• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2487.739 0.15
  • Dolar: 32.5521 0.09
  • Euro: 34.6789 -0.04

Çayırova'da mahalle iftarları sürüyor

Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayının maneviyatına uygun geçmesi için Çayırova Belediyesi tarafından sürdürülen mahalle iftar programları tüm hızıyla devam ediyor.
Çayırova'da mahalle iftarları sürüyor

Her gün farklı mahallede kurulan sofralar Mübarek Ramazan ayının adına uygun bir şekilde birlik ve beraberlik duygularının yaşanmasına vesile oluyor. Akse Mahallesi Çağdaşken Mesire alanında gerçekleşen programda kurulan iftar sofralarına konuk olan Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, mahalle sakinleriyle bir araya gelip tüm masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların talep ve beklentilerini de dinleyen Işık’a Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda herkese hayırlı ramazanlar dileyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, okunan Kuranı Kerim tilavetinden sonra akşam ezanının okunmasıyla birlikte yine iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

Demirci: “İlçemizde Kardeşlik Ruhunu ve Dayanışmayı Arttırmayı Hedefliyoruz”

Birlikte açılan iftar programı sonrasında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu ayda  iftar sofralarıyla ilçemizde kardeşlik ruhunu ve dayanışmayı arttırmayı hedefliyoruz. İnsanları bir sofrada buluşturmak, mahalleli arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, mahalleliyi aynı sofrada buluşturarak, hem yetişkinlerin hem de çocukların sahne programlarıyla o eski Ramazanları yeniden yaşamasını sağlıyoruz” dedi. 4 yıllık süreçte yapılan yatırım ve projelerden de bahseden Demirci, ilçe genelinde yapılan yatırımlarla ciddi bir değişim olduğunu ve yeni çalışmalarla hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Işık: “Rabbim Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermesin”

Başkan Demirci’den sonra tüm mahalle sakinlerinin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık “Allah’ım birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin. Bu birliğimizi bozmak isteyen şer güçlerine Rabbim inşallah fırsat vermesin. Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım ”dedi.

Türk Halkı 24 Haziranda Gereken Cevabı Verecek

Türkiye’deki Müslümanlar İslam coğrafyasının kilit taşı olan bu aziz ülkenin vatandaşları olarak çok daha uyanık çok daha ciddi yolumuza devam etmemiz lazım diyen Işık: “Millet olarak bazen darbelerle karşılaştık, bazen ekonomik türbülansların içine girdik, bazen farklı farklı dezenformasyonlarla karşılaştık ama şu bir gerçek ki artık Türkiye'de bundan sonraki süreçte asla ama asla istikrarsız yönetimlerim neşvünema bulamayacağı, siyasi istikrarsızlığın hiçbir şekilde gündemimizde olmayacağı döneme kapı aralıyoruz. Aziz Türk Milleti 24 Haziran’da bu coğrafya da oynanan bütün oyunları yine bozacak” dedi. İftar programı sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ile birlikte Çağdaşkent taksi durağında taksici esnafı ile bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen sohbet programında mahalle halkıyla bir araya geldi. Mahalle sakini bayanlarla sohbet eden Işık ve beraberindeki heyet daha sonra İlçe Gençlik Kolları tarafından Akse Mahallesi Semt Meydanı Kültür Evi’nde düzenlenen “Genç Kürsü” adlı programa katılarak gençlerle bir araya geldiler. Gençlerle yapılan keyifli sohbet ile programı sonlandıran Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci günün anısına gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

s08a0962.jpgs08a1002.jpgs08a1104.jpgs08a1147.jpgs08a1188.jpgwhatsapp-image-2018-05-28-at-12.25.47-(1).jpegwhatsapp-image-2018-05-28-at-12.25.48-(2).jpegwhatsapp-image-2018-05-28-at-12.25.50-(1).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim