• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.29 0.76
  • Dolar: 32.3523 0.06
  • Euro: 34.9406 -0.33

"Biz Kazanamadıysak, Bunu Hakemde..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 0-0 eşitlikle biten İstanbul Başakşehir maçı sonrası, “Hakem bugün gayet iyiydi. Oyun sürekli akıcıydı. Oyunu kesmedi. Bir hata yaptıysa yaptı. Biz kazanamadıys...
Biz Kazanamadıysak, Bunu Hakemde...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 0-0 eşitlikle biten İstanbul Başakşehir maçı sonrası, “Hakem bugün gayet iyiydi. Oyun sürekli akıcıydı. Oyunu kesmedi. Bir hata yaptıysa yaptı. Biz kazanamadıysak, bunu hakemde aramamalıyız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de 26. haftanın kapanış maçında Beşiktaş’ın, İstanbul Başakşehir’i konuk ettiği mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri müsabakayı değerlendirdi.

“ONLAR DA KAZANABİLİRDİ, BİZ DE”

Siyah-beyazlı takımın Hırvat çalıştırıcı, “İki puan kaybettik. Adil bir sonuç oldu. Onlarda kazanabilirdi, bizde. Çok iyi savunma yaptılar. Biz bazı fırsatlar yakaladık ama bunları kullanamadık. 2 puan kaybettik üzgünüz" açıklamasını yaptı.

“BİZ KAZANAMADIYSAK, BUNU HAKEMDE ARAMAMALIYIZ”

Penaltı pozisyonu olup olmadığının sorulması üzerine Slaven Bilic, “O pozisyonu iyi bir açıdan gördüm ve penaltı gibi geldi. Rakip oyuncunun kolu normal şekilde durmuyordu. Hakem bugün gayet iyiydi. Oyun sürekli akıcıydı. Oyunu kesmedi. Bir hata yaptıysa yaptı. Biz kazanamadıysak, bunu hakemde aramamalıyız” yanıtını verdi.

Deneyimli teknik adam, cumartesi günü Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırı ile ilgili gelen bir soru üzerine ise, “Bu olay sadece Türkiye’de değil tüm Avrupa ve dünyada şok etkisi yaptı. Birçok telefon aldım Hırvatistan’dan. Arayanlar da sporla ilgili gazeteciler değil, tam aksine güncel meselelerle ilgilenen gazetecilerdi. Büyük bir üzüntü oluşturdu özellikle bizim için. Burada konuşulan senaryoları duyunca korkutucu hale geliyor. Otobüs şoförü ve ailesi için geçmiş olsun diyorum. Çok üzgünüm. Fenerbahçe için, teknik ekip için, oyuncular için geçmiş olsun, biz de çok üzgünüz. Bunun sporla ya da futbolla hiçbir alakası yok. Desteğimiz tamamen onların yanında. Korkmalarını, kendini güvende hissetmemelerini anlamak gerek” diye konuştu.

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı, takımın fizik kondisyonuyla ilgili bir soruya ise, "Birçok maç oynadık ama Fenerbahçe maçından sonra milli ara vardı. Bu arayı çok iyi değerlendirdik. Başakşehir çok iyi organize olan bir takım. Takım savunmasında oldukça sağlamlar. Onların özellikle kontra atakta bazı oyuncuları bizim oyuncularımızdan canlı göründü. Doka, Visca ve Mehmet Batdal gibi. Bu akşam fizik kondisyon sorunumuz yoktu. Önde daha fazlasını üretememiz ve değerlendirmemiz gerekirdi. Milli takımdan dönüşte gayet sağlam durumdaydık. Bu akşamki sorunu fizik-kondisyona bağlamak doğru olmaz” sözlerini sarf etti.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Golsüz eşitlikle sona eren Beşiktaş maçının ardından İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Fenerbahçe Spor Kulübü’ne geçmiş olsun. Türk futbol ailesine geçmiş olsun. Kötünün yanında iyilikler de var” dedi.

Ardından maçı yorumlayan tecrübeli teknik adam, "Beşiktaş takımı özelikle oyuna baskıyla başlayacaklardı. Biz bu baskıyı nasıl kırarız, pas trafiğini nasıl kırarız bunu düşündük. Mossoro’yu nasıl topla buluştururuz düşündük. Kenarlarla oynamak önemliydi. Ters toplarda kenar oyununun boşta kalması bizim kompakt oyunumuzdan kaynaklanan ama düşen topları almak konusunda her şeyi doğru yapan bir takımım vardı sahada. İlk yarıda Sosa’nın pozisyonları var. İkinci yarıda git gele geldiği bir maç oldu. Rakiple bugün futbolun iki yönünü oynamak önemliydi. Rakip kadar şut attık ve pozisyona girdik. Kendi evimizde oynadık ama deplasman gözüken maçta. Büyüyen bir takıma karşı böyle bir oyun oynamak ve 1 puan almak önemliydi. Avrupa yolunda rakibin biri kaybetti ve bizim kazanmamız öneliydi. Zemin harikaydı. Düzgün zeminde futbol oynadığımız için yönetimimize teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim