• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.902 0.72
  • Dolar: 32.3523 0.09
  • Euro: 34.9788 -0.20

Cicinho’dan Beşiktaş İtirafı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Brezilyalı Cicinho, menajerler aracılığıyla Beşiktaş’tan teklif aldığını söyledi. Sivasspor’un resmi yayın organı Sivass...
Cicinho’dan Beşiktaş İtirafı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un başarılı defans oyuncusu Brezilyalı Cicinho, menajerler aracılığıyla Beşiktaş’tan teklif aldığını söyledi.

Sivasspor’un resmi yayın organı Sivasspor Dergisi’nin Mayıs ayı sayısına konuşan geçen sezonun asist kralı Brezilyalı Cicinho, Real Madrid’de oynamasının bir rüya olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız, “O dönem bende bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi. Çünkü hem Real Madrid gibi bir kulüpte oynuyordum, hem de Galacticos dediğimiz o dönemin efsane isimleriyle beraber oynuyordum. Dünyadaki en büyük oyunculardan oluşan bir kadroydu ve bu kadroda da bulunuyor olabilmek benim için gerçekten bir rüyaydı ve bu rüya gerçekleşti. Bunun için tanrıya da çok şükürler ediyorum. Oynadığım takımın yanında Roberto Carlos, Figo, Beckham, Raul gibi çok büyük oyuncular var. Gerçekten benim için bir rüyaydı” dedi.

Futbolun kendisi için çok önemli olduğundan bahseden Cicinho, ”Futbol benim için tanrının vermiş olduğu bir nimet, bir yetenek ve bende bu nimeti yapabileceğim en iyi şekilde değerlendirmeye, en iyi şekilde oynayabilmeye çalışıyorum. Futbol benim hayatım demeyeceğim çünkü hayatım anlamında benim için futboldan önce gelen şeyler var. Gerçekten hayatımda önemli bir yer kaplayan tanrının vermiş olduğu çok büyük bir nimet” diye konuştu.

“EŞİM TEKRARDAN KARİYERİMDE İYİ İŞLER YAPMAMA SEBEP OLDU”

Futbolu bırakmayı düşündüğü zaman eşiyle tanıştığını ifade eden Cicinho, ”Dizimden sakatlıklar geçirmiş, ameliyatlar olmuştum. Bunun sonrasında sosyal yaşantılarımda sıkıntılarım vardı. Bütün bunların bir araya gelmesinin üzerine futbolu bırakmayı düşünüyordum ama eşimle tanıştıktan sonra eşim bana futbolun benim için tanrının vermiş olduğu bir nimet olduğunu anlattı. Bana bunları gösterdi ve tekrardan kariyerimde iyi şeyler yapmama sebep oldu. Bana çok iyi yönde yardımları oldu. Kariyerim anlamında da çok büyük desteği oldu. Şuanda da hayatımın ve işimin bir şekilde yöneticisi diyebilirim. Sahadayken iyi şeyler yapıyorsam eşimin desteğinin çok büyük katkısı var” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAYLI SELÇUK VE BURAK ÇOK İYİ OYUNCULAR”

Türkiye’de beğendiği futbolculardan da bahseden Cicinho, ”Birçok oyuncu var ama şimdi ilk etapta aklıma gelen Galatasaray’da Selçuk İnan var. İyi bir oyuncu, gerçekten takıma çok faydalı olan fiziksel anlamda da çok üst seviye olan bir oyuncudur. Burak Yılmaz var. Her takımın isteyeceği bir santrafor. Her sezon birçok golü oluyor” dedi.

“MENAJERLER ARACILIĞIYLA BEŞİKTAŞ’TAN TEKLİF ALDIM”

Menajerler aracılığıyla Beşiktaş’tan teklif aldığını belirten Cicinho, ”Beşiktaş konusunda bazı şeyler gündeme gelmişti, o dönem bir şeyler konuşulmuştu. Menajerim aracılığıyla da bazı iletilen noktalar vardı fakat o dönem takımımız iyi bir durumda değildi. Sivasspor’un benim desteğime ihtiyacı vardı. Bu yüzden bende takımım için seve seve bütün desteğimi sergiledim. Zaten ben her zaman elimden gelen futbolun en iyisini sahada sergilemeye çalışıyorum. Takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bazı transfer konuları gündeme geldiği zaman da aslına bakarsanız seviniyorum çünkü demek ki iyi bir şey yapıyoruz ki sonucunda bu konular gündeme geliyor. Beşiktaş konusu bu şekilde yaşandı” ifadelerini kullandı.

Cicinho, Akhisar Belediyespor’a gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığını, futbolu bırakmak istemediğini ve jübilesini Sivasspor’da yapmak istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim