• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 13°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9530.47 0.00
  • Altın: 2478.495 0.28
  • Dolar: 32.4245 -0.00
  • Euro: 34.7679 0.45

Chp’nin Vaatlerine Bu Yorumu Yaptı !

AK Parti Milletvekili Adayı Savcı Sayan, CHP’nin seçim vaatlerini eleştirerek, "Bu Kılıçdaroğlu’nun vaatleri değil. Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş, o da ona göre bu vaatlerde bulunmuş" dedi.AK P...
Chp’nin Vaatlerine Bu Yorumu Yaptı !

AK Parti Milletvekili Adayı Savcı Sayan, CHP’nin seçim vaatlerini eleştirerek, "Bu Kılıçdaroğlu’nun vaatleri değil. Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş, o da ona göre bu vaatlerde bulunmuş" dedi.

AK Parti İzmir 2 Bölge 7. sıra milletvekili adayı Savcı Sayan, Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü nedeniyle, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen geceye katıldı. Sayan, gecede coşkuyla karşılanırken, sık sık vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) sorularını da cevaplayan Savcı Sayan, CHP’nin genel seçim vaatlerini eleştirdi. "Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz" diyen AK Partili Sayan, CHP’nin seçim vaatlerini Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş’ın vaatlerine benzetti. Sayan, "O vaatlere en iyi cevabı Maliye Bakanımız verdi. Maliye Bakanı Türkiye’de bu işin uzmanlardan birisi. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu’nun geçmiş sabıkasına da baktığımızda SSK ve Bağ-Kur dönemine baktığımızda Kılıçdaroğlu’nun çok iyi bir hesap uzmanı olmadığını biliyoruz. Bu Kılıçdaroğlu’nun vaatleri değil. Haydar Baş yazmış, eline tutuşturmuş o da ona göre bu vaatlerde bulunmuş. Bu Haydar Baş vaatleridir. Türk milleti bu vaatlere alışkındır. Sürekli sıfır bilmem kaç oy vererek Haydar Baş’a gereken cevabı vermiştir. Biz inanmıyoruz" dedi.

SAVCI SAYAN’DAN KOALİSYON YORUMU

Türkiye’nin koalisyonlar dönemine değinen AK Parti İzmir 2 Bölge 7. sıra milletvekili adayı Savcı Sayan, genel seçimlerde yine dış güçlerin oyununun devrede olduğunu dile getirdi. Sayan, "Bu dış güçlerin bir tezgahıdır. Biz Türkiye’yi bir koalisyona götürebilir miyiz? Yine Kemal Derviş’e muhtaç edebilir miyiz? Kemal Derviş’in herhalde piyasası daralmış. Sömürecek ülke bulamadığı için Dünya Bankası’nda da görevine son vermek istiyorlar ya da para işlerine son vermek istiyorlar. Yani bir pazar yaratmak için Türkiye’yi bu ateşin içine atmak istiyorlar. Tekrar IMF çantalarıyla Türkiye’de dolaşan direktörlerini falan Türkiye’ye göstermek istiyorlar. Bu Türk halkının bu oyuna geleceğine inanmıyorum. Özellikle son bir haftadır Türk halkı böyle bir manzaranın yaşanmaması için çok daha kenetlenmişlerdir. Son bir haftada bizim partimiz AK Parti’nin 4 puan oyu artmıştır" şeklinde konuştu.

"KUŞKUM VAR"

Savcı Sayan, konuşmalarında HDP’nin barajı aşıp aşamayacağını da değerlendirdi. Sayan, endişelerini dile getirerek, demokratik ülkelerde herkesin seçimlere girebileceğini kaydetti. Sayan, "Demokratik ülkelerde herkese seçime girebilir. Barajı aşıp aşmama vatandaşın oylarıyla olur bizim ona bir yetkimiz yok; ama şöyle bir şey düşüyorum. Bugüne kadar Türkiye’yle ilgili tek bir iyi kelime yapmayan söylemeyen herkes ne hikmetse HDP barajı aşsın kampanyası başlatmış. Bölgeyi PKK ve HDP’ye teslim ettiniz diyenler aynı zamanda bu kampanyayı paylaşıyor. Barajı aşıp aşmamak milletin kendi iradesidir. Baraj aşıldığı takdirde Türkiye koalisyonlara gider mi bu elde edilen kazanımlar özelikle Kürtlerle ilgili geriye bir dönüş olur mu benim endişem bu. Çünkü AK Parti de yeni bir anayasa yapamayacak. Bu Türkiye’nin geleceği için çok tehlikeli bir durumdur. Benim bu anlamda bir kuşkum var. AK Parti benim tahminim yüzde 50 bandına yakın. Şöyle bir algı oluştu Cumhurbaşkanı algısı gibi artık Türkiye’de bir AK Parti seçimi diğer partiler seçimi değil Türkiye’yi yok etmek isteyen, Suriye’ye çevirmek isteyen bir grupla buna karşı direnen milli bir grup var. Bu milli grup Cumhurbaşkanlığı sürecinde kendisini ortaya koydu 52 yaptı. AK Parti bu 52’yi aşarsa hiç şaşmayın" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim