• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

Çayırova’da Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Çayırova Belediyesi, başarıyı teşvik etmek amacıyla Bilgievleri’nde eğitim gören öğrenciler arasında belirli aralıklarla düzenlediği bilgi yarışmalarına bir yenisini daha ekledi.
Çayırova’da Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Ter Döktü

Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilgisi ve Genel Kültür alanından 16 Sorunun yer aldığı yarışmaya 6 Bilgievi’nden 18 öğrenci katıldı. 3’er kişilik gruplar halinde yarışmaya katılan öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgilerle kıyasıya yarıştılar.  Velilerin ve öğretmenlerin de heyecana ortak olduğu bilgi yarışmasında Atatürk Mahallesi Şehit. Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi birinci oldu.

Bilgi Yarışmasının Birincisi Şehit. Yarbay İlker Çelikcan Bilgievi Oldu

Öğrencilerin bilgilerini arttırmak, rekabet ortamı oluşturarak motivasyonu yüksek tutmak amacıyla, yaş grupları dikkate alınarak düzenlenen yarışmada Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilgisi ve Genel Kültür derslerinde bilgilerini yarıştıran öğrenciler hem eğlendiler hem de kaliteli zaman geçirdiler. Atatürk Mahallesi Şehit Yb. İlker Çelikcan Bilgievi, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi, Şekerpınar Bilgievi,  Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Bilgievi ve Akse Mahallesi Hakcan Döven Bilgievi öğrencilerinin katıldığı bilgi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda İlkokul 4.’üncü sınıf öğrencileri arasında gerçekleşen yarışmada Şehit. Yrb. İlker Çelikcan Bilgievi 1.’inci olurken Yunus Ergüz Bilgievi 2.’inci ve Şehit. Asb. Ömer Halisdemir Bilgievi 3.’üncü oldu.

Başkan Demirci: “Bu Yarışmada Kaybeden Yok”

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği programda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’den aldılar. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Başkan Demirci, bu tür yarışmaların asıl amacının bilgi paylaşımı olduğunu, öğrenciler arasında oluşturulan rekabet ortamıyla yıl boyunca edinilen bilgi ve birikimleri pekiştirmek olduğunu ifade etti. Bu tür yarışmalarda kaybeden kimsenin olmadığını vurgulayan Demirci, “Yarışmada ter döken tüm öğrencilerimizi başarılı olarak kabul ediyoruz. Önemli olan yarışmalara katılıp çaba göstermektir. Bizim de amacımız onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır.”

“Öğrencilerimizin Başarısı En Büyük Gurur Kaynağımızdır”

Demirci: “Anne-Çocuk Kulüplerimiz, Bilgievlerimiz ve Gençlik Merkezlerimizle okul öncesinden üniversiteye kadar her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanlarındayız. Onların eğitim hayatlarındaki başarıları bizim için en büyük gurur kaynağıdır. Bu vesile ile Cumhuriyet ve Yenimahalle’de yapımını tamamladığımız 2 dev Kültür Merkezimizle eğitim ağımızı zirveye taşıyoruz. İçerisinde Anne-Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, sinema ve tiyatro salonları, halk kütüphaneleri, spor merkezleri ve birçok eğitim unsurlarıyla eğitim, kültür, sanat ve sportif alanlarda tam donanımlı bir sistem oluşturuyoruz” dedi. Yarışma sonrasında dereceye giren öğrencilerin yanı sıra Bilgievlerinde, en çok kitap okuyan 6 anneye, en çok kitap okuyan 6 öğrenciye ve en ilgili 6 anneye Belediye Başkanı Şevki Demirci tarafından çeşitli ödüller verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim