• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.937 0.71
  • Dolar: 32.3951 0.21
  • Euro: 34.9128 0.41

'Çocuk İstismarcısı' dedi, Boğazını Kesti

Antalya'da 64 yaşındaki Şevket Bülbül'ü öldürmekle suçlanan 24 yaşındaki Mahmut Kanmaz, maktulün çocuk istismarcısı olduğunu ve kendisinin de cinsel eylemine maruz kaldığını iddia etti.
'Çocuk İstismarcısı' dedi, Boğazını Kesti

Antalya’da 64 yaşındaki Şevket Bülbül’ü öldürmekle suçlanan 24 yaşındaki Mahmut Kanmaz, cinayetin işlendiği evden çıkarken ayakkabısının eşini unutunca yakalandı.

Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’ndeki olay, geçen 12 Mart gecesi saat 03.00 sıralarında meydana geldi. 5 katlı apartmanın 4’üncü katında oturan emekli muhasebeci Şevket Bülbül, evinde boğazından bıçaklandı. Yaralı halde merdivenlerden inerek sokağa çıkan Bülbül, yoldan geçen araçları durdurmaya çalışarak yardım istedi. Çığlıkları duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Yaklaşık 200 metre ilerdeki otobüs durağına kadar giden Bülbül, tekrar oturduğu apartmanın önüne gelerek yere yığıldı. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Şevket Bülbül, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AYAKKABISININ EŞİNİ YANLIŞ GİYMİŞ

Bir süredir Kaleiçi Yat Limanı’nda günübirlik tur teknesinde çalıştığı belirtilen Bülbül’ün ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polis, evde yaptığı incelemede kapıda bir zorlama olmadığını tespit etti. Ayrıca evde biri kahverengi, diğeri beyaz renkli, eşleri bulunmayan 2 ayakkabı bulan polis, olayın meydana geldiği mahalledeki güvenlik kameralarından şüphelileri tespit etti. Görüntülerde koşarak kaçan 2 kişiden birinin ayağındaki ayakkabıların, evdeki ayakkabıların eşi olduğu belirlendi. Bu kişinin Mahmut Kanmaz olduğunu tespit eden polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Kanmaz’ın beraberindeki 17 yaşındaki F.Y. de gözaltına alındı. 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sorgusunda Şevket Bülbül’ü 3 yıldır tanıdığını söyleyen Mahmut Kanmaz, olay günü yanında F.Y. olduğunu söyledi. Şevket Bülbül’ün çocuk istismarcısı olduğunu iddia eden Kanmaz, kendisinin de dört kez bu kişinin cinsel eylemine maruz kaldığını öne sürdü. Bundan dolayı Şevket Bülbül’e kızgın olduğunu aktaran Mahmut Kanmaz, olay günü saat 24.00 sıralarında maktulün evine gittiklerini anlattı. Şevket Bülbül’ün o gece hem kendisine hem yanındaki arkadaşına birlikte yatmayı teklif ettiğini, ancak kabul etmediklerini söyleyen Kanmaz, gece maktul uyuduktan sonra mutfaktan aldığı bıçağı Bülbül’ün boynuna sapladığını kaydetti. F.Y.’nin de maktulün cebindeki cüzdan ile telefonunu aldığını iddia eden Kanmaz, evden kaçarken de yanlış ayakkabı giydiğini söyledi.

F.Y. ise olay gecesi kalacak yeri olmadığı için yardım istediği arkadaşı Mahmut Kanmaz’ın, ’Benim bir tanıdığım var. Orada kalabilirsin’ dediğini belirterek, "Mahmut beni maktulün evine götürdü. Birlikte sohbet ettik. Şevket Bülbül bana evinde kalabileceğimi, alttaki pastanede de çalışabileceğimi söyledi. Sonra uyuduk. Gece yarısı Mahmut beni uyandırdı. Mahmut Kanmaz’ın Şevket Bülbül’ün boğazını kestiğini gördüm. Korkup kaçtık. Mahmut bana ’Çocukları taciz ediyordu. Haketti’ dedi" diye konuştu.

Cumhuriyet savcılığı, ömür boyu hapis istemiyle 2 sanık hakkında hazırlanan iddianameyi Antalya Birinci Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. 2 sanık önümüzdeki ay hakim karşısına çıkacak.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim