• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9093.58 0.15
  • Altın: 2324.208 0.76
  • Dolar: 32.3676 0.13
  • Euro: 34.9781 -0.13

"Chp’nin O Vaadi 28 Şubat’a Dönüş Demek"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP’nin seçim beyannamesine atıfta bulunarak, "Orada ’8 yıllık kesintisiz eğitimi yeniden geri getireceğiz’ diyorlar. 28 Şubat’a yeniden dönüleceğini söyley...
Chp’nin O Vaadi 28 Şubat’a Dönüş Demek

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP’nin seçim beyannamesine atıfta bulunarak, "Orada ’8 yıllık kesintisiz eğitimi yeniden geri getireceğiz’ diyorlar. 28 Şubat’a yeniden dönüleceğini söyleyen bu irade ile çok daha güçlü bir mücadele etmeliyiz" dedi.

Gaziosmanpaşa Seçim Koordinasyon merkezi, bugün AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Aziz Babuşçu ve İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşma yapan AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı İsmail Ergüneş, "Medeniyet mücadelesi veriyoruz. Son aç yatağına tok girinceye kadar, son yetimin başı okşanıncaya kadar, son mazlumun hakkını son zalimden alıncaya kadar bizim mücadelemiz bitmez” ifadelerini kullandı.

Ergüneş’in ardından bir konuşma yapan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşçu, AK noktalardaki samimiyeti ve coşkuyu gördüğünü belirterek, "Bu coşku, 7 Haziran akşamı zaferin habercisi. Bu seçim Türkiye’nin istiklal ve istikbal seçimidir. AK Parti’nin karşısına çok farklı figürler çıkartılmıştır. Bir cephe halinde AK Parti’ye karşı olanların bir senaryo içinde olduğunu görüyoruz. Bu seçim sonuçlarını bizim kadar merakla bekleyen kardeş çoğrafyalarda, mazlum ve mağdur coğrafyalarda bekleyenler var. Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımızı kendilerinin lideri olarak görüyorlarsa, Sayın Genel Başkanımızı dışişleri bakanlığı döneminden bağrına basmış ve onlara umut bağlamışlarsa, bu seçim için de aynı umutla bekliyorlar. Bizim bir anlık zaafımız, eksik bıraktığımız gayretimiz onların gözyaşı anlamına geliyor“ diye konuştu.

"PARALELCİSİNDEN TUTUN..."

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, ise AK Parti’nin mücadelesini anlatarak, "Biz gerçekten Türkiye’de siyaseten kimle mücadele ediyoruz diye baktığımızda, karşımızda modern demokrasilerde olduğu gibi bir siyasi parti olsa, onun söylemleri olsa inanın bana Türkiye’de siyaset çok daha güzel olacak. Rüyalarımızda bile bir araya gelmesi mümkün olmayan paralelcisinden tutun, malum medya gruplarına kadar, CHP’sinden MHP’sine, HDP’sine varıncaya kadar her kesimin AK Parti ve bu ideallere karşı çok büyük ittifak yaptığını görüyoruz. İnanın bana aynen seçim sloganında olduğu gibi, ’oyun bitmedi ikinci yarı yeni başlıyor’" ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin mücadelesinde seçim koordinasyon merkezlerinin önemine de değinen Temurci, "Burada bedeni anlamda her şey yapılmış. Ancak biz seçim koordinasyon merkezinde ruh istiyoruz. Nedir o ruh? Burası millet dolacak. Milletin hayır duası seçim koordinasyon merkezlerinin içine girerse, her birimizin dizine yeni bir derman, yeni Türkiye için yeni bir motivasyon gelecek" şeklinde konuştu. CHP’nin seçim beyannamesine de değinen Temurci, şunları söyledi:

"Ben imam hatip mezunu bir kardeşinizim. Orada ’sekiz yıllık kesintisiz eğitimi yeniden geri getireceğiz’ diyorlar. Kolay bir mücadele vermiyoruz. İlk hedefinin 28 Şubat’a yeniden dönmek olduğunu söyleyen bu irade ile Gaziosmanpaşa çok daha güçlü bir mücadele etmeli. Hep birlikte bu davaya hizmet eden herkes Yeni Türkiye için el ele yürümek zorundadır. Bunu başarırsak bu davaya olan borcumuzu öderiz.”

Temurci’nin konuşmasının ardından seçim koordinasyon merkezi okunan Fatiha duasıyla kurdelE kesilerek açıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim