• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:40Güneş 06:13Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:54Yatsı 21:20
    • 22°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 29°C Rize
  • BIST: 9549.02 0.19
  • Altın: 2485.268 0.55
  • Dolar: 32.5084 0.19
  • Euro: 34.8026 0.27

Çayırova'da unutulmaz Anneler Günü programı

Çayırova Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi ve Bilgievi öğrencileri anlamlı bir etkinlik ile Anneler Gününe özel bir program gerçekleştirdi.
Çayırova'da unutulmaz Anneler Günü programı

Her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntülerin yaşandığı programda Anne temalı şarkılar ve şiirler öğrenciler tarafından seslendirildi. Gençlik Merkezi ve Bilgievi öğrencilerinden oluşan koro ve müzikal gruplar tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Katılımcılara bir sürpriz yapan Gençlik Merkezi ve Bilgievi öğrencileri hazırlamış oldukları tiyatro gösteri ile usta oyunculara taş çıkartılar. Performanslarıyla göz dolduran öğrenciler dakikalarca ayakta alkışlandılar.

Başkan Demirci, Hoşgörü, Fedakarlık, Sabır, Merhamet ve Şefkat’in Adıdır Anne

Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Toplumu ayakta tutan en önemli unsur aile kurumu olduğunu dile getirdi. Demirci, “Değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin yaşatıldığı ve geleceğe taşındığı aile kurumumuzun temeli, ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için çalışan annelerimize dayanır. Peygamber efendimizin “cennet annelerimizin ayakları altındadır” sözüyle şereflendirdiği hoşgörünün, fedakarlığın, sabrın, karşılıksız sevginin ve saygının sınırsız kaynağı, merhamet ve şefkat timsali başımızın tacı, tüm annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip bayanlarımızın anneler gününü kutluyorum” dedi.

Öğrenci Korosu Hem Neşelendirdi Hem de Duygulandırdı

İlk olarak Gençlik Merkezi ve Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi öğrencilerinin oluşturduğu koronun sahne aldığı programda annelere hitaben yazılan en güzel şarkılar seslendirildi. Salonu dolduran katılımcıların hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkılar kimi zaman duygulu anların yaşanmasına vesile olurken kimi zamanda coşku ve heyecanı zirveye çıkardı. Bir birinden güzel şiirleri seslendiren öğrenciler annelere olan sevgi saygı ve hürmetin bir güne sığdırılmayacağını, yılın her günü annelerimize ve babalarımıza gereken ilgi ve alakanın gösterilmesi gerektiğini hatırlattılar.

Tiyatro Gösterisi Katılımcılardan Tam Not Aldı

Programın ilerleyen saatlerinde öğrencilerin hazırlamış oldukları tiyatro gösterisi seyircilerden tam not aldı. Gösterdikleri performansla usta oyuncuları aratmayan öğrenciler okula ulaşım sağlayan bir serviste geçen konu ve maceraları konu aldılar. Kahkahanın eksik olmadığı tiyatro gösterisin ardından sahne alan Gençlik Merkezi öğrencileri piyano, bağlama, gitar, def ve çeşitli enstrümanlardan oluşan grup ile müzik dinletisi sahnelediler. Bir birinden güzel eserleri seslendiren öğrenciler Gençlik Merkezinde almış oldukları eğitimler sonucu profesyonel müzisyenleri aratmayan öğrenciler en güzel şarkı ve türküleri anneler için seslendirdiler.

Kursiyerlerin Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Program akışı içerisinde Gençlik Merkezi’nde yapılan yarışmalarda zeka oyunları, hızlı okuma, resim, elişi ve örgü branşında dereceye giren öğrenci ve kursiyerlere ödülleri Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından verildi. Dolu dolu geçen programın finali Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Başkan yardımcıları ve protokol üyelerinin sahnede çıkarak müzik grubunun şarkılarına eşlik etmesiyle yapıldı. Gençlik Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış oldukları resim, oyuncak ve örgü sergisinin ziyaret edilmesiyle noktalanan program renkli görüntülere sahne oldu.

j37b7740.jpgs08a1275.jpgs08a1365.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim