• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Ceyhan: “Ey Tahsin Tarhan hesap ver”

AK Parti İl Başkanı Ceyhan, CHP’li vekil Tahsin Tarhan’ın yolsuzluk iddialarına sert yanıt verdi. Başkan Ceyhan, “Ey Tahsin Bey, hukuki olmayan bu belgeleri nasıl temin etti. Rüşvetle Fetöcülerden mi aldın” diyerekhukuki süreci başlattığını belirtti
Ceyhan: “Ey Tahsin Tarhan hesap ver”

FETÖCÜLERİN KUKLASI OLMUŞ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan devam eden kongre süreci ve bugün Kandıra’da görülmeye başlayan Donanma Davaları hakkında teşkilat il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aynı zamanda CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, geçtiğimiz günlerde “TBMM başkanlığına AK Parti Kocaeli İl Başkanı’nın mobilya şirketleri üzerinden haksız kamu ihalesi ve büyük miktarlarda kazanç elde ettiğini dile getirdim” açıklamasına da sert bir şekilde yanıt veren Başkan Ceyhan, “Tahsin Tarhan Fetöcülerin kuklası olmuş. Ey Tahsin Tarhan, hangi Fetöcüyle iş birliği yaptın ki hukuki olmayan bir yolla bu özel belgeleri elde ettin? Asıl sorulması gerek soru budur? Belgelere nasıl ulaştın? 7 ay önce elde ettiğin belgeleri neden şimdi yayınladın?” diyerek hukuki süreci başlattığını açıkladı. 

ceyhan1.png

TARAFIMIZI BELLİ EDELİM DEDİK

Kandıra’da görülmeye başlayan Donanma Davalarını AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman’la takip eden Başkan Ceyhan, “Türkiye’de birçok ille birlikte ilimizde de Fettullah Gülen’in baş sanık olarak yargılandığı mahkemeler görülmeye başlandı. Bizler de gidelim darbeyle alakalı tarafımızı belli edelim ve hem AK Parti İl Başkanı olarak hem de sade bir vatandaş olarak gidelim davayı yerinde görelim dedik. Bütün üyelerimizin, STK ve vatandaşlarımızın da davayı yakından takip etmesini tavsiye ederim. Yarın tahmin ediyorum savunmalar başlayacak. Türkiye bir hukuk devletidir. O hukuku yok etmeye çalışanlar bugün bu haklardan sonuna kadar yararlanıyor. Fetöcülerin tamamının Türk adaletinden kaçacak yerleri olmayacak. Biz süreci takip etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerine devam etti.

EN KOLAY KONGRE BİLE ZORDUR

Kongre süreci hakkında da açıklama da bulunan Başkan Ceyhan, şunları kaydetti: “Karamürsel ilçemizi 16 Eylül Gazanfer Bilge Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. 5 ilçemizin temayülünü bitirdik. Çayırova ve Gebze ilçelerimizin mülakatlarını da bitirdik. Adaylarımızı bu ay sonuna kadar netleştirip, Ankara’ya göndereceğiz. Yüksek katılımlarla gerçekleştirdiğimiz temayüllerimiz teşkilat uyumumuzu ve heyecanımızı ortaya koydu. 13 Eylül Çarşamba son 3’e düşebildiğimiz ilçeleri Ankara’ya görüşmeye götüreceğiz. Çayırova ilçesi bunlardan birisi. Birlik ve beraberliğimiz ile aynı zamanda tüm teşkilatımızla uyum içerisinde geçiyor. En kolay kongre bile zordur.

ÇAYIROVA ADAYLARI ANKARA YOLCUSU

Bizim 12 ilçede hem gençlik hem de kadın kolları kongremiz var. Biten ilçe kongrelerinden sonra Ortalama bir ay içerisinde üç cepheden savaşıyoruz. Hiçbir şeyle uğraşacak vaktimiz yok. 1 Ekim meclisin açılacağı tarih olduğu için 30 Eylül İzmit ile birlikte Çayırova ilçe kongremizi yapacağız. Hem Ekrem ağabeyimiz ve Mustafa Kocaman ve Serap Karakaş’ın Kartepe ilçesine geçmelerinden dolayı il başkalığımızda açıklıklar oldu. Yedeklerden Mehmet Ozan Sarıkaya, Oğuzhan Keleş ve Serdar Bayram’ı onların yerlerine geçireceğiz. Yürütme kurulumuzdaki boşluklarımızı kendi içimizde görüşüp sizlere duyuracağız. Herhangi bir sıkıntı olmadan sürecimizi değerlendiriyoruz.” CHP’li Vekil Tahsin Tarhan’ın iddialarına da yanıt veren Başkan Ceyhan, “Tahsin Tarhan tarafından kumpaslanan bir haber sitelere düştü. Kamuoyunu bir konuda bilgilendirmek istiyorum. Sözcü Gazetesi’yle birlikte bu karalama süreci başlamıştı. İl başkanı olduktan sonra kesilen on kuruş bir fatura varsa, özür dileyeceğimizi ve bulamazlarsa da hukuki süreci başlatacağımı söylemiştim. CHP’li Vekil Tahsin Tarhan, sözde meclise soru önergesi vermiş. Şahsımın şirketinin kaç kuruş harcama ve kazanç elde ettiğine dair. Fakat ticari sır niteliğinde olan bu bilgiler şahıslara verilemez. Bu bilgileri ancak mahkeme kararıyla alabilirler” diyerek sert sözlerine devam etti.

“BELGE ŞUBAT 2017’DE ALINMIŞ”

Bizler ticaret yapan insanlarız açıklamasında bulunan Başkan Ceyhan şunları kaydetti: “Ofis ve mutfak dolabı işi yapıyorum. Biz Tahsin Tarhan gibi oturduğumuz yerden maaş almıyoruz. Ben ticaretimi yapmak zorundayım benden maaş alan emekçilerim, ailem var benim. Boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Bir haberin etik olması çok önemli. Şemsettin Ceyhan sen söz vermiştin ama kamuya iş yaptın demeye herkesin hakkı var ama bir vekilin nasıl elde ettiği bilinmeyen belgelerle karalamaması lazım. Bu belge Şubat 2017’de alınmış bir belge. Bu belgeler 7 ay önce Türkiye Cumhuriyeti milletvekili tarafından elde edilmiş. Kredi kartlarımın ekstrasını kendisini göndereceğim malum hesap yapmayı seviyor.

RÜŞVETLE FETÖCÜLERDEN Mİ ALDI?

Listeden birden başlayıp, 17’e kadar gelmişler. Bir kurumu iki defa görüyorsunuz. Listede yüz kalem varsa, neredeyse 50 tanesi tekrardan yazılmış. Şimdi ben soruyorum. Ey Tahsin Bey, bunun hukuki olmadığını, hukuksuz bir yolla elde ettiği bu belgeleri nasıl temin etti. Rüşvetle Fetöcülerden mi aldı? Bu tarihe kadar neden bekledi? AK Parti İl başkanlığına aday mı oldu? Bu kadar edepsizliği ben hiçbir yerde görmedim. Bu kadar boş işlerle uğraşılmasını. Ahlaksızlığını da üzerine eklediğimde CHP ailesine Allah yardım etsin. Sözlerim tamamıyla Tahsin Bey’in kendi şahsına aittir.

ceyhan2.png

İL BAŞKANLIĞIMDAN ÖNCEYDİ

Listede 7 kalemde kamu kuruluşu var. Özel firmalarla ilgili yaptığım ticarette kimseye hesap veremem. 7 Şubat 2015 yılında il başkanı olduğumda kamuyla işle yapmayacağımı söylemiş ve bunun sözünü vermiştim. Kamuyla olan hiçbir faturayı il başkanı olduktan sonra kesmedim. Haziran 2015T2 kesilen bir fatura 21 Ocak 2015 tarihinde ihalesi alınmış bir işindi. Bir diğeri ise Başiskele İlçe Milli Eğitime çok evvelden kesilmişti. Bu yapılan itibar suikastçiliğidir. Sorduğum bu soruların tamamının cevabını bekliyorum. Eğer cevap vermezse hem karaktersizlik yapmış hem de bundan mesul olmuş olacaktır.

ŞUÇ DUYURULARINDA BULUNDUM

Fetöcülerin eline tutturduğu belgeler malesef elinde patladı. Avukatım Abdullah Bey, Tahsin Tarhan’ın kendisine suç duyurunsun da bulundum. Bu haberi yayınlayan haber sitelerin, bu belge hangi vergi dairesinin bilgisayarından çıktıysa bu konun takipçisi olacağım. Şahsi ve ticaret davaları kısacası hukuki ne hakkım varsa elimden geleni yapacağım. Bu tarz ayak oyunlarına girilmesi benim için gurur meselesidir. Demek ki güzel işler yapıyoruz. Ben tüm Kocaeli’nin ortağıyım fakat dert ortağıyım.

ceyhan3.png

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim