• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

Bu kadarına da Pes! Sadaka Kutusunu Çaldılar!

Çayırova Fatih caddesi üzerinde bulunan Bilgisayar Teknik Servisi hizmeti veren iş yerinde yaşanan hırsızlık olayı bu kadarına da pes dedirtti.
Bu kadarına da Pes! Sadaka Kutusunu Çaldılar!

Bir süredir Fatih caddesinde bulunan iş yerlerini mesken tutan hırsız kadın esnafı canından bezdirdi.

 İş yerine gelen bayan çocuğunun tabletine oyun yükletme bahanesiyle gelerek dükkan sahibinin tabletle uğraştığı esnada sehpada bulunana ihtiyaç sahibi yürüme engellilere tekerlekli sandalye alabilmek için toplanan yardım kutusunu iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak çantasına koyup kayıplara karıştı.

İş yeri sahibi;

" Bu kadını daha önceden de tanıyordum. Hırsızlık yaptığını biliyordum. Dükkana geldiğinde bir hırsızlık olayı yaşanmaması için gözümü dört açmış olsam da sadaka kutusunu çalabileceğini düşünemedim" dedi.

Bahtiyar Durmaz (30) sözlerine şöyle devam etti

"İş yerime kendisi tabletine oyun atmak için geldi.Ben oyunu yüklerken o bi yandan kutularını düzelteyim bahanesiyle sadaka kutusunu aldı.Çantasına yerleştirip gitti.Ben bu olayı güvenlik kamerasında daha sonra görüntülediğimde görüntüleri emniyete götürdüm.Şikayetçi oldum.Bu şahısın mahallemizde yaptığı ilk hırsızlık değil,bundan 2-3 ay önce yine farklı hırsızlıklar yapmıştı.Biçok defa yapıyor.Emniyete ben bununla ilgili şikayetimi bildirdim ama herhangi bir sonuç alınmadı.Şahsın herşeyi bilmesine rağmen,herkesin bunu tanımasına rağmen kimse müdahale etmiyor.Bu işin sonu yok.Bu şekilde hırsızlık yapmaya sürekli devam ediyor.

Daha öncesinde komşu bir esnaf arkadaşımızın dükkanından tablet bilgisayar da çalmıştı.O da şikayetçi olmuştu.Onun da güvenlik kamerası kayıtları vardı.Ama görüldüğü gibi hala serbest ve hala çalmaya devam ediyor.Artık sadaka kutularını bile çalıyor.Hırsızlık olayından sonra cep telefonu numarasına ulaştık, aradık kendisini geleceğini söyledi ama gelmedi.İnkar ediyor ben yapmadım, ben yapmam diyor.Her şekilde görüntü olmasına rağmen inkar ediyor.

Biz cep telefonu numarasından adreslerine kadar biliyoruz ama emniyet bunu hala bilmiyor.

Bu sadaka kutusunu yardım amaçlı topluyoruz.Tekerlekli sandalye falan alınıyor sakat insanlara.Bu paraya bile tenezzül eden bir insan, bunları bile çalıyor" dedi.

İşyeri sahiplerinin Emniyeti duyarsız kalmakla suçlamaları üzerine bilgisine başvurduğumuz Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül;

 

"Bahsi geçen şahısın birçok hırsızlık suçundan kaydı bulunmaktadır.Daha önceki şikayet konuları tarafımızdan değerlendirilmiş, gerekli işlemleri yapılıp adli mercilere sevk edilmiştir.İki gün önce yaşanan bu olayla ilgili şahsın sabit bir adresi olmadığından ilişkili olduğu tüm adreslere gidilmiş fakat şahıs bulunamamıştır.Şahsın esgali tüm ekiplerimize dağıtıldı.En kısa sürede şahsı yakalayıp adli makamlara teslim edeceğiz" dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim