• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2496.893 0.53
  • Dolar: 32.4867 0.32
  • Euro: 34.5715 0.23

"Biz De Bu Ülkenin Takımıyız"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Biz de bu ülkenin takımıyız. Her gittiğimiz yerde bizim kadar taşlanan, tepki alan futbol takımı var mı? Ama bizim stadımızda hiçbir takım böyle karşılanmad...
Biz De Bu Ülkenin Takımıyız

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Biz de bu ülkenin takımıyız. Her gittiğimiz yerde bizim kadar taşlanan, tepki alan futbol takımı var mı? Ama bizim stadımızda hiçbir takım böyle karşılanmadı” dedi.

İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili görüşlerini dile getiren Kartal, “Maçla ilgili Bursaspor’un nasıl bir takım olduğunu biliyorduk. İki hafta yine karşılaşmıştık. Biz bütün planlarımızı buna göre yaptık. Çok güzel bir zemin vardı ve iyi konsantre olduk. Gerçekten çok güzel bir zeminde istediğimiz oyunu oynadık. Oyunun son bölümlerinde avantajı korumak için 5’li defansa döndük. 3. ve dördüncü golü bulabilirdik. İstediğimiz sonucu elde ettik. Avantajlı skorla İstanbul’a dönüyoruz. Bugünkü maçta iyi oynadıklarından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

“MAÇ BİTER, VARSA ANTRENÖRLER HAKKINI ARAMAK İÇİN KONUŞABİLİR”

Hakemler ile ilgili sorulan soruya cevap veren Kartal, “Hiçbir maçtan önce hakem ve takımlarına speküle eden açıklamalarda bulunmadım. Maçlar oynanır biter, hatalar varsa antrenörler hakkını aramak için konuşabilir. Ama bunların da bir ölçüsü olmalı. Ama maç oynanmadan Fenerbahçe her maçı sahasında hakemlerle kazanıyormuş gibi manipüle etmeyi yadırgıyorum. Geçen haftaki söylemlerim yanlış anlaşılmasın. Bugünkü maçta aleyhimize ve lehimize verildiği hatalar olmuştur. Maçlardan önce bunların yorumlanması inşallah bundan sonra olmaz” cevabını verdi.

“HER GİTTİĞİMİZ YERDE TAŞLANAN TEPKİ ALAN TAKIM VAR MI?”

Bursa’daki saldırı iddialarıyla ilgili sorulan soruya Kartal, “Rize dönüşü ve bugün de istemediğimiz şeyler yaşandı. Bütün Bursalılar stadyumu doldurmuş, çok güzel atmosfer vardı. Keşke bütün stadyumlar böyle dolsa. Biz de bu ülkenin takımıyız. Her gittiğimiz yerde bizim kadar taşlanan, tepki alan futbol takımı var mı? Ama bizim stadımızda hiçbir takım böyle karşılanmadı. İnşallah bu işler bir an önce sonlanır. Otobüsün içinde bile saklanarak maça geliyoruz” şeklinde cevapladı.

“NEYİ PAYLAŞAMIYORUZ”

Bursaspor taraftarlarının Volkan Demirel hakkında yaptığı tezahüratlar hakkında da açıklama yapan Kartal, “Volkan ile ilgili zaman geçirmek futbolun içinde olan doğal şeylerdir. Kötü tezahüratlar doğru olmuyor. Biz bu ülkenin insanlarıyız. Neyi paylaşamıyoruz. Bugün Bursa yenseydi ben tebrik edecektim. Bugün iyi oynadılar yine de tebrik ediyorum” diye konuştu.

“SALDIRI OLMADI”

Emniyetin bir saldırı olmadı şeklinde açıklamasının hatırlatılması üzerine Kartal, şu açıklamayıp yaptı:

“Saldırı olmadı. Sadece tepki koydular. Bir iki cılız taş geldi. Onlarda da bir şey yok. Kimse yanlış anlamasın.”

“HEDEFİMİZ İKİ KUPAYI KAZANMAK”

Emenike’nin performansı ve son 8 maç ile ilgili görüşlerini de aktaran Kartal, “Emenike bugün iyi oynadı. Çok da güzel bir gol attı. Bir iki tane daha atabilirdi. Kendisini tebrik ediyorum. Bizim hedefimiz 8 maç sonunda iki kupayı da kazanmak. Ancak bu futboldur bazen siz çok istersiniz olmaz. Ama iyi bir kadromuz var. Hep beraber bu işe kenetlendik. İnşallah sezon sonu iki kupayı kaldıran biz oluruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim