• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 16°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

Çoban Ölü Bulundu !

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde keçi otlatmaya çıktığı Babadağ'da kaybolan çoban 42 yaşındaki Hüseyin Gökmen ölü bulundu.
Çoban Ölü Bulundu !

Seydikemer’in Kabaağaç Mahallesi Dip Mevkisi’nde hayvancılıkla uğraşan evli 2 çocuk babası Hüseyin Gökmen, 150 keçisini otlatmak için dün saat 08.00 sıralarında evinden çıktı. 1965 rakımlı Babadağ’ın eteklerindeki Akbel Mevkisi’nde keçi otlatan Gökmen’i saat 12.00 sıralarında eşi Teslime Gökmen cep telefonundan aradı.

Eşiyle konuşarak keçileri otlattığını ve iyi olduğunu söyleyen Hüseyin Gökmen’den bir daha haber alınamadı. Keçiler akşam saatlerinde başıboş şekilde eve dönerken, Gökmen açık olmasına karşın cep telefonu çağrılarına cevap vermedi. Gökmen’in hayatından şüphe eden ailesi saat 20.00 sıralarında Seydikemer’e bağlı Eşen Jandarma Karakol Komutanlığı’nı arayarak durumu bildirdi. Sabah başlayan çalışmaların ardından saat 11.00 sıralarında ekipler Dokuz Göller Bölgesi’nde Hüseyin Gökmen’i hareketsiz yatarken buldu.

3 KİLOMETRE ÇAPINDA ORMANLIK ALANDA ARANDI

Bölgeye giderek Gökmen’in yakınlarıyla buluşan kurtarma ekipleri, 2 kişilik gruplara ayrılarak ormanlık alanda el fenerleriyle aramaya çıktı. Aramalara bir süre sonra 11 kişilik Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Fethiye ekibi de katıldı. Kurtarma ekipleri ve yakınları, yaklaşık 3 kilometre çapındaki alanda Gökmen’i aradı. Belli aralıklarla Gökmen’in cep telefonu aranarak sessiz dinleme yapıldı ancak bir ize ulaşılamadı.


11 KİLOMETRE MESAFEDEN SİNYAL ALINDI

Jandarma ekipleri ise cep telefonu sinyalinden Gökmen’in yerini belirlemeye çalıştı. Telefonun sinyal verdiği bölgenin Babadağ’ın diğer yakasındaki Boğaziçi Mahallesi’nde bir ormanlık alan olduğu belirlendi. Bir baz istasyonundan alınan noktanın çok sağlıklı olmadığı belirtilmesine karşın UMKE ekipleri bölgeye yöneldi. Ancak Gökmen’in kaybolduğu noktaya 11 kilometre mesafedeki bölgede yapılan aramalardan da sonuç alınamadı.

‘SADECE SİGARA İÇERDİ’

Bölgeye gelerek arama çalışmalarına katılan Hüseyin Gökmen’in eşi Teslime Gökmen eşiyle son olarak öğle saatlerinde konuştuğunu söyledi. Keçi otlatmaya her gün beraber çıktıklarını anlatan Gökmen, “Bugün eşim yalnız başına gitti. Keçiler eve kendiliğinden döndü. Ancak eşim gelmedi. Bildiğimiz bir hastalığı yok. Sadece sigara içerdi. Cep telefonu açık ancak cevap vermiyor. Çok telaşlıyız. Daha önce başımıza böyle bir olay gelmedi” dedi.

Kabaağaç Mahalle Muhtarı Nazmi Toraman da, Gökmen’den öğle saatlerinden bu yana haber alınamadığını aktardı. Kurtarma ekipleri ile birlikte yaklaşık 50 kişinin Gökmen’i aradığını belirten Toraman, “Bildiğimiz bir hastalığı yok. Şu an ormanlık alanda arıyoruz. Aramaya katılan ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AĞABEYİ KEÇİ OTLATIRKEN KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLMÜŞ

Saat 04.00 sıralarında son verilen aramalara günün ağarmasıyla beraber tekrar başlandı ancak henüz bir sonuç alınamadı. Hüseyin Gökmen’in ağabeyi Ferit Gökmen’in de 1991 yılında aynı bölgede keçi otlatırken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği kaydedildi.

KAYIP ÇOBAN ÖLÜ BULUNDU

Seydikemer’de keçi otlatmaya çıktığı Babadağ’da kaybolan Hüseyin Gökmen’i arama çalışmalarını sürdüren UMKE ve AFAD ekipleri, çalışmalarını Babadağ’ın bitişiğindeki Mendos Dağı’na kaydırdı. Sabah başlayan çalışmaların ardından saat 11.00 sıralarında ekipler Dokuz Göller Bölgesi’nde Hüseyin Gökmen’i hareketsiz yatarken buldu. Yapılan incelemede Hüseyin Gökmen’in sırtından vurularak öldürüldüğü saptandı. Çevrede yapılan incelemede boş 3 fişek bulundu.

Savcının incelemesinin ardından Gökmen’in cenazesi jandarma ve UMKE ekipleri tarafından yaklaşık 200 metre uzaklıktaki yola taşınarak Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim