor. Alınan bu aracın güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum."dedi. 

PKAKET TAKDİM ETTİLER
Konuşmaların ardından Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar ve İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Çolakoğlu Metalurji yetkilileri Uğur Daldeler, Mustafa Türker ve Enis Şener'e plaket takdim etti. Daha sonra aracın başına geçen protokol mensupları ve öğrenciler hep birlikte kurdeleyi kestiler. 

dha_6777.jpgdha_6780.jpgdha_6782.jpgdha_6788.jpgdha_6789.jpgdha_6798.jpgdha_6800.jpgdha_6803.jpgdha_6805.jpgdha_6809.jpgdha_6815.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim