• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2499.907 0.64
  • Dolar: 32.5633 0.04
  • Euro: 34.7694 0.15

Cengiz Sarıbay'dan çarpıcı açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü 2016 yılının son haftasında yıl değerlendirme toplantısı için basın mensupları ile bir araya geldi.
Cengiz Sarıbay'dan çarpıcı açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü 2016 yılının son haftasında yıl değerlendirme toplantısı için basın mensupları ile bir araya geldi. Yahya Kaptan Lukka Cafe’de gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç katıldı. Programda konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,” Başkanlık sistemi ile ilgili tüm Kocaeli’de seferberlik ilan edeceğiz. Getirilmek istenen sistem diktatöryel bir sistem. Angola gibi, Afrika ülkeleri gibi” diye konuştu.

ÇOK GÜZEL BİR BİNA OLDU

Bugün 27 Aralık 2016. 1 Sene önce bugün il başkanlığı seçimini yaptığımız ve seçildiğimiz bir gün. Çok heyecanlıydık. İlk sözlerimden bir tanesi bu partinin il binasını kazandıracağım oldu. Ve Bunu başardık. Yapılan tadilatlardan sonra il binamızı göreceksiniz. Çok güzel bir bina oldu. Çok teknik destek aldık. 80 kişilik bir toplantı salonumuz var. 40 kişilik bir yönetim toplantı salonumuz var. Ayrıca İl Kadın Kollarına İl Gençlik Kollarına, Sayman, İlk Sekreterine birer oda tahsis ettik. Ben arkadaşlarıma da rahat çalışma sağlayacağımızı düşünüyorum.

YARARINA OLAN ŞEYLERİ SÖYLEDİK

 İyi olanın yanında olduk eleştirdik ama Kocaeli’nin yararına olan her şeyi destekledik. Tramvay konusunda MİA Projesi konusunda görüşlerimizi söyledik. MİA Projesi’nde ki eksiklikleri tekrar ifade ediyoruz. Çöp Fabrikası ile ilgili görüşlerimizi yerel yönetim birimlerine ilettik. Yukardan aşağı biz yaparız kimsede bir şey söylemeye düşünceleri var.

haber-ici(99).jpg

SENDİKA KIYAFETİNDE NE OLABİLİR

OHAL ile ilgili basın açıklaması yapımı konusunda sıkıntılarımız var. İstanbul gibi metropollerde bile böyle bir sıkıntı olmuyorken burada olması garip. Gençlik Kollarımızın Cumhuriyet Gazetesi ve Kadına Şiddet için imza toplamak kampanyasında da problem yaşandı. Ama sırf bizim gençlerimiz bizim kadınlarımız böyle bir proje yaptı diye bu kampanyanın yanında olmadılar. KESK’in geçtiğimiz hafta yapacağı aşağı yukarı 70 metrelik bir yürüyüş için problem çıktı. Vali Bey ile görüştüm. Bir sendikalının sendika kıyafeti ile yürümesinden daha doğal ne olabilir.

MİTİNGE NEDEN KATILMADIK…

2016 yılında KEV Projesi ile ilgili bizim de katkı verdiğimiz mutlu son meydana geldi. Cumartesi günü yapılan kongre de de KEV’in yönetimi değişti. Kocaelispor’un arsası sanırım imara açılacak. Bu konu demek sarf eden KEV yöneticilerine, Kocaelispor yöneticilerine teşekkürü borç sayarım. Pazar günü bir Teröre lanet mitingi vardı. Aynı gün İsmet İnönü’nde ölüm yıl dönümü ile ilgili bir programımız vardı. Bu program önceden ayarlanmış bir programdı. Bize bu olay ile ilgili bir taziye telefonu gelmedi. Biz de bu yüzden mitinge gitmedik.

haber-ici(100).jpg

SEFERBERLİK İLAN EDECEĞİZ

7 Ocak’ta Ankara’da toplantımız var. Gündem maddesi de örgütlerimiz nasıl hareket edeceği ile alakalı. Burada bizim referanduma giderken nasıl davranmamız, nasıl politikalar üretmemiz ile ilgili brifingler alacağız. Onları da size ileteceğiz. Başkanlık sistemi ile ilgili tüm Kocaeli’de seferberlik ilan edeceğiz. Getirilmek istenen sistem diktatöryel bir sistem. Angola gibi, Afrika ülkeleri gibi. Ülke kan gölüne dönmüş. Kimse sorumluluğu kabul etmiyor.
 
EL BAB'TA NE İŞİMİZ VAR 

7 Haziran’dan sonra ülkemizde 19 patlama olmuş. Buda her ay 3 patlama olduğunu gösteriyor. Bunun sorumluluğunu bile bize yüklemeye çalışıyorlar. Sanki 14 yıldır ülkeyi biz yönetiyoruz.  İktidarının gerek iç politikada ki gerek dış politikada ki hataları bizi bugüne getirmiştir. Bizim Irak’ta ne işimiz var. Bizim El-Bab’da ne işimiz var. Orada hiç kimse halinden memnun değil. Bizim orada ilk yapacağımız şey tarafsızlığımızı ilan etmek idi. Bizim orada yapacağımız ilk şey Irak’ın toprak bütünlüğünü korumak olmalıydı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim