• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 24°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9702 -0.21
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

CHP'de iki önemli isim istifa etti!

CHP eski il yöneticisi Nejat Bayhan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkan seçilmesi üzerine partiden istifa ettiğini açıklarken ardından CHP’de bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapmış olan Ahmet Uzun “isyan ederek” partisinden istifa ettiğini açık
CHP'de iki önemli isim istifa etti!

CHP’nin önemli isimlerinden eski il yöneticisi Nejat Bayhan, sosyal medya hesabı üzerinden partiden istifa ettiğini duyurdu. Bayhan, hafta sonu Ankara Spor Salonu’nda CHP 36’ncı Olağan Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkan seçilmesi ve anahtar listesinde CHP Milletvekili Haydar Akar’ın yer almasını ağır sözlerle eleştirdi.

GENEL BAŞKANLIK KOLTUĞUNU İŞGAL

Bayhan, “Bugün mensubu ve üyesi olmaktan onur duyduğum partim Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum. Bu kararı alma nedenim bugün Genel Başkanlık koltuğunu işgal eden Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin parti ilkelerini bir kenara koyarak saray politikalarına biat eden anlayışın, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Cumhuriyet değerlerine ihanet etmeleridir” dedi.

‘PARTİYE ZARAR VERDİĞİ AÇIKTIR’

Bayhan, “Kocaeli’de 1 milletvekili daha kazanmak 13-0 olan yerel yönetimlerde 1 belediye başkanlığı dahi kazanamamış ve böyle bir çabası dahi olmayan, sandığında fark yemiş insanları milletvekili hatta PM üyesi olarak yanında taşıyan, yolsuzluk, zimmete para geçirme yargılanan ve hapis ile cezalandırılan AKP’li belediye başkanınını “suçsuzdur” diye savunan şahısları il başkanı olarak atayan, Kocaeli BB başkanını savunmak şereftir diyerek, CHP’deki görevlerinden istifa edenleri atama yoluyla İl yönetimlerine getiren anlayış ülkeye ve partiye zarar verdiği açıktır. Bu ihanettir. Bir mezhep partisi haline dönüşen CHP 2019 seçimlerinde yine yeniden saraya endeksli siyaset üreteceği çok açıktır. Detaylı açıklamayı daha sonra kamuoyu ile paylaşacağım. Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolu şiar edinecek, partim bu işgalden kurtulana kadar mücadelem bu zihniyet ile kararlı bir şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

AHMET UZUN'DA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

CHP’de bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapmış olan Ahmet Uzun “isyan edere” partisinden istifa ettiğini açıkladı. Uzun sosyal medyadan duyurduğu istifasını şu ifadelerle paylaştı:

‘İSYAN EDEREK İSTİFA EDİYORUM’

İstifa ediyorum. Aynı zamanda isyan ediyorum… Bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum… Ülkemiz zor şartlardan geçerken, nereye savrulduğu belli olmayan bir yolla girmişken, 8 seçim kaybeden, bir liderin tekrar aday olmasını ve tekrar seçilmesini içime sindiremiyorum… Ülkenin ve partinin önünü tıkamıştır. Parti tabanını ve vicdanını ağır bir travmaya sokmuştur… Sadece kendi siyasi ikballerini düşünen bir avuç delegenin verdiği karar. Ülkenin geleceğini karartmıştır. Daha fazla bu partide durmak otobüs durağında vapur beklemeye benzer. Parti tabanında çok değerli ülke sevdalısı insanlar tanıdım. Aydın ilerici ATATÜRKÇÜ insanlarla çok sıcak dostluklarım oldu. O dostluklarım bana engin bilgiler sundular. Hepsine minnettarım. Dostlarım baki kalacaktır… Ahmet Uzun’u tanıyanlar iyi bilir, hiçbir zaman kişisel beklendim olmaz. Hep elimden geldiğince ülkeme, kentime elimden geldiği kadar fikrimi söylerim… Mevcut parti yönetimleri benim fikir ve düşüncelerimin çok gerisinde olduğunu açıkça söyleyebilirim. Cumhuriyet Halk Partisi dünkü kongrede dar bir zümrenin eline geçmiştir… Ülkemizin bugünkü durumundan CHP yönetimleri de en az Akepe kadar sorumludur. Hatta Akepeden daha fazla sorumludur. Ülkeyi kuran parti ülkenin çöküşüne göz yummaktadır. Bu sebeplerden dolayı ONURUMLA GÖREV YAPTIĞIM VE ÜYESİ OLDUĞUM PARTİDEN İSYAN EDEREK İSTİFA EDİYORUM…

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim