• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8789.53 0.82
  • Altın: 2237.934 -0.29
  • Dolar: 32.3378 0.09
  • Euro: 35.0669 -0.31

Çayırova Spor Şehrine Dönüşüyor

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçenin spor şehrine dönüşmesi için birçok spor yatırımını hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Şevki Demirci, önceliğini sportif fiziki altyapı olarak belirledi.
Çayırova Spor Şehrine Dönüşüyor

Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle aynı anda 4 grubun spor yapabildiği modern, işlevsel 2 kapalı spor salonunu Emek ve Cumhuriyet Mahallelerinde hizmete açtıklarını vurgulayan Demirci, 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği ve açılmasını sabırsızlıkla beklediği Akse Mahallesindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinde de son aşamaya geldiklerinin bilgisini verdi.
SEMT KONAKLARINDA ÇOK AMAÇLI SPOR SALONLARI

5 mahallede hayata geçirdikleri Semt Konaklarında her biri 150-200 metrekarelik alandan oluşan 8 çok amaçlı spor salonuna yer verdiklerini söyleyen Demirci, alanında uzman antrenörlerle kareteden jimnastiğe, step-aerobikten masa tenisine ve birçok branşta salon sporlarını 4 mevsim vatandaşların hizmetine sunduklarını dile getirdi. Ayrıca 3 yeni Semt Konağı’nı yapımında son aşamaya gelinen Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Şekerpınar Kültür Merkezlerinde konumlandırdıklarını açıklayan Demirci, bu sayede 5.000 metrekarenin üzerinde yeni spor alanlarını da devreye sokmuş olacaklarını ifade etti.
HERKESİN SPORA YÖNLENMESİNİ İSTİYORUZ
Başkan Demirci, ayrıca 4 yıl içinde 11 tanesi revizyon olmak üzere yaptıkları 35 yeni parkın içerisinde alanı müsait olanlarının hepsine çok amaçlı semt sahalarını konumlandırdıklarının da bilgisini verdi. Bu sayede ilçedeki sportif alanları ikiye katladıklarını vurgulayan Demirci, mahallelerde 7’den 70’e herkes için hareketli, sağlıklı ve sporla dolu bir ortam oluşturduklarını ifade etti.
DEMİRCİ, "AMACIMIZ SPOR KENTİ
Demirci, “Amacımız Çayırova’yı sanayisinin yanında sporda da anılan bir ilçe konumuna getirmek. Sadece yol, köprü, altyapı, üstyapı yapan klasik belediyecilik anlayışını aştık. Vatandaşlarımızın günlük hayatını ilgilendiren her anında ve her alanında varız. Eğitim, sağlık bizim işimiz deği, diyemeyiz. Eğitsel, kültürel, sportif ve sosyal alanda etkin belediyeyi hayata geçiriyoruz. Sosyal Belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Spor okullarımız, BESYO kurslarımız, ÇESK Eğitim Spor Kulübümüzle spor projelerini yeniden yapılandırdık. Amacımız çocuklarımızın hayatına sporu küçük yaşta yerleştirmek, performans göstererek içlerinden ön plana çıkan gençlerimizi lisanslı sporcu haline getirmek, liglerde, turnuvalarda, yarışmalarda devamlılık ve istikrar sağlamaktır. Spor projelerinin yanısıra yaptığımız fiziki yatırımlarlada Çayırova’nın adını Türkiye ve Dünyada duyuracak sporcuların yetişmesini arzuluyoruz. 2017 yılı bu uğurda çok büyük aşama kaydettiğimiz yıl oldu. 2018’de de Çayırova’nın spor şehri kimliği kazanması için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

genclik-parki.jpgimam-hatip-spor-salonu.jpgyari-olimpik-havuz-01.jpgimam-hatip-spor-salonu-ic.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim