• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Ceyhan; Bu işten yağ çıkmaz!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan “Cumhurbaşkanımız Erdoğan 21 Mayıs tarihinde yapılacak olağan üstü kongre ile partimize yeniden genel başkan olacaktır. FETÖ konusunda belediye başkanlarımıza iftira atılmaktadır" dedi
Ceyhan; Bu işten yağ çıkmaz!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, parti binasında basın açıklaması yaptı. İl Başkanı Ceyhan “16 Nisan referandumu YSK tarafından tescillendi. Bu saatten sonra halk oylaması sürecini geride bırakarak ülkemizin terör ve ekonomik adımlar atılması noktasında çalışmak gerekiyor. Hep birlikte bunları yapmamız gerekiyor. Türkiye’nin adımlarına odaklanmak gerekiyor. Muhalefet tarafından hala mühürsüz zarf muhabbetini bir tarafa bırakmalıdır. Zarflarda 3 mühür olmaktadır. Mühürsüz zarf ifadesi yerine eksik mühür zarf demek doğrudur. Sandık başında ki mühür eksikliğinden kaynaklanan durum vardır. YSK tarafından konu kapanmıştır. Yüzde 56.7 evet ile Kocaeli’de süreci tamamladık. Seçimin galibi evet kazanan 80 Milyon’dur. Bu şekilde bakmaya devam edeceğiz. Evet oyları tek başına AKP’nin değildir. Hayır cephesi de buna bu şekilde bakması gerekiyor. Bundan sonra ki süreç 2019 seçimlerinde herkes kendi logosuyla seçimlere girecektir. Herkes kefede ki ağırlığı çok net görür” dedi.

İL BAŞKANLARIN ZİYARET

Terör nerede olursa olsun bitirilecektir diyen İl Başkanı Ceyhan “KHK çıkarıldı. Muhtarların SGK primleri devlet tarafından ödenmektedir. FETÖ’nün yurt dışında ki okullarından mezun olarak ülkemizde denklik alanların denklikleri kaldırılmıştır. 7 bin bekçi alınacaktır. İstihdam kapısı olacaktır. Mahallemizde güvenliğe de katkıda bulunacaktır. SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu genel başkan yardımcısı oldu kendisini tebrik ediyorum. Diğer siyasi partileri KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyaret etti. Herkesin başkanı olarak ziyaret etmiştir. YSK sonuçları kesinleşmeden ziyaretin doğru olmayacağını düşünerek ziyaretlerim olmadı. YSK sonuçları kesinleşti. Çarşamba Günü saat 18.00’de SP’ni ziyaret edeceğiz. Perşembe günü de 12:00 MHP’yi ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BU İŞTEN YAĞ ÇIKMAZ

İl Başkanı Ceyhan “Ortaya atılan yalanları AK Parti ayıklamak durumunda bırakılmak istenmektedir. Ne söylediğimiz önemlidir. Bu sözlerin basın da yer alması gerekiyor. Yapılan işler doğru değildir. Partinin kongre süreci netleşince istişareler yapılacaktır. Fantezi yapalım diye yalan dolana gidilmemelidir. Bu işler AK Parti’de tutmaz. Bu işten yağ çıkmaz. İsim vererek belediye başkanlarımızın görevden alınacağı söylemi yalandır. Belediye başkanları hukuki haklarını arayacaklardır. Böyle bir durum varsa bizim ağzımızdan çıkar. İnternet ortamında parti içerisinde fitne oluşturmak için söylemek doğru değildir. İddia bulunan iddiasını ispatlamak zorundadır. Deli saçmasının kuyudan çıkarmak durumunda değiliz” açıklamasında bulundu.

BELEDİYE BAŞKANLARINA DESTEK

12 belediye başkanımızın çalışmaları genel merkeze bildirilmiştir diyen Ceyhan “Her birinden il başkanı olarak razıyım. Hepsinin eforunu biliyorum. Her biri sonuna kadar mücadele etmiştir. Belediye başkanlarının önemli katkıları vardır. İftiraları yapmasınlar hukuken peşini arayacağız. Yapılmak istenen iftiradır. Kamuoyunda bir ortam oluşturmak istemek doğru değildir ” açıklamasında bulundu. 21 Mayıs kongresine hazırlığımız vardır diyen Ceyhan “Büyük kongre delegeleri üçüncü defa oy kullanacaklar. Cumhurbaşkanı göreve gelince kesecek. Basına kalsa organ değişikliği de olacak. AK Parti kurumsal bir partidir. Anında müdahale eden bir yapı içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımızın yeniden gelmesi ile daha pozitif etkisi olacaktır. Kongre süreçlerini hep birlikte yaşayacağız. Güçlü katılım olacaktır” ifadelerini kullandı.

FANTAZİ BEKLENİYOR

Büyük kongre delegeleri 3 defa oy kullanmış olacaklar diyen Ceyhan “Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanları döneminde sonrasında Binali Yıldırım’ın genel başkanlığında şimdi de Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın genel başkan olmasında oy kullanacaklardır. Bir de basının fantazileri arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan göreve gelecek kesip biçecek. Büyük değişim bekleniyor. Organ değişimine kadar gidiyor. AK Parti kurumsal bir partidir. Değişim yaşanacaksa yaşanır. Sorun yaşandığı zaman hemen müdahale edilmektedir. Cumhurbaşkanımızın gelmesi ile daha pozitif etkisi olacaktır. Kongre sürecinde olacak neyse olacaktır” dedi.

FETÖ İLE HERKES MÜCADELE ETSİN

FETÖ olayı devam edecektir diyen Ceyhan “FETÖ ile mücadele herkesi ilgilendirmektedir. 21 Mayıs sonrasında daha amansız olacaktır. Bu mücadele aylar veya yıllar mı sürecek belli değildir. FETÖ ile mücadele sadece AK Parti’nin sorunu değildir. Herkes mücadele etmelidir. Diğer siyasi partilerin mücadele edip etmediğini durumu beni bağlamaz. Ancak herkesin nasıl mücadele ettiği görülmektedir” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim