• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 7°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • 5°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8761.79 0.50
  • Altın: 2240.049 -0.19
  • Dolar: 32.3318 0.08
  • Euro: 35.1683 -0.10

Çolakoğlu, Dilovası’na sahip çıktı

Süper Amatör 1. Küme B gurubunda mücadele eden Dilovası Belediyespor yönetimi sezon başından beri çektiği maddi sıkıntıları Çolakoğlu Metalurji A.Ş’den gelen destek ile rahatladı.
Çolakoğlu, Dilovası’na sahip çıktı

Geçtiğimiz yıl amatör kümede çizdiği başarılı performans sonrası Süper Amatöre çıkan ve lige iyi bir başlangıç yapan Dilovası Belediyespor, sezon başından beri çektiği maddi sıkıntılara Çolakoğlu Metalurji A.Ş‘yle yaptığı anlaşma ile büyük ölçüde rahatladı.  

GÖĞÜS REKLAMI ANLAŞMASI YAPILDI

Önceki gün Dilovası Belediyespor Tesislerinde bir araya gelen Çolakoğlu Metalurji A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurji A.Ş İletişim Koordinatörü Enis Şener ile bir araya gelen Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyeleri, Dilovası Belediyespor’un bir sezonluk göğüs reklamı konusunda basın toplantısı düzenlediler.

BAŞKAN LAÇ’TAN ÇOLAKOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Basın toplantısında Dilovası Belediyespor A Takım başta olmak üzere genç takımlarında da uygulanacak olan göğüs reklamı ile kulübe büyük ölçüde maddi gelir sağlanırken, konuyla ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, “Kulüp olarak geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarı grafiğini bu yılda devam ettirerek BAL Ligine çıkmayı hedefliyoruz. Ancak sezon başından beri yaşadığımız maddi sorun kulüpte moral ve motivasyonu büyük ölçüde etkiliyordu. Maddi sorunlar nedeniyle motivasyon eksikliği takımımıza yansımış ve üç hafta da 7 puan kaybımız olmuştu. Şimdi Çolakoğlu Metalurji A.Ş yönetimi ile yaptığımız anlaşma ile büyük ölçüde rahatlayacağız. Çolakoğlu ailesi Dilovası’na maal olmuş köklü bir firmadır. Çolakoğlu yönetimi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Dilovası Belediyespor’a göğüs reklamı konusunda fikir birliğine vardık. Yaptığımız bu anlaşmanın hem kulübümüze hemde Çolakoğlu ailesine hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

ÇOLAKOĞLU ÖRNEK GÖSTERİLMELİ

Çolakoğlu Metalurji’nin Dilovası Belediyespor’a yapmış olduğu desteğin örnek diğer sanayicilere örnek gösterilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Laç, “Dilovası sanayi kenti olmasına karşın Dilovası Belediyespor ve ilçemizde ki diğer amatör kulüplerimiz maddi sıkıntılar içerisinde boğuşmaktadır. Kulübümüz dahil diğer kulüpler ile birlikte Dilovası’nda en az 500 çocuğumuz spor yapıyor. Spor yaparak kötü alışkanlıklardan arınıyor. Bir nevi bizler zor koşullar altında geleceğimiz olan çocuklarımızın spor yapmaları için her türlü fedakarlığı yapmaya çalışırken, maalesef sanayicilerimiz kulüplerimize sahip çıkmıyor. Buradan tüm sanayicimize sesleniyorum. Dilovası’nda 4 tane amatör spor kulübümüz var. Her sanayicimizin en az bir takıma minimum miktarda da olsa destek olmasını istiyorum. Çolakoğlu Metalurji gibi duyarlı olmalarını ve kentimize sahip çıkmalarını istiyorum. Buradan bir kez daha Çolakoğlu Metalurji A.Ş yönetimine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

DİLOVASI’NA HER ZAMAN DESTEK SUNMAYA HAZIRIZ 

Dilovası Belediyespor’a verdikleri destekten dolayı açıklama da bulunan Çolakoğlu Metalurji A.Ş yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın “Çolakoğlu Metalurji olarak Dilovası’nın kuruluşundan bu yana hep Dilovası halkının yanında olmaya özen gösterdik. Dilovası’nda sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için hep elimizi taşın altına koyduk. Koymaya da devam edeceğiz. Sportif faaliyetler konusunda da her zaman Dilovası kulüplerine bir nebze de olsa katkı sunmaya çalıştık. Şimdi de Dilovası Belediyespor yönetimi ile bir araya gelerek iyi giden bir kulübü daha iyiye gitmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağımızı söyleyerek bir anlaşmaya vardık. Umarım Dilovası’nın çocuklarının sportif alanda da büyümesine ve başarılı olmasına katkı sunarız.”dedi.

PROTOKOL METNİNİ İMZALADILAR

Konuşmaların ardından Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç anlaşma karşılığında protokol metnini birlikte imzaladılar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim