• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 5°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2242.741 -0.07
  • Dolar: 32.3254 0.05
  • Euro: 35.1547 -0.12

Cadde Alyans, hem bölgeye, hem yatırımcısına kazandıracak

Bölgemizin Gayrimenkul sektöründe ki en büyük kuruluşlarından olan Ergün Emlak, Alyans İnşaat ile bu sektörde de faaliyet gösteriyor. Ergün Emlak’ın, bölgeye ve yatırımcısına değer katacak, çok kazandıracak projesi Cadde Alyans hayata geçiyor.
Cadde Alyans, hem bölgeye, hem yatırımcısına kazandıracak

Vehbi Ergün, kardeşleri Kemal ve Ferhat Ergün ile birlikte, uzun yıllardır Gayrimenkul sektöründe bölgeye hizmet veriyor. Bölge’de arsa, konut ve yatırım amaçlı alınıp-satılan arsalarda, baş vurulan markası olan, bu sektörde, güven ve huzurun adresi olmayı başaran Ergün Emlak, 2004 yılından itibaren inşaat sektöründe de faaliyet gösteriyor. Ergün Emlak, bu bölgenin yerli ve milli kurumlarından birisi, sosyal ve sportif alanda ki bir çok çalışmaya katkısı olan kurum, bölgeye değer katacak dev bir projeyi hayata geçiriyor.


BÖLGEYE VEFA
Gayrimenkul, alış ve satışta kazanılan, günlük bakıldığın da kazancın daha da yüksek olduğu bir sektör. Ergün Emlak, 30 yılı aşkındır, genelde Çayırova bölgesi olmak üzere, Gebze ve çevresinde bu sektörde faaliyette bulunuyor. Uzun soluklu ve güvene dayalı gayrimenkul işi yaparken, hacmini ve kazancını sürekli büyüten Ergün Emlak, spor, siyaset, sosyal, sanatsal her türlü etkinliğe katkı sunup, bölgenin gelişmesi için çaba harcayan bir kurum oldu. Çayırova ve Gebze’de iş yaparak, kazanç sağlayan, kazandığını sürekli bu bölgede yatırıma dönüştüren Ergün Emlak, bölgeye karşı her zaman vefalı olan bir kuruluş oldu. Şimdi hayata geçirecekleri Cadde Alyans’ta bu vefa duygusunun sonucu. Daha çok kar ve kazançtan çok bölgenin kazanacağı, yatırımcısının kar edeceği, örnek ve özel bir proje bölgemiz ile buluşuyor.


CADDE ALYANS’TA HER ŞEY VAR
362 Konutun yer alacağı Cadde Alyans’ta adeta yeni bir yaşam alanı oluşturuluyor. Bölgeye değer ve renk katacak bu yeni yaşam alanının, ulaşım ile ilgili sorunu bulunmuyor. Konum olarak, Çayırova Gebze için merkez olarak kabul edilecek bir nokta bulunan Cadde Alyans, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de ulaşımda ayrıcalıklara sahip. Bölgemiz kadar, İstanbul içinde cazip bir alan Cadde Alyans, kendi kendisine yetecek bir ayrıcalığa da sahip olacak. Bu alan içinde ki, spor sahaları, havuz, yeşil alan, otopark gibi alanların yanı sıra, seçkin markaların mağazaları da yer alacak. Bir AVM kalitesi ve konforunun da yer alacağı Cadde Alyans’ta ihtiyaç duyulan her şey olacak.


YATIRIMCISI KAZANÇ SAĞLAYACAK
Cadde Alyans, İstanbul bağlantısı, Gebze için merkezi konumda bulunması ve kendi içinde ki sosyal donatı alanları ile yaşamın başladığı ilk günden itibaren cazibe merkezi olmaya aday. Bir çok önemli markanın yer alacağı Cadde Alyans, konut sahiplerine ayrıcalık sunarken, dışarıdan da ziyaretçi alacak yapı düzenlenmiş. Özel bir mimari çalışmanın da yapıldığı Cadde Alyans, sürekli büyüyen ve gelişen Doğu Marmara’da gelecek yıllarda değeri artacak ve imrenilerek bakılacak bir proje. Bölgemizin yeni yaşam ve çekim merkezi olacak, Cedde Alyans, yatırım içinde tercih edilecek bir alan olacak. Cadde Alyans’ı tercih edenler, ihtiyaç duydukları her şeyin en kalitelisini yanı başlarında bulacakları gibi sürekli kazanç sağlayan ve değeri artan bir yatırım da yapmış olacaklar.


AİLENİZLE, HUZURLA…
2+1 ile 5+1 aralığında hazırlanan Cadde Alyans evleri, tamamen ailecek, huzur içinde oturulacak bir konseptte hazırlanmış. Bu seçkin yaşam alanını tercih edenler, huzur ve mutluluk anlamında her şeyi yanı başlarında bulabilecekler. Sosyal ve sportif anlamda, ihtiyaç duyulan tüm ayrıntı dikkate alınmış. Açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA, Türk Hamamı, sauna, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı sosyal donatı alanları, çocuklar için oyun parkları Cadde Alyans’ta yaşayacakların hizmetinde olacak.


KONUMU
Osmangazi Köprüsü, Körfez Ulaşım Hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahını belirleyen, ‘altın üçgen’ denilen alanda kurulu Cadde Alyans, İş ve Eğitim alanlarına, 15 ile 1 Kilometre mesafede. Gebze Teknik Üniversiteye 6 Km, Silikon Vadisi’ne 15 Km, Yapı Kredi Bilişim Üssü’ne 1 Km mesafede olan Cadde Alyans, Sabiha Gökçen’e 10 Dk, TEM’e 3, E-5’e 5, Osmangazi Köprüsü’ne 10 Dakika mesafede, son derece seçkin bir alanda yükseliyor.


TEKNOLOJİNİN NİMETLERİ
Bilim ve teknoloji çağını yaşıyoruz ve özellikle inşaat sektöründe de teknoloji sürekli gelişmekte. Cadde Alyans’ta, sektörde ki bu son gelişmeleri yapılarında kullanacak. Cadde Alyans evleri, akıllı ve teknolojisi ile tasarlanıyor. Elektrik, ısıtma, soğutma sistemleri son teknolojinin ayrıcalıkları ile inşaat edilecek. Depreme dayanaklılık konusunda da hassas davranılan Cadde Alyans’ta internet ve Tv sistemleri de bu teknolojik gelişmenin nimetlerinden yararlanılarak tasarlanıyor.


ERGÜN EMLAK GÜVENCESİ İLE
Cadde Alyans, İstanbul’un bazı semtlerinde yer alan ve gıpta ile bakılan örneklerini geride bırakmaya aday bir yaşam alanı olacak. Alyans İnşaat tarafından bölgemize kazandırılacak ve bölgemize de değer katacak bu proje aynı zamanda Ergün Emlak güvencesi ile hayata geçiriliyor. Projenin, yapım aşamasından, teslim anına kadar, hatta teslim anından sonra ki süreçte de, yaşamın devam ettiği sürece, Cadde Alyans konforunun ve güvencesinin teminatı Ergün Emlak olacak.

cadde2.jpgcadde3.jpgcadde4.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Murat
25 Mayıs 2017 Perşembe 14:15
14:15
Çok güzel bir site. Ergün emlak şirketine ve Vehbi Beye başarılar diliyorum.
Diğer Haberler
  • Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı05 Şubat 2024 Pazartesi 14:40
  • Markette 42 üründen 29’unun fiyatı arttı!01 Şubat 2024 Perşembe 09:33
  • Kocaeli’de ihracat arttı, ithalat azaldı!31 Ocak 2024 Çarşamba 17:26
  • Marketlere bir gecede zam yağdı!27 Ocak 2024 Cumartesi 13:01
  • Merkez Bankası faiz kararı açıklandı!25 Ocak 2024 Perşembe 14:26
  • TÜİK hissedilen enflasyonu açıkladı25 Ocak 2024 Perşembe 10:40
  • Kocaeli'de Çenesuyu'na yine zam geldi!25 Ocak 2024 Perşembe 09:26
  • Ev hanımlarına emeklilik müjdesi!23 Ocak 2024 Salı 11:36
  • JTI Türkiye Top Employer İkincisi20 Ocak 2024 Cumartesi 19:17
  • Vali Yavuz, Global OSB’de yatırımlar hakkında bilgi aldı17 Ocak 2024 Çarşamba 19:05
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Haber Scripti: CM Bilişim