• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

’’Bunların Ortak Partisi Etp’’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Dördü de birleşti. CHP, MHP, HDP ve paralelciler. Bunların ortak partisi ETP, yani Eski Türkiye Partisi. Bunlara izin vermeyin” dedi.Düzce’ye eşi Sare Davutoğlu ve bazı baka...
’’Bunların Ortak Partisi Etp’’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Dördü de birleşti. CHP, MHP, HDP ve paralelciler. Bunların ortak partisi ETP, yani Eski Türkiye Partisi. Bunlara izin vermeyin” dedi.

Düzce’ye eşi Sare Davutoğlu ve bazı bakanlarla birlikte gelen Davutoğlu, Anıtpark Meydanı’nda halka hitap etti. AK Parti’nin Türkiye’nin her köşesinde miting yaptığını anlatan Başbakan Davutoğlu, “Düzce kardeşliğimizin sembol şehridir. Etnik ve mezhebi olarak bizi bölmek isteyenler olabilir. ama buna fırsat vermeyeceğiz. Bir parti sadece Doğu ve Güneydoğu’da konuşuyor, bir başkası iç Anadolu’da dolaşıyor, Doğu’ya gidemiyor. AK Parti ise Türkiye’nin her iline gidiyor, al bayrağı dalgalandırıyor” dedi.

7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Davutoğlu, “Seçimi kazanamazsak ben bırakırım, siz bırakacak mısınız diye sordum muhalefete, çıt yok. Neden yok? Onlar Düzce’ye geldiğinde böyle bir topluluğa hitap edemez ki. Onlar milletle göz göze konuşamaz ki? Biz meydan okuruz, onlar meydandan kaçarlar. Biz destan yazarız, onlar nal toplar, nal.. Onlar kazanamazsak bırakırız diyemiyorlar, çünkü koltuk sıcak. AK Parti koltuk davası değil millet davasıdır” diye konuştu.

“ŞİDDETE KARŞIYIZ”

Davutoğlu, muhalefeti eleştirerek, “Onlara üçünüz bir araya gelin, AK Parti’nin önünü kesin dediler. Paralelle birlikte dördü bir araya geldiler. Gafiller, bir doğru dört yanlışı götürür. Bizim 4 diye bildiğimiz rabiadır; tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet. Şimdi bakıyorsunuz düşman kardeşler bile karşımızda birleşiyor. HDP’nin binasına saldırıyorlar, HDP MHP ile paslaşıyor, suçu AK Parti’ye atıyorlar. Bu MHP şehit cenazesi üzerinden siyaset yürütürken, şimdi HDP ile aynı çizgide buluşuyor. İlk günden bütün bunlara karşı olduğumuzu söyledik, yine söylüyorum Düzce meydanından. Bizim siyasetimizde şiddet, öfke, nefret yoktur. Tek bir Ak Partili şiddete bulaşmamıştır, herhangi bir eylemin içinde olmamıştır” şeklinde konuştu.

Davutoğlu, “Birinci Kuvayi Milliye hareketinde düşman İzmir’de denize döküldü, ikincisinde Adnan Menderes döneminde milletle buluşuldu, üçüncü hareket ise AK Parti hareketedir” dedi.

“ETP’YE İZİN VERMEYİN”

Ahmet Davutoğlu, muhalefetin kendilerine karşı cephe oluşturduğunu ifade ederek, “Bunlar eski Türkiye’yi, yani koalisyonlar Türkiye’sini kurmak istiyorlar. Yani deprem olduğunda 250 kilometreden bölgeye gelemeyenlerin Türkiyesi’ni. Dördü de birleşti. CHP, MHP, HDP ve paralelciler. Bunların ortak partisi ETP, yani Eski Türkiye Partisi. Bunlara izin vermeyin” dedi.

“KARTEL MEDYASI HEP BERABER GELİYORLAR ÜZERİMİZE”

Davutoğlu, medyaya üstü kapalı gönderme yaparak, “Bizi engellemeye çalıştılar. Şimdi de kartel medyası hep beraber geliyorlar üzerimize. Üzerimize gelseniz de, Allah ve millet bizimledir. Bu kartel medyası, önce Genç Parti’yi parlattılar, sonra Kılıçdaroğlu’nu, Gandi Kemal diye, şimdi de Demirtaş’ı parlatmaya çalışıyorlar. Ama biz yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Davutoğlu, savunma sanayinin güçlendiğini belirterek, “Şimdi kendi tankını, kendi helikopterini, kendi gemisini yapan bir Türkiye var. Türkiye’yi başkalarından himmet isteyen ülke konumundan biz kurtardık. İnşallah kendi savaş uçağımızı da biz yapacağız” dedi.

Başbakan, “Düzce Üniversitesi’nin biz kurduk, üniversite Avrupa girişimcilik birincisi oldu. Teknokent kuruldu. Organize Sanayi Bölgesi’ni biz kurduk, binlerce kardeşimiz iş sahibi oldu. 2 sanayi bölgesi daha kuracağız. Siz yeter ki bize destek olun. 7 Haziran’da yine 3-0 yapın” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim