• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9057.99 2.85
  • Altın: 2291.7 0.69
  • Dolar: 32.3134 0.18
  • Euro: 35.1036 -0.01

Çiftçi, 5 yıllık hizmet planını değerlendirdi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni dönemle ilgili planlama ve projelerin yönetimine birim müdürlerinden aldığı brifingler ile başladı.
Çiftçi, 5 yıllık hizmet planını değerlendirdi

Belediye hizmet birimlerinden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelen başkan Çiftçi, ilçenin 9 mahallesinde planladıkları Fen İşleri uygulamaları hakkında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Salih Palaz, Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı ve Fen İşleri teknik personellerinin yer aldığı toplantıda 5 yıllık hizmet planını masaya yatıran başkan Çiftçi, yapılacak hizmetlerle ilgili yol haritasını belirledi.

Çiftçi, “Kaliteye Önem Vermeliyiz” Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yeni projeler başta olmak üzere, altyapı ve üstyapı gibi alanlarda önemli yatırımlar gerçekleştireceklerini vurgulayan başkan Çiftçi, özellikle fen işleri noktasında herhangi bir eksiklik istemediğini söyledi. İlçenin eksiksiz bir altyapıya, kusursuz bir üstyapıya kavuşması noktasında önemli hizmetler üreteceklerini ifade eden başkan Çiftçi, toplantıda Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı’ndan bilgiler aldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçedeki mevcut hizmetlerini değerlendirerek, planlanan projeleri ele alan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova’mızın kusursuz bir ilçeye dönüşmesinde Fen İşleri Müdürlüğü’müzün önemi büyüktür. Bu anlamda yapılması gereken ne varsa gece gündüz demeden çalışarak yerine getirmeliyiz. Beklentileri karşılamak ve daha fazlasını sunmak için, ileriye yönelik projelerde geliştirerek çalışmalarımıza hızlıca yön vermeliyiz. İyi niyet çerçevesinde hizmet üretmeye gayret ederek, yaptığımız her işte kaliteye de önem vermeliyiz.” dedi. Başkan Çiftçi, “Çalışmalarımızla Hem Çevrede, Hem de Kocaeli’de Ses Getirmeliyiz” Çayırova’da altyapısı eksik, üstyapısı bozuk ne bir cadde ne de bir sokak olmaması için ekip ruhu ile hareket etmenin çok önemli bir detay olduğunu vurgulayan başkan Çiftçi, yapılacak olan yatırımlarla hem çevrede hem de Kocaeli’de ses getirmek istediklerini söyledi.

Gerçekleştirdiği toplantıda bazı konulara da değinen Çiftçi, ilçe genelinde yapmış olduğu incelemelerde gördüğü sıkıntılardan biri olan, caddelerde yapılacak olan hız kesicilerin daha geniş tutulması talimatını verdi. Asfaltlama ve asfalt yama çalışmaları kapsamında belediye Fen İşleri Müdürlüğü personelleriyle hareket edeceklerini belirten başkan Çiftçi, üstyapı çalışmaları noktasında kullanılan korkuluk, mazgal ve benzeri araçların tamamının belediye demir kaynak atölyesinde üretilmesini vurguladı. Emek, İnönü, Şekerpınar ve Çayırova Mahalleleri’nde planlanan Fen İşleri uygulamalarının ağırlıklı olarak değerlendirildiği toplantıda birim müdürü Mustafa Bölükbaşı’nın taleplerini de dinleyen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, eksik olan hizmet araçlarının tamamlanması yönünde bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim