• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9054.59 2.81
  • Altın: 2296.42 0.90
  • Dolar: 32.3257 0.23
  • Euro: 35.0602 -0.15

Çılgın Koca İntikamını Fena Aldı, Karısı ile Eniştesine Tecavüz Etti

KKTC'de karısı ile eniştesinin geçen yıl ilişki yaşadığını öğrenen Ö.Ç, karısı R.Ç ile kurduğu intikam planında önce darp ettiği eniştesi T.E.'ye ardından da tecavüz etti
Çılgın Koca İntikamını Fena Aldı, Karısı ile Eniştesine Tecavüz Etti

KKTC’nin Gazimağusa ilçesinde karısının eniştesi işe geçtiğimiz yıl ilişki yaşadığını öğrenen Ö.Ç, eşi R.Ç. ile işbirliği yaparak, eniştesi T.E’den korkunç bir intikam planladı. Ocak ayından itibaren eniştesini tehdit ederek 15 bin TL alan Ö.Ç. dün eniştesi T.E’yi Güvercinlik Ovası’nda önce darp etti, daha sonra eniştesine tecavüz ederek kamera ile kayıt etti. Tecavüze uğrayan 50 yaşındaki T.E ise polise giderek şikayet bulundu. Şikayetin ardından Ö.Ç. ve karısı R.Ç. " Şiddet Tehdidi", "Cinsel Tecavüz", "Adam Kaçırma", "Sorgun", "Darp" ve "Alıkoyma" suçlamaları ile tutukluluk talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Dün meydana gelen olayın ardından Ö.Ç ve R.Ç çifti Sabah erken saatlerinde tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.


Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Faysal Güden mahkemede verilen ifadelere göre, Ö.Ç ve karısı R.Ç’nin " Şiddet Tehdidi", "Cinsel Tecavüz", "Adam Kaçırma", "Sorgun", "Darp" ve "Alıkoyma" suçlamaları ile gözaltına alındığını kaydetti. Güden, Zanlı R.Ç’nin mağdur T.E’ye 2014 yılının Eylül ayında aşk içerikli mesajlar atarak ilişkilerini başlattığını bildirdi. T.E ve R.Ç arasındaki ilişkinin Ocak ayına kadar devam ettiğini belirten Faysal Güden, yılbaşı yemeğinde zanlı Ö.Ç.’nin karısı R.Ç ile eniştesi T.E. arasındaki ilişkiyi öğrendiğini anlattı. Müfettiş Muavini Faysal Güden, Ö.Ç.’nin aylarca eniştesini, olayı başkasına anlatmaması yönünde silahla tehdit ederek üçe bölünmüş çekler halinde 15 bin TL para temin ettiğini belirtti. Faysal Güden, şikayetçi T.E’den alınan ifadeye göre, Ö.Ç ve karısı R.Ç’nin plan kurarak T.E’yi Güvercinlikli Ovası’na çağırarak tuzak kurduklarını kaydetti.

ILAN

TECAVÜZ EDİP VİDEOYA ÇEKTİLER

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Faysal Güden, 20 Haziran tarihinde zanlı R.Ç’nin T.E’yi telefonla arayarak Güvercinlik Ovası’nda buluşmak için anlaştıklarını ve dün akşam da olay yerine gittiklerini kaydetti. Güden, R.Ç’nin kullandığı aracın bagajına saklanan eşi Ö.Ç’nin, olay yerine kendi aracı ile gelen eniştesi T.E.’yi sopa ve silahla ciddi bir şekilde darp ettikten sonra gözlüklerini kırdığını söyledi. Faysal Güden, zanlı Ö.Ç.’nin arabada bulunan iple T.E’nin ellerini arkadan bağlayarak tecavüz ettiğini, tecavüz anının ise R.Ç tarafından kaydedildiğini, T.E’yi "Polise gidersen seni internette rezil eder, öldürürüm" şeklinde tehdit ettiklerini söyledi. Soruşturmanın ciddiyetine dikkat çeken Faysal Güden, birçok ifadesinin alınması gerektiğini kaydederek, Ö.Ç. ve R.Ç çiftinin 3 gün süreyle tutuklu kalmaları talebinde bulunduğunu ifade etti. Mahkeme heyeti, gerekli delillerin toplanması için duruşmayı daha ileri bir tarihe erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim