• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.068 0.75
  • Dolar: 32.3623 0.09
  • Euro: 34.9104 -0.49

Büyükgöz ve Höbek bir araya geldi

AK Parti'nin önemli isimlerinden Hakan Höbek, İyilik Kervanı üyelerini, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile bir araya getirdi. Programa yaklaşık 250 kişi katıldı
Büyükgöz ve Höbek bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı ve Merkez Hastanesi'nin sahibi Dr. Hakan Höbek, İyilik Kervanı üyelerini, Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile bir araya getirdi. Gebze Keyif Kafe'deki kahvaltı organizasyonuna Zinnur Büyükgöz'ün yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile yaklaşık 250 İyilik Kervanı üyesi katıldı.

2-(34).jpg

HÖBEK'E TEŞEKKÜR

Programın açılış konuşmasını İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül yaptı. İyilik Kervanı'nın yetim sesi, öksüz sesi anlamına geldiğini belirten Gül, "Herkese nasip olmayan ve bu dualarda biz de bulunmak istiyoruz diyen değerli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yıllardır hiç çekinmeden benim yanımda olan, bıkmayıp usanmadan telefonlarımı açan Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek’e şükranlarımı sunuyorum. Burada olan bütün destekçilerime teşekkür ediyorum. Küçücük bir dere iken büyük bir okyanus olduk. Gece gündüz demeden yanımda olan, hizmet eden ve bu İyilik Kervanı'nda ben de varım diyen kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HERKESE AÇIĞIZ

Dev organizasyonun sahibi Hakan Höbek ise, "İnsanlar ilk başta İyilik Kervanı'nın ne anlama geldiğini anlayamıyorlardı. Açıkçası ben de anlamadım. Taa ki İyilik Kervanı’nın yönetimini, başkanını, yaptığı işleri, kurumsal yapısını görünce bu vatandaşlara hizmet etmek amacıyla çorbada benim de tuzumun olması gerektiğine inandığım için sizlerle beraber bu yolda yürümenin mutluluğunu taşıyorum. Bizler İyilik Kervanı olarak bir partinin temsilcisi değiliz. Bana dediniz ki diğer partiler de ziyaret etsin. Her partiye kucağımız açık. Her parti gelecek ve İyilik Kervanı ile bir araya gelecek. Çünkü İyilik Kervanı partiler üstü bir oluşumdur, sivil toplum örgütüdür.

5-(7).jpg

BEKA SORUNU VAR

Bugün sizleri Zinnur Başkanımla, ilçe başkanımla bir araya getirmek istedim. AK Parti Gebze Teşkilatı olarak zaten birlikteyiz. İlişkilerimizi pekiştirmek adına bugün burada bir araya gelme gereği gördüm. Önümüzde bir seçim var. Herkes gelir, herkes konuşur. Cumhurbaşkanımızın bir sözü var. Yaparsa biz yaparız diyor. Allah’a şükür bu 17 yıllık süreç içerisinde AK Parti olarak gerçekten güzel şeylere imza attık. Ama dünya çok değişiyor. Artık dünyada topla, roketle savaşlar olmuyor. Artık ekonomik savaşlar oluyor. Cumhurbaşkanımız çıkıp ta şunu söylüyor; beka sorunumuz var. Bunu herkes farklı algılayabilir ama ne yazık ki ülkemizin birlik ve beraberliğini ortadan kaldırmak için birtakım güçlerin etkin savaşı var.

6-(6).jpg

GEBZE REKOR OLSUN

Cumhurbaşkanımız dedi ki dünya 5’ten büyüktür. Bunun anlamı nedir? Dünyadaki birtakım başrollerin, bizim ülkemizin bekasıyla ilgili gerçekten kötü projeleri var anlamına geliyor. 28 Şubat sonrası süreçteki kazanımlarının hepsinin kaybetmenin riskini yaşıyoruz. En büyük beka sorunu burada. Bugüne kadar kazandığımız tüm kazanımların bir anda elimizden kayıp gitmesi demektir beka. Ülke olarak tabi ki bir takım süreçlerden geçiyoruz. Dünyada da geçiyoruz. Ama o kadar önemli şeyler var ki. Belki Gebze’de seçimi çok kolay alacağız. Ama bizim hedefimiz Gebze’de ve Türkiye’de en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanımıza buradan destek olmak istiyoruz. Ben izlere bu konuda güveniyorum. Bugün burada olduğunuz için sizlere tekrardan teşekkür derim” dedi. Konuşmaların ardından İyilik Kervanının 8 yılı dolasıyla Dr.Hakan Höbek, Zinnur Büyükgöz ve Dernek Başkanı Asiye Gül ile birlikte pasta kestiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim