• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2506.507 0.90
  • Dolar: 32.5875 0.12
  • Euro: 34.5111 0.81

Bursaspor’un Başkan Adayı G.saraylı Mı ?

İş adamı Timur Noyan, Bursaspor Başkanlığına adaylığını açıkladı. Yeşil-beyazlı kulübün ismini tüm dünyaya duyuracaklarını söyleyen Noyan, Galatasaraylılar Derneği kurucularından olduğu iddiasını ise...
Bursaspor’un Başkan Adayı G.saraylı Mı ?

İş adamı Timur Noyan, Bursaspor Başkanlığına adaylığını açıkladı. Yeşil-beyazlı kulübün ismini tüm dünyaya duyuracaklarını söyleyen Noyan, Galatasaraylılar Derneği kurucularından olduğu iddiasını ise yalanladı.

Bursaspor’da kongre heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulübün başkan adaylığı yarışına Berteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Timur Noyan da dahil oldu. Düzenlenen basın toplantısında projelerinden bahseden Noyan, Bursaspor’u halka açık bir şirket haline getirip ismini tüm dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.

Noyan, "Bursaspor’umuza güçlü finansal yapı kazandıracak projelerimiz, dinamik yönetim kadromuz, uyum içerisinde çalışacak olan teknik ekibimiz ve özverili, sabırlı, büyük Bursaspor taraftarlarımız ile gün, Bursaspor’u Avrupa’da Devler Ligi’nde söz sahibi, Süper Lig’de her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım yapma günüdür. Bu şehir, bu taraftar bunu hak ediyor ve biz de burada, bugün bunun sözünü veriyoruz" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR’U YÖNETMEK BİR TAKIM OYUNU GEREKTİRİR"

"Her türlü zenginliğe sahip bir şehrin takımının UEFA Avrupa Ligi’nde oynama hakkını kazanmış olmasına rağmen olanaksızlıklardan dolayı bu fırsatı bile elinden kaçırıyor olması bu kadar büyük bir camia için kabullenilemez bir durumdur" diyen Noyan, "Bursaspor gibi büyük takımları yönetmek bir Holding’i yönetmek gibidir. Birçok parçayı bir araya getirirken analizleri çok iyi yapıp, kaynakları oluşturup, mutlak başarıyı getirecek yetişmiş ellere görevleri teslim etmek gerekir. Futbol nasıl bir takım oyunu ise bu kulübü yönetmek de bir takım oyunu gerektirir" dedi.

"BİRLİK OLUP BAŞARIYA UZANACAĞIZ"

Uluslararası camiada dünyanın ilk 10 stadı arasında değerlendirilen stada yakışır bir Bursaspor’un herkesin hayali olduğunun altını çizen Noyan, “Biz birlik olup bunu başaracağız. Başarıya odaklı bir yönetici, kişileri ve ekibini yönetmekten ziyade onlara liderlik eden yöneticidir. Ben değil, biz olursanız başarı kaçınılmaz olur. Siyasetçisiyle, bürokratıyla, taraftarıyla, sanayicisi, iş adamıyla kısacası Bursaspor’a gönül vermiş herkesle birlikte bu takımı, dolayısı ile Bursa şehrini Türkiye’miz genelinde ve uluslararası platformda başarılarıyla takdir edilen, saygı duyulan bir marka haline getirmek amacıyla yola çıktık ve bu yolda kararlılıkla, cesaretle yürüyeceğiz. Gün, gururla ’biz Bursasporluyuz’ deme günüdür" açıklamasını yaptı.

"HER YIL BAŞARI SÖZÜ VERİYORUZ"

"Sürdürülebilir bir sportf başarı istiyoruz" diyen Noyan, "Her yıl İstanbul takımları nasıl şampiyonluk mücadelesi veriyorsa biz de orada olmak istiyoruz. Başarıyı yakalamak için bütçeyi ayarlayıp doğru hamleleri yapmalıyız. Kredibilitenin yeniden tesisi gerekli. Bursa’ya bir vizyon kazandırmak istiyoruz. Kurumsallaşma ile sürdürülebilir bir yönetim istiyoruz. Bunlar olmazsa sportif başarıyı yakalayamazsınız. Son olarak taraftarımızın mutluluğunu istiyoruz. Taraftar her zaman tabelaya bakar. Biz sportif başarıyı kazandığımız zaman şehirde mutlu olmayan insan kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

"YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ KURULACAK"

Noyan, Bursaspor’un bir şehir takımı olduğunu vurgulayarak, "Burada olan, Bursaspor’un yapmaya çalıştıkları, başkaları için iyi olmayabiliyor. Bursaspor’a bir tahsis çıkacak ancak bir belediye olmaz diyor. Vakıfköy’ün tapusu 22 sene sonra daha yeni alındı. Bu konsey tarafından şehre bunun yapılması lazım deyip tavsiye çıkarması gerek. Kentin dinamiklerini toplayarak projeleri hayata geçirmeyi sağlamak. Aynı şekilde taraftar birliğinin oluşmasını istiyoruz. Her taraftar grubundan farklı teklifler gelir. Bazen hoşlarına gider ancak bazen de yönetim istifa diye bağırırlar. Bu sorunları çözerek tek yürek olmak için çalışacağız" dedi.

"BİLETLERDE PROMOSYON SİSTEMİ UYGULANABİLİR"

Stadyumda küfrün hoş bir şey olmadığını söyleyen Noyan, "Bugün elimizde olan 45 bin kişilik stadımıza, çoluk çocuk herkesin şenlik havasında gelmesini istiyorum. Çocukların ve kadınların olduğu yerde küfür olmaz. Gerekirse biz cebimizden vermeliyiz. İki bilet alana, eşlere ya da çocuklara 1 bilet bedava vermeliyiz. O zaman küfür kalmaz. Bu durum Bursa’da bir ilk olacak. Ben her zaman söylerim. Transferi yaparsın tutmayabilir. Bu durum yanlış. Transferin her zaman tutması lazım. Bu adam alınmadan önce her şeye bakılmalı. Takımla uyumlu mu? Nerede hangi ayakla oynar? Bunu makinenin dişlisi olarak düşünün. Bir sorun varsa ses gelir. Eğer transfer edilecek kişi makineyle çalışabilecekse hiçbir sorun olmaz. Her transfer doğru yapılırsa gerekli verimlilik alınır" ifadelerini kullandı.

"ŞENOL GÜNEŞ’LE ÇALIŞMAK İSTERİZ"

Basın mensupları tarafından yöneltilen sorulara da cevap veren Noyan, teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili, "Ben kendisi de arzu ederse Şenol hoca ve ekibiyle devam etmek istiyorum. Başarılı biri. Dünya üçüncüsü olan bir antrenörü tartışmayı doğru bulmuyorum. Ancak bir kıstas daha koymak istiyorum. Bursaspor’u en az milli takımlarda forma giyen oyuncularla doldurmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"ALTYAPI KONUSUNDA AVRUPA’NIN DİLİNDEYİZ"

Noyan, Avrupa ve dünyada altyapı konusunda ileri düzeyde olduklarını belirterek, "Bu konuda çok iyiyiz. Biz kendi değerlerimize mutlaka sahip çıkmalıyız. Aşağıda gerçekten büyük sporcu ordusu var. Bu orduyu iyi kullanmamız gerek. Biz örnek olacağız. Timsah Arena’yı ileriki projelerde, 24 saat yaşanacak bir stat haline getireceğiz. Bütün projeleri buradan söyleyemiyorum çünkü benden duyanlar bunun çakmasını yapmaya kalkacak. Şu an bir bölümünden bahsettim ve bundan sonra bu konuların altında Timur Noyan imzası olacak" dedi.

"GALATASARAY DERNEĞİ ÜYESİ DEĞİLİM"

’Galatasaraylılar Derneği kurucularından olduğunuz yönünde eleştiri aldınız’ şeklindeki söze de açıklık getiren Noyan, "Ben kendimden de şüphe ettim bu konuda. Acaba öyle bir şey yaptım mı diye. Sonra listeyi aldım. Şu an göstermek istemiyorum çünkü tanıdığınız çok isim var o listede. Çok isteyen varsa derneğe dilekçe versin ve alıp baksın bakalım ben orada mıyım? Ben üye değilim ama ona bakarsanız antrenörümüz Trabzonsporlu. Bizi kim şampiyon yaptı? Beşiktaşlı Ertuğrul Sağlam. Benim adımı kullanmışlar. Ben ne para verdim o kulüplere ne bağış yaptım ne de başka bir şey. Şenol Hoca’yı da gönderelim o zaman. O da Trabzonsporlu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim