• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2245.417 0.05
  • Dolar: 32.3316 0.07
  • Euro: 35.165 -0.11

Çayırova'da “Doğru Zaman, Doğru Tercih” fuarı

Yaptığı birçok örnek proje ile eğitime vermiş olduğu desteklerle adından sıkça söz ettiren Çayırova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yeni bir eğitim projesine daha ev sahipliği yapıyor.
Çayırova'da “Doğru Zaman, Doğru Tercih” fuarı

“Doğru Zaman Doğru Tercih” sloganı ile hareket eden Çayırova Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, orta öğretim öğrencilerinin lise öncesi tercihlerini doğru bir şekilde yaparak eğitim hayatına devam etmelerine imkan sunan proje kapsamında bir de fuar gerçekleştirildi. İlçemizde eğitim veren tüm liselerin okullarını tanıttığı fuarda öğretmen ve öğrenciler proje ve okulları hakkında ziyaretçilere bilgi verdiler. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda “Doğru Zaman, Doğru Tercih” isimli fuara Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Gençlik Hizmetleri  ve  Spor İlçe Müdürü İbrahim Şahin, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Malkoç ve Fikriye Çelik, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İLÇEMİZİ KALİTELİ BİR YAŞAM ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yaptığı konuşmasında Çayırova’nın bir eğitim kültür ve spor kenti olma yolunda hızla ilerlediğini vurguladı. Başkan Demirci; “Çok önemli mesafeler kat ettik, derslik başına öğrenci sayılarını standart seviyelere düşürdük. Tam gün eğitim oranını yükselttik. Öğretmen açıklarını büyük ölçüde gidererek çok büyük okul yatırımları yaptık. Son yıllarda bazıları Kocaeli’nin en iyisi olan birçok okulu ilçemize kazandırdık şimdi eğitimde kalite ve niteliği artırma yönünde almamız gereken mesafeler var. Bizde belediye olarak eğitim kültür ve sporu ön plana aldık, Kocaeli’nin en modern 2 okul ve 5 semt konağını ilçemize kazandırdık, 2 büyük kültür merkezi, kent Park,  Yarı olimpik yüzme havuzu 2, Kapalı spor salonu inşaatı yatırımı devam ediyor. Burada, bu organizasyonda öğrencilerimiz ve velilerimiz, başta nitelikli ve kaliteli liselerimiz olmak üzere ilçemizdeki bu alandaki tüm faaliyetler hakkında bilgi sahibi olacaklar ve tercihlerini ona göre yapacaklar. İnanıyorum ki Çayırovada ki nitelikleri liselerimizi tanıdıktan sonra tercihlerin Çayırovada ki okullardan yana kullanacaklar” şeklinde ifadeler kullandı.

24 MAYIS'A KADAR SÜRECEK

Program doğrultusunda fuarın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri standları gezerek okullar ve yapmış oldukları projeler hakkında bilgiler aldı. 24 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan fuarda Çayırova Belediyesi Bilgievleri, Anne- Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezi’de stant açtı. Çayırova Belediyesi’nin eğitim çalışmalarının sergilendiği stantlar büyük ilgi gördü. Öğrencilerin folklor gösterileriyle süren program düzenlenen konserle sona erdi. 

j37b7910.jpgj37b7893.jpgj37b7976.jpgs08a6860.jpgj37b7935-001.jpgs08a6952.jpgs08a7318.jpgs08a7342.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim