• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9043.44 2.69
  • Altın: 2297.773 0.96
  • Dolar: 32.3261 0.23
  • Euro: 35.0684 -0.11

Çalımbay İmzayı Attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen dönem başarılı bir grafik sergileyen teknik direktör Rıza Çalımbay ile yeniden anlaştı. Tecrübeli teknik direktör kendisini 1 yıllığına daha...
Çalımbay İmzayı Attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, geçen dönem başarılı bir grafik sergileyen teknik direktör Rıza Çalımbay ile yeniden anlaştı. Tecrübeli teknik direktör kendisini 1 yıllığına daha kırmızı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Mersin HiltonSa Otel’deki imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, geçen sezon lige yeni çıkan bir takım ve yeni oluşan bir kadro olarak başarılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, hiç kimsenin beklemediği bir performans gösterdiklerini söyledi. Herkesin ilk düşen takımın Mersin İdmanyurdu olacağı şeklinde bir düşünceye sahip olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Ama baktığınız zaman bugün geldiğimiz yer ve konumumuz çok önemli. Tabi bunlar kolay olmadı, çok mücadele ettik, çok çalıştık. Hep birlikte sezonu en iyi yerde kapattık. Yeni oluşan bir kadronun ligi 47 puanla 7. sırada bitirmesi gerçekten büyük bir başarıdır" dedi.

"GEÇEN DÖNEMKİ BAŞARININ ÜSTÜNE ÇIKACAĞIZ"

Geçen dönem hiç hak etmedikleri bir şekilde transfer yasağı aldıklarını savunan Kahramanlı, bunun kaldırılması için büyük mücadeleler verdiklerini ifade ederek, "Ancak maalesef cezamızı kaldırmadılar ve ertelemediler. Geçen dönem transfer yapamadık. Bu dönem de ocak ayına kadar transfer yapamayacağız. Ama ne olursa olsun geçen sezon transfer yapamamamıza rağmen buralara kadar geldik, inşallah bundan sonra da en iyi şekilde götüreceğiz. Kimsenin kuşkusu olmasın, biz ekibimizle yola devam ediyoruz ve yeni bir sezona başlıyoruz. Hiç kimsenin transfer yapamayacağımız için bir tereddüt yaşamasına gerek yok. Geçen dönem yakaladığımız başarının daha da üstüne çıkacağız" diye konuştu.

Kahramanlı, açıklamasının sonunda yönetim olarak yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, herkesin takıma ve kulübe sahip çıkması gerektiğini söyledi.

ÇALIMBAY: "MÜKEMMEL BİR LİG GEÇİRDİK"

Teknik direktör Rıza Çalımbay ise tekrar Mersin İdmanyurdu ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Geçen dönem çok zor bir sezon geçirdiklerini dile getiren Çalımbay, "Kimsenin beklemediği veya farklı şeyler beklediği durumda biz daha iyi şeyler yaptık. Biz bu daha iyi şeyleri yaparken daha da iyi olabilirdi. Ama maalesef bazı aksilikler oldu veya eksikliklerimiz oldu. Ona rağmen mükemmel bir lig geçirdik" ifadelerini kullandı.

Çok iyi bir taraftara sahip olduklarını kaydeden Çalımbay, "Özellikle unutamayacağım maçlardan biri Eskişehir maçıdır. Biz o maçı aldıysak taraftarımızın sayesinde aldık. 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen inanılmaz bir şekilde destek verdiler. Bu desteğin bu sene daha çok sürmesi gerekiyor. Bir bütün olmamız gerekiyor. Taraftarımız, yönetim, teknik heyetimizle birlikte bir bütün olarak hareket etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

Yönetim kurulu üyelerine tüm ödemeleri lig bitmeden yaptığı için teşekkür eden Çalımbay, sezon bittikten sonra kendisine çeşitli takımlardan teklifler geldiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Ben bunları kulüp başkanı ile paylaştım. Ben burada çok mutluyum ve oyuncularımı da çok seviyorum. Kadroyu kendim yaptım. Hele böyle transfer yasağının olduğu bir dönemde burayı terk etmek yanlış olurdu. Görüşme önceliği Mersin İdmanyurdu’nun hakkıydı. Oturduk, konuştuk, önümüzdeki yıl yapacaklarımızı paylaştıktan sonra görevi kabul ettim. Ben takımıma güveniyorum. Transfer yapamayacak olabiliriz. Ama en büyük avantajlarımızdan bir tanesi, şu andaki bütün oyuncularımın ne vereceğini, neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Tabi diğer takımlara göre biraz dezavantajlı şekilde başlayabiliriz. Onlar transfer yapacaklar, yabancı oyuncu alacaklar, bir sürü şey olabilir. Ama bizim de avantajımız, biz oturmuş bir takımız. Herkes bir birini tanıyor. Bunu avantaja çevireceğiz."

Çalımbay, yeni sezondaki hedeflerinin yine ilk 10 takım arasında olmak olduğunu vurgularken, tek düşüncesinin ise geçen yılki kadroyu korumak olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Çalımbay, kendisinin 1 yıllığına daha Mersin İdmanyurdu’na bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim