• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9054.82 2.82
  • Altın: 2298.879 1.01
  • Dolar: 32.3126 0.20
  • Euro: 35.0755 -0.08

Ceyhan'dan gövde gösterisi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’a Recep Topaloğlu Spor Salonunda Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak il kongresinde aday olduğunu resmen açıkladı
Ceyhan'dan gövde gösterisi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 25 Şubat’a Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak İl Kongresi için adaylığını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 12 ilçenin belediye başkanı, ilçe başkanı, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile il binasında açıklama yapan Ceyhan, teşkilatlarla verdiği görüntüyle adeta şov yaptı. Ceyhan’ın açıklamasına gelen tüm konuklar kapıda çikolata ve kolonya ile karşılandı.

2002’DE BAŞLADIK

Afrin Harekatında şehit düşen güvenlik güçlerine rahmet dileyerek açıklamasına başlayan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, kongrede adaylığı ile ilgili gelişmeyi açıklamak amacı ile teşkilatlarla bir araya geldiğini belirtti. 25 yaşında kurucu il gençlik kolları başkanlığı ile AK Parti’de siyasete başladığını söyleyen Ceyhan, “2002 yılından bugüne kadar partimize hizmet ediyorum. Tam 3 yıldır da il başkanı olarak hizmet ediyorum. Genç bir yaşta 2 milyon nüfusu olan bir ilde il başkanlığı yapıyorum.

TAM 3 YIL OLDU

3 yıl önce 7 Şubat’a il kongremizi yaptık. O dönem aday adayı arkadaşlarımız vardı. Yapılan istişarelerin ardından genel merkez tarafından aday gösterildim. En rahat zamana denk geldin denildiği bir zamanda il başkanı olduğumu şaka yolu ile söyleyenler oldu. Seçildiğimiz ilk günden itibaren 7 Haziran seçimleri için çalışmaya başladık. Ancak 7 Haziran’da arzu ettiğimiz oyu alamadık. Liderimizin öncülüğünde yeni bir toparlanma yaparak çuvaldızı kendimize batırarak 1 Kasım seçimlerine hazırlandık. 1 Kasım’da bu kadro ile ve Kocaeli AK parti ailesi ile son 60 yılın en yüksek oyu aldık.

EN YÜKSEK OYU ALDIK

1 Kasım seçimlerinin ardından 40 yıldır kurulan tezgahı 4 saatte tüm Türkiye’de aşmayı bildik. Sonra önemi 15-16 yıl sonra anlaşılacak olan bir referanduma imza attık. Batı illerinde en yüksek oyu alan bir teşkilat olduk. Arada iki genel başkan değişikliği için olağanüstü kongre yaptık. Bu iki kongrede de en ufak çatlak olmadı. Sonra Temmuz ayında kongre takvimimiz başladı. Toplam 35 kongremizi yaptık. Güçlü ve büyük salonlarda partimize, teşkilatlarımıza yakışır kongreler yaptık.

CUMHURBAŞKANININ TAKTİRİNİ ALDIK

İl Kadın Kollarımızın kongresini 4 bin kadının katılımı ile gerçekleştirdik. Ardından İl Gençlik Kollarımızın kongresi için çalışma yaptık. Cumhurbaşkanını gelmesi için çalışma yaptık. Gençlik Kollarına gelmesi halinde İl Kongresine gelmeyeceğini bilmemize rağmen biz Cumhurbaşkanımızın gençlerin kongresine gelmesini istedik. Gençlik kolları kongresine dışarda 25 bin kişinin, kongre salonunda ise 10 bin kişinin olmasını planladığımızı söyledik. Biz arzu ettiğimiz rakamı hem dışarda hem de içerde yakaladık. Cumhurbaşkanımızın taktirini aldık.

BİR DÖNEM DAHA

Geldiğimiz bu süreçlerden sonra son kongremize geldik. Esasen il başkanlığımızla ilgili süreç, genel başkanımıza sunulması, yapılan istişareleri tamamlandıktan sonra gençlik kollarının kongresinden önce hazırlıklar yapılması için görev tebliğ edildi. Ancak biz Cumhurbaşkanımızın kongresine kilitlenmek için açıklama yapmadık. Bugünden itibaren bu kutlu görevi tekraren yapacağım. Bir dönem daha görev yapmak için adayım. Hayırlı uğurlu olsun. Bu kutlu davaya layık gören kurucu gençlik kolları mazbatasını da elinden aldığım liderimize minnettarım” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim