• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.937 0.71
  • Dolar: 32.3951 0.21
  • Euro: 34.9128 0.41

CHP Çayırova Devam Dedi

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün kongresinde başkanlığa yeniden Selahattin Kaya seçildi. Kongrede Kaya, 78 oy alırken rakibi Cihan Soyluçiçek 72 oyda kaldı.
CHP Çayırova Devam Dedi

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün dün gerçekleşen 3’ncü olağan kongresinde başkanlığa yeniden Selahattin Kaya seçildi. Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye çok sayıda delege katıldı. 161 delegenin oy kullanacağı kongrede mevcut ilçe başkanı Selahattin Kaya ve Cihan Soyluçiçek ilçe başkanlığı için yarıştı. 161 delegenin oy kullanma hakkının olduğu kongrede 14 ilçe yöneticisi ve 32 il delegesi seçimi yapıldı.Kongrede 161 delegeden 152'si oy kullandı. Mevcut başkan Selahattin Kaya 78 oy ile yeniden başkan seçilirken, rakibi Cihan Soyluçiçek ise 72 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

4 YILI FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ

Kongrede konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Gebze ilçe kongresinde yaşanan olayla ilgili konuştu. Akar, "AKP’nin yaptıklarına karşın bizler çözüm önerilerle ile yola çıktık. 1980 yılından sonra en yüksek oyumuzu aldık. 4 yılı fırsata çevirmemiz gerekiyor. Seçimlerde neden başarısız olduğumuza bakmak gerekiyor. Bu nedir deyince genel başkanı değiştirelim veya milletvekillerini değiştirince sonuç çok mu farklı olacak? 55 ilde önseçim yapıldı. Seçimlerde bir puan düşük oy aldık” dedi.

ÜYE İLE SEÇİM YAPALIM

Nasıl iktidar olacağız diyen Milletvekili Akar “Bunları konuşmamız gerekiyor. Ancak bunları konuşmak yerine yönetimdeki divan herkes CHP’li olduğu kongrede partilimiz divana ve vekile saldırmayı bir şeref madalyası olarak görüyor. Milletvekilini dışarı davet ediyor. İlçe başkanına, il başkanına, milletvekiline saygı duymamanın CHP içerisinde yeri yok. Birbirimize saygıyı en üst seviyeye çıkartalım. İlçe örgütlerine büyük görev düşüyor. Artık delege ile değil, üye ile seçim yapalım. Aday olan her ilçe başkanı adayına da başarılar diliyorum" derken, salonda bulunan Zeynel Rıza Yıldırım da, “Disipline verirsiniz” karşılığını verdi.

BİR BÜTÜN OLARAK ÇALIŞACAĞIZ

Kürsüye gelen CHP Çayırova İlçe Başkanı adayı Cihan Soyluçiçek, “Bugün burada beraberliğimizin güçlenerek devam edeceğini inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bizler de bu hizmet yarışında varız. Birlik ve beraberlik anlayışı ile yola çıktık. Bir bütün olarak çalışacağız. Partimin birçok biriminde görev aldım. Parti binamıza bir kat daha kiralayarak meclis üyelerine ait bir oda oluşturulacağız. Yönetim toplantılarını ayda bir kere mahallelerde yapacağız” dedi.

İKTİDAR OLMAK İSTİYORUZ

Mevcut başkan Selahattin Kaya ise, “Son kongrede Çayırova CHP’yi Necdet Doğan ile birlikte yöneteceğim demiştim. Ancak Necdet Doğan bu anlamda hiçbir destek vermedi. Parti içi çalışmalara da katılmadı. Görev sürem boyunca 6 ay boyunca 2 seçim geçirdim. Oy kaybı ile ilgili Necdet Doğan’ı suçlamıyorum. Ancak bu son 2 seçimde yaşadığımız sıkıntıları da bilmenizi isterim. Seçimlerde CHP’liler bile sandıkta oy vermiyor. Son dönemde parti içerisinde yeni gruplar türedi. Siyasetin içinden gelen biriyim. CHP’nin ilçe başkanı hayalperest olamaz. Başını yere eğmeden dik yürüyen bir ilçe başkanı olmalı. CHP olarak 1980 yılından sonra yapılan seçimlerden bu yana bu seçimde en yüksek oyu aldık. Bu oy bizi mutlu etmiyor. Biz iktidar olmak istiyoruz. Büyük umutlar içerisinde ilçe başkanı oldum. Bu umudumu yitirmiş değilim. CHP’yi Çayırova’da iktidar yapmak için bu yolda yürümeye devam etmek istiyorum. Bir dönem daha destek istiyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

SELAHATTİN KAYA'NIN LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL

Gönül Aluç, Kazım Aydın, Muzaffer Bulut, Fadime Çipli, Ümit Çorlu, Yücel Durak, Hüseyin Ölmez, Suna İlhan, Şerafettin Kılıç, Sinem Koç, Ahmet Şen, Hamza Yerebakan, Hüsniye Yıldız ve Sabri Yılmaz.

İL DELEGELERİ

Kasım Akar, Nizayi Aluç, Remzi Arslan, Hikmet Aslan, İzzet Atasoy, Naime Ateş, Yılmaz Bilmez, Deniz Buse Bulut, Filiz Cengiz, Kemal Çataltepe, Suna Çınar, Ata Savaş Durak, Nedafet Eren, Kemal Ergün, Ruken Gezli, Lütfü İlhan, Burak İnal, M. Ali Kaplan, Kemal Karagül, Selahattin Kaya, Türkan Kılıç, Halis Koç, Güldane Koçoğlu, Emine Özcan, Cihan Soyluçiçek, Veysel Suludere, Ahmet Şen, Hamit Tandoğdu, Muhammet Uslu, Sadık Yıldırım, Dursun Yıldız, Musa Yıldızbaş.

CİHAN SOYLUÇİÇEK'İN LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL

Arslan Ramize, Ateş Ünal, Bilmez Orhan, Çam İbrahim, Çöp Şahander, Demir Ali, Emir Elçin, Eren Nasim, Gökbulak Yücel, Gürhan Işık, İlhan Fadigül, Subaşı Cafer, Sünbül Erdem, Tohumcu Sinan.

İL DELEGELERİ

Cihan Soyluçiçek, Selahattin Kaya, Oruç Gökbulak, Türkan Kılıç, Melek Ayaz, Kemal Ergün, Serkan Yıldırım, Emine Özcan Kemal Karagül, Murat Baykara, Ali Koç, Derya Ünal, Rasim Meriç, Sema Dinler, Osman Türk, Sevgi Koç, Fadigül İlhan, Halil İbrahim Aras, Hüseyin Tarakçı, M. Ali Kaplan, Elçin Emir, Muharrem Şen, Timur Koç, Adem Kılıç, Hamit Tandoğdu, Sinem Koç, Turan Kul, Muhammet Uslu, Nurettin Kandemir, Ali Sınırtaş, Orhan Bilmez, Nedefet Eren.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim