• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 25°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 26°C Ankara
    • 30°C Rize
  • BIST: 9809.57 0.90
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

CHP DE EŞSİZ RÜZGARI

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi'nde tek aday olan Esener Eşsiz yapılan açık oylama ile yeni ilçe gençlik kolları başkanı seçildi
CHP DE EŞSİZ RÜZGARI

CHP Gebze ilçe binasında bugün gerçekleşen ilçe gençlik kolları kongresine CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, ilçe kadın kolları başkanı Arzu Çakmak Pehlevan, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan CHP Kocaeli Milletvekili adayı Kemal Nişancı, CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Cavit Kapoğlu, CHP Gebze ilçe başkanı adayı Musa Yılmaz, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

 

Kongrede ilk olarak CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan açılış konuşması yaptı. Kongrede ilk olarak divan seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Bülent Apaydın, divan üyeleri Sinan Mert ve Merve Süzer seçildi. Divanın seçiminden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

 

GELECEK NESİLLERE BORCUMUZ VAR

Ardından ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun bir konuşma yaptı. Recep Dursun, “14 yıldır AKP iktidarının anlatacak değiliz. Doğu ve güneydoğuda yaşan bir savaş ve sokak ortasında yargısız insafların yaşandığını görüyoruz. Atatürk’ün başlatmış olduğu aydınlanma devrimi tamamlanmadı. Bu devrimler Atatürk’ün ölümü el birlikte yarım kaldı. Bu devrimle tamamlansa idi bugün 14 yıllık AKP ve tek adamlık diktatörlüğünü yaşamazdık. 12 Eylül 1980 faşizmi çok sayıda devrimciyi katletti. 2013 yılında Gezi Parkı’nda da birçok devrimci arkadaşımız hayatlarını kaybetti. Bunlar yarım kalan Atatürk devrimleri için hayatlarını verdiler. Bizlere düşen görev bu devrimleri tamamlayarak bu arkadaşlara olan borcumuzu ödemektir. Gebze gençlik kollarının bu birlikteliğini önemsiyorum. Artık korku ve kaygıları bir kenara bırakalım. Gelecek nesillere bir borcumuz ve sözümüz var. Alanlarda özgürlük ve gençlik hareketleri ile buluşalım” dedi.

 

YAPTĞIMIZ HATALARI YAPMAYIN

Recep Dursun’un ardından CHP Gebze ilçe başkan adayı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “Çok eskilere giderek bir cümle kurmak istiyorum. 1977 yılında il gençlik kolları başkanı seçildim. Ancak yaşım tutmadı. Seçilecek olan Esener Eşsiz’e başarılar diliyorum. Biz büyükler ağabeyleriniz olarak 12 Eylül’de üzerimizde tankları geçirdiler. Bizler çocuklarımızı siyasetten uzak tuttuk. Bizi örnek alarak yaptığımız hataları yapmayın. Partinin içinde hatalar yaptık. Hemşericilikten, mezhepçilikten ve etnikçilikten uzak bir siyaset yapın.” diye konuştu.

 

HARAMİLERİN SALTANATINI YIKACAĞIZ

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı adayı Esener Eşsiz, “Güzel bir süreç yaşadık. Partini bölünmesinden değil bütünlüğünden bir yana tavır sergiledik. Bugün bu bayrağı ben yarın başkası taşıyacak. Ülkenin doğusu yangın yeri, ülke ve Cumhuriyet tehlikede. Gebze’de iyi bir yapı oluşturacağız. Partiyi taşınması geren en iyi yere taşıyacağız. Kimsenin korkusu olmasın. Biz yılmadık. Bizim gibi birçok genç var. Bizler bu partide olduğumuz sürece kimse korkmasın. CHP’li gençler olarak haramilerin saltanatını yıkacağız.” dedi. Konuşmaların ardından kongrenin açık oylama ile yapılması kararlaştırıldı.

 

ESENER EŞSİZ’İN YÖNETİMİ

Esener Eşsiz yönetim listesi; Gökhan Avcı, Fatih Duran, Deniz Uçak, Öznur Mert, Pınar Gökdemir, Olcay Palancı, Fatih Karakaya, Canan Türk, Sezer Karakaya, Kadir Yılmaz, Erkan Ağdemir, Tayfun Akçay, İbrahim Güli ve Taylan Akyıldız.

Yönetim Yedek: Uğur Vural, İbrahim Eker, Aykut Çelik, Aslı Sevahir, Mert Demirel, Selda Coşkun, Berhan Kaçakçı.

İl delegeleri: Esener Eşsiz, Gökhan Avcı, Uğur Vural, Filiz Uçak, Yalçın Dursun, Pınar Gökdemir, Erol Avcı, Fatih Çetin, Sinan Ceber, Sezer Karakaya, Gökhan Orhan, Erkan Ağdemir, Tayfun Akçay, İbrahim Güli, Volkan Orhan, Serhat Sarıgül, Emre Tavşan, Sezer Orhan, Anıl Yavuz, Ertan Çağlın, Sinan Mert, Fatih Ada, Rıdvan Çelik, İsa Kiraz, Serkan Ağdemir, Olgun Erçelik, Alper İlter, Sezgin Çakır, Mutlu Orhan, Taşkın Yücel, Alican Eşsiz, Erman Doğru, Uğur Yalçın, Ceren Dereli, Didem Seçkin, Kezban Ay, Melek Deniz Baş, Işılay Akkaya, Nilda Eşki, Aybuke Uyanık, Alev Kaya, Dilek İlhan, Gizem Taşdelen, Hasan Sarıtoprak, Merve Süzer, Canan Korkmaz, Ebru Eker, Selda Coşkun, Aslı Sevahil, Ozan Yılmaz, Mert Koçak, Doğukan Ekşi.

Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim