• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 13°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9463.49 -0.64
  • Altın: 2503.831 0.79
  • Dolar: 32.5998 0.14
  • Euro: 34.8195 0.15

"Chp, Hdp İle Koalisyon Peşinde"

Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’na yüklenerek, CHP’nin HDP ile koalisyon peşinde olduğunu söyledi. Osmaniye mitinginden sonra Samsun’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Meydan...
Chp, Hdp İle Koalisyon Peşinde

Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’na yüklenerek, CHP’nin HDP ile koalisyon peşinde olduğunu söyledi.

Osmaniye mitinginden sonra Samsun’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslendi.

CHP ile HDP’nin koalisyon peşinde olduğunu belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, “CHP-HDP ile koalisyon peşinde. Samsun meydanı her şeyi biliyor. Bunların zihniyeti aynı. Bir paralel gazetenin genel yayın yönetmeni Diyarbakır Belediye Başkanı ile görüşmek için arka kapıdan belediyeye girdi.

Odada ne konuştular bilmiyoruz. Ama şunu biliyoruz: Mavi Marmara’da 9 kardeşimiz şehit edildiğinde Pensilvanya’daki zat dedi ki ‘İsrail’den izin alsalardı’ dedi.

Konuşmasında gençlere seslenen Başbakan Davutoğlu, “Aziz gençler bu kazanımları koruyacaksınız. Sizler 12 Eylül’ü bilmezseniz ama biz biliriz. Bir daha bu memlekette 27 Mayıs, 28 Şubat gibi darbelere izin verecek misiniz? Vesayetçilere yol verecek misiniz? Milli iradeye her yerde sahip çıkacak mısınız? 7 Haziran’da da tuzak kuranların tuzaklarını bozacak mısınız? Gençler biz size güveniyoruz. Gençlere 25 yaşında seçilme hakkını AK Parti getirdi. Aslında 18 yaşına kadar indirecektik. Muhalefet partisi karşı çıktı” diye konuştu.

2008 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 50 bin gence burs vermek istemesini CHP’nin engellediğini ifade eden Başbakan Davutoğlu, “Sene 2008. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz 50 bin gencimize 250 bin lira burs verme kararı aldı. CHP Anayasa Mahkemesi’ne gitti bu kararı iptal ettirdi. Şimdi gençleri istismar eden CHP ve Kılıçdaroğlu. Gençlerimize daha büyük hizmet için Türkiye’yi ayağa kaldırmak için varmasın Samsun. Uyuşturucuya karşı mücadeleye var mısınız? Nerede olursa olsun, uyuşturucu tacirlerine var mısınız? Şiddete karşı var mısınız? Özellikle kadınlara karşı, çocuklara karşı şiddete var mısınız? Gençleri ayağa kaldıracak mıyız? Gençler benim en fazla Dışişleri Bakanı olarak gurur duyduğumuz 42 ülkeye vizesiz gidiyorduk şimdi 70 ülkeye vizesiz gidiyoruz. Dünyaya açılın. Mazlumları görün, Orhun anıtlarına yaptığımız yolu görün. Gençler bu mirasa sahip çıkacaksınız. Suriye’den bize gelen o mazlumları ‘Esed’e geri verin’ diyor CHP. Biz mazlumları zalime verir miyiz? Kapımıza evimize sığınan yetimleri zalime teslim eder miyiz? Bu bize uyar mı? Töremize uyar mı? Dünyanın her yerinde bu al bayrağı dalgalandıracak mıyız? Samsunlular Türkiye yükselen bir güç” şeklinde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Samsun mitinginde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başbakan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Ali Sarıkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri, AK Parti Samsun Milletvekili adayları ve binlerce vatandaş katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim