• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 10°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

CHP'de şok gelişme, AK Parti’ye geçiyor

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala CHP Kocaeli Teşkilatı'nda şok bir gelişme yaşandı. CHP İzmit’in meclis üyesi adayı Tufan Subaşı,partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçeceğini açıkladı.
CHP'de şok gelişme, AK Parti’ye geçiyor

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in 30. sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Tufan Subaşı partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçeceğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Subaşı "CHP Kocaeli teşkilatlarında kendimce hak ettiğim değeri göremedim ve dışlandığımı hissettim. Nihayetinde CHP Kocaeli teşkilatları içerisinde siyaset yapıyor olmaktan rahatsızlık duydum. Meclis üyesi adayı olarak yapmış olduğum çalışmalarda sosyal demokrasinin, halkın ve tüm insani yaklaşımların kalesi ve savunucusu olarak gördüğüm CHP’nin Kocaeli teşkilatlarında bu anlayıştan uzaklaşmış olduğunu gördüm.

CHP Kocaeli teşkilatlarının sergilediği 'Benim olsun küçük olsun' anlayışı içime sinmedi ve CHP’nin Kocaeli teşkilatları içerisinde yer almak benim açımdan artık sürdürülebilir bir şey değildi" ifadelerini kullandı. Tufan Subaşı'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle: “Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Özel sektör ve bankacılık sektöründe bir süre görev yaptım. 7 senedir gayrimenkul ve yatırım uzmanı olarak kendi işimde çalışmaktayım. Aslen Bitlis Ahlatlı olmakla beraber doğma büyüme İzmitliyim. Uzun yıllardır CHP’de siyaset yapıyorum.

Daha önce CHP Bitlis milletvekili adayıydım. 2019 yerel seçimlerinde de CHP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi adayı gösterildim. İzmit’te Cengiz Çakar’ın belediye başkan aday adaylığı süresince birlikte sahada iki üç ay çalıştık. CHP Kocaeli teşkilatlarında kendimce hak ettiğim değeri göremedim ve dışlandığımı hissettim. Nihayetinde CHP Kocaeli teşkilatları içerisinde siyaset yapıyor olmaktan rahatsızlık duydum, meclis üyesi adayı olarak yapmış olduğum çalışmalarda sosyal demokrasinin, halkın ve tüm insani yaklaşımların kalesi ve savunucusu olarak gördüğüm CHP’nin Kocaeli teşkilatlarında bu anlayıştan uzaklaşmış olduğunu gördüm. CHP Kocaeli teşkilatlarının sergilediği benim olsun küçük olsun anlayışı içime sinmedi ve CHP’nin Kocaeli teşkilatları içerisinde yer almak benim açımdan artık sürdürülebilir bir şey değildi.

Buna karşılık Ak Parti Kocaeli teşkilatları CHP’den daha halka yakın ve insani yaklaşımlar sergiliyordu.Akabinde Sibel Gönül başkanımla tanışma imkanım oldu. Gönül başkanım adına yakışır şekilde bana gönlünü açtı ve Ak Parti teşkilatları beni bağrına bastı. Bugünden itibaren gönül rahatlığıyla siyaset hayatıma Ak Parti’de devam etme kararı aldım. Bundan böyle Sibel başkanımızla beraber gönül köprüleri kurmak adına insan odaklı bir anlayışla 31 Mart yerel seçimleri için canla başla çalışacağımı buradan ilan etmek istiyorum. Vermiş olduğum bu kararın vatana millete ve İzmit’e hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum.”

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim