• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8779.01 0.70
  • Altın: 2238.031 -0.28
  • Dolar: 32.3361 0.08
  • Euro: 35.1031 -0.30

Ceyhan; 15 Yıllık Kazanımlarımızın Altını Bağlayacağımız Gün Bugündür

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca Kazım Karabekir Mahalle Danışma Meclisine katıldı. Ceyhan, önümüzde önemli bir 60 gün var, 15 yıllık kazanımlarımızın altını bağlayacağımız gün bugündür.
Ceyhan; 15 Yıllık Kazanımlarımızın Altını Bağlayacağımız Gün Bugündür

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde gerçekleşen Kazım Karabekir mahalle danışma meclisine katıldı. Danışma meclisine İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkanı Şükrü Karabacak, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile mahalle teşkilat mensupları katıldı.

TÜRKİYE’NİN MÜCADELESİ BİTMEYECEK

Mahalle danışma meclislerinin formatı gereği belediye başkanı Şükrü Karabacak, mahallede yapılan yatırımların sunumunun ardından bir konuşma yapan Ceyhan, bu davanın hakim olması için mücadele ettiğimiz sürece, tarihi bilinç, iman ve inanç olduğu sürece düşmanlarımızın tuzakları bitmeyecek, Türkiye’nin mücadelesi bitmeyecek, ancak bir ve beraber olduğumuz takdirde millet olarak tüm oyunları bozduk bozacağız, dedi. Geçmişini bilmeyenlerin bugün Türk askerinin neden Suriye’de olduğunu anlamasının çok zor olduğunu ifade eden Ceyhan, bizim yakın geçmişimiz, kurtuluş savaşı ile, ondan önce Malazgirt ile daha da geçmişimiz ise Bedir’den başlamaktadır, dedi. Türk milleti bugün Suriye’li mültecilereensarlıktan vazgeçsin, küçük olsun bizim olsun desin, dış dünya ile bağını kessin, bugün yaşadığı sıkıntıların hiç birini yaşamaz, ancak çocuklarımızın geleceği için, ne bir vatan ne bir iman’ın garantisi olmaz, dedi.

60 GÜNDE KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ

‘’Benim mahalle başkanım CHP Genel Başkanından daha kıymetlidir’’ diyen Ceyhan, mahallelerimizde her birimiz Bakan, milletvekili, İl Başkanı gibi çalışıyoruz, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürdüğümüz için milletimizden destek alıyoruz, bu millet sadece AK Parti’ye yol köprü hastane okul için oy vermiyor, millet, didişen, uyumsuz, kavgacı siyasetçileri hemen cezalandırıyor, dedi. Her birimizin bu dava için yaptığımız fedakarlığın karşılığını hem bu dünya’da hemde ahirette alacağına inancım tamdır, hiçbir şey çantada keklik değil, önümüzde önemli bir 60 gün var, 15 yıllık kazanımlarımızın altını bağlayacağımız gün bugündür her birimiz 60 gün içinde kapı kapı dolaşarak, milletimize anlatacağız, her yerde olduğu gibi Kazım Karabekir’de Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vereceğiz, dedi.

ARTIK SÖZ DE KARAR DA YETKİ DE MİLLETİNDİR

Kendini kürsüye kelepçeleseler de, milletvekilimizin ayağını ısırsalar da, Genel Başkanımızın haince burnunu kırsalar da, meclis üzerine düşeni yaptı, artık söz de karar da yetki de milletindir, anayasa değişikliği istikbal ve istiklal için en büyük vesayet engeli ortadan kaldırarak, Türkiye’yi prangalarından kurtaracağız, dedi. Teşkilatlar olarak kapı kapı dolaşarak, referandum sürecinde Cumhurbaşkanımıza yalnız olmadığını Kazım Karabekir, % 75’i koyarak gösterecektir, bu hedefleri ulaşacak inancımızda gücümüzde vardır,Allah ömür verdiği sürece dünde bugünde yarında Cumhurbaşkanımızın yanında olacak, Kocaeli kendisine 15 yıldır olduğu gibi yine muazzam bir çalışma ve fedakarlıkla hedeflerimizin altına düşmeyeceğiz, dedi.

hlk_2540.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim