• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9094.18 0.16
  • Altın: 2324.793 0.78
  • Dolar: 32.3663 0.12
  • Euro: 34.9559 -0.22

Çetinkaya, "İnanmak kazanmanın yarısıdır"

31 Mart yerel seçimlerde İYİ Parti’den Gebze Belediye Başkan Adayı olan ancak Gebze’de Millet İttifakı, CHP çatısında oluşunca adaylıktan çekilen Opr. Dr. Burcu Çetinkaya bu kez Saadet Partisi Gebze’den Belediye Başkan adayı oldu.
Çetinkaya, "İnanmak kazanmanın yarısıdır"

Bugün Gebze Ramada Encore Otel'de düzenlenen toplantıda Çetinkaya Gebzelilere tanıtıldı. Düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik,Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KORKMAZ,“BURCU HANIMI TAKİP EDİYORDUK”

Programda ilk olarak selamlama konuşmasını Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz yaptı.31 Mart Seçimleri öncesinde Gebze’de aday çıkarmak için bazı isimler üzerinden anket yaptıklarını açıklayan Korkmaz, ”Bu isim anketlerinden o isimlerin dahi haberi yoktu. 2 Bin ila 5 Bin vatandaşımıza sorduk. Buradan çıkan netice doğrultusunda ismi çıkan arkadaşımız üzerinden parti büyüklerimize gittik. Tekliflerimizi sunup Gebze'yi birlikte yönetelim dedik. Ancak kapıyı aralayan da oldu kapıyı kapatanda oldu. Bu arada Burcu Hanımı’da takip ediyorduk. Söylemlerinde de bizim söylemlerimizle bağdaşan, örtüşen bir durum vardı. Neden olmasın? dedik ve genel merkeze onun hakkında anket çalışması yaptırdık. Çok olumlu netice aldık. Daha sonra kendisinden randevu aldık ve bu sürece geldik ”ifadelerine yer verdi.
 
“SEÇİMİN GALİBİ SAADET PARTİSİDİR”

Saadet Partisini bazen terörist yapan bazen ise farklı konumlara sokanların olduğuna vurgu yapan Korkmaz, ”Biz bu seçimlerde tabandaki konsensüs hariç Türkiye'nin hiçbir ilçesinde, beldesinde, şehrinde ittifak antlaşması içinde olmadık. Kurumsal anlamda yani parti düzeyinde karşılıklı bir görüşmemiz ve ittifak anlaşmamız söz konusu değildir. Geçtiğimiz seçimlerde bir seçim yarışını yansıtamadık. Hep farklı şeylerle uğraşıp durduk. Ama bu kez yerel seçimin tüm havasını yaşıyoruz. Rakiplerimizi biliyoruz. Yurt dışından bir emir gelmez ise farklı bir doğal afet olmaz ise bu yerel seçimin galibi Saadet Partisi’dir ”diye konuştu.
 
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya yaptığı konuşmada, "Bugün burada bitti denilen bir başlangıcın bitmediğini ilan etmek için buluştuk. Bundan iki ay önce hayallerimiz var diyerek bir yola çıkmıştık. Ben hayallerimin peşinden gitmeye kararlıyım. Gebze için, halk için, Hakka hizmet için, yarım kalan hayallerim için bu yarışta bana imkân veren Saadet Partisi ile birlikte yola kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Kendilerine bu imkân için teşekkür ediyorum. Artık Gebze için dürüst belediyecilik dönemi başlıyor. Bu dönemin öncüleri Milli Görüş hareketinin dürüst kadroları mimarları ise bütün Gebze olacaktır. Ortaya koyacağımız projelerle Gebze’mize hak etmiş olduğu değeri kazandırıp yaşanabilir bir ilçe haline getirmek amacındayız ”dedi.
 
ÇETİNKAYA,“GEBZE’YE HİZMET İBADETTİR”

“Vatandaşlarımız ile arada kapılar olmadan doğrudan yönetime dâhil olabilecekleri şekilde yönetmek istiyoruz ”diyen Çetinkaya,” Eski nesil siyaset anlayışını Gebze halkının yüzünü güldürecek şekilde yeni nesil siyaseti ile değiştirmek istiyoruz. Gebze'ye hizmet ibadettir.Gebze’nin geleceğini aydınlatmak Saadet’tir. Allah’ınizniyle birlikte başaracağız. İnanmak kazanmanın yarısıdır, inanıyoruz kazanacağız ”diye konuştu.

img_2548-min.jpgimg_2561-min.jpgimg_2565-min.jpgimg_2578-min.jpg
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim