• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 13°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2489.865 0.73
  • Dolar: 32.5201 0.28
  • Euro: 34.7225 0.11

"Chp’nin Değil, Bizim Sırtımızda..."

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya 1’inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, "İstikrarı bozmaya çalışanlara fırsat vermeyin. Verilen vaatlere kanmayın. Muhalefetin sı...
Chp’nin Değil, Bizim Sırtımızda...

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya 1’inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, "İstikrarı bozmaya çalışanlara fırsat vermeyin. Verilen vaatlere kanmayın. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok ama bizim var ve o yumurtaları kırmadan ülkeyi daha büyük ve güçlü yapmak gibi bir görevimiz de var" dedi.

Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya 1’inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, sivil toplum kuruluşları ile görüşmelerinin ilk ayağını Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Ak Parti Antalya milletvekili adayları ve sanayicilerin katıldığı toplantıda Elvan, geçmişi hatırlatan bir konuşma yaptı. 90’lı yıllarda yurt dışına eleman göndermenin hayal olduğunu devlet memuru maaşını ödemekte dahi güçlük çekildiğini söyleyen Elvan şöyle konuştu:

“Ben sanayicilerle sürekli iç içe oldum. Sorunlarını çözmek için çalıştık. 2002 yılından bugüne kadar verdiğimiz her sözün arkasında durduk. Çünkü biz hep geçmişi hatırladık. 1994’ü 1999’u hatırladık. Ben o günlerde bürokrattım. Eskiden bir dosya kağıdını bile dışarıdan satın alırdık. Bırakın yurt dışına eleman göndermeyi devletin memurunun maaşını ödeyemiyorduk. O dönemlerde Kamu İktisadi Teşekkülleri genel müdürleri her gün banka banka dolaşıp kredi almaya çalışıyorlardı. Memur ve işinin maaşını almak için. Ne oldu birikip birikip patladı” dedi.

“İSTİKRARI BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYİN”

Siyasi partilerin 90’lı yıllarda devletin bütçesinde bakmadan siyasi vaatlerde bulunduğuna dikkat çeken Elvan, istikrarı bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi. İş adamlarına istikrarın bozulmaması için dikkatli olmalarını da tavsiye eden Elvan şöyle konuştu:

“Bir ailenin bütçesi olduğu gibi devletinde bir bütçesi vardır. Ölçüsüz hareket edilirse fabrika ya da aile ayakta durabilir mi? O günleri bir daha yaşamak istemedik. Siyasi partiler o dönemde siyasi vaat yarışına girip devletin hesabına bakmadan harcama yaparlardı. Aman ha dikkatli olun. Bu ülkenin büyümesini istiyorsanız dikkatli olun. İstikrarı bozmaya çalışanlara fırsat vermeyin”

“DEVLETİN BAKANI İMF MEMURUNUN TALİMATINI EZİK BİR ŞEKİLDE DİNLERDİ”

90’lı yıllardaki siyasi durumu hatırlatan Lütfi Elvan, o dönemde Devlet Planlama Teşkilatı’nda ( DPT) çalıştığını söyledi. İMF’ye olan borçtan dolayı devletin bakanının İMF memurunun talimatlarını ezik bir şekilde dinlediğini ve İMF memurunun talimatlarının hükumet programına almak zorunda kaldıklarını belirten Elvan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Düşünün 90’lı yıllara döndüğünüzü ve siyasi kavgaları, koalisyon dönemlerini düşünün. O dönemde ben bizatihi Devlet Planlama Teşkilatı’nda çalışıyordum. İMF memuru gelip ezik bir şekilde bir ülkenin bakanı onun verdiği talimatları dinlerdi. Biz hükumet programımıza o İMF memurunun verdiği talimatları yazardık. Yine eski günlere dönmek isteyenler var. Sakın ha aldanmayın. Bu ülkenin sizin istikrarınız önemli. Organizede 3 fabrika kapansa işçiler çıkarılırsa o fabrika bir daha ayağa kalkamaz. O nedenle çok dikkatli ve tedbirli olacağız. 2002 yılından beri, partimizin seçim beyannamelerini hazırlayanlardan biriyim. Hiçbir zaman hiçbir şekilde yapamayacağımız bir şeyi koymadık”

“SIRTIMIZDA YUMURTA KÜFESİ VAR”

Seçim beyannamesini inceleyip Ak Parti’nin hiçbir vaadinin olmadığını söyleyenleri de eleştiren Elvan, “Bir vaadimizin olmadığı söylediler. Oraya koyduğumuz her kelime hesaplanmıştır. Bütçemize ne yük getirecek hepsi hesaplanmıştır. Onların sırtlarında yumurta küfesi yok. Bizim sırtımızda yumurta küfesi var. O yumurtaları kırmadan taşıyıp ülkeyi daha da büyüteceğiz” şeklinde cevap verdi. Sanayicileri güçlendirecek projeler hazırladıklarını da müjdeleyen Elvan, önümüzdeki dönemde yatırımları büyüteceklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Lütfi Elvan ve diğer milletvekili adayları DÖSİAD üyeleri ile toplu fotoğraf çektirdi. DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, Elvan’a Döşemealtı halısı hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim