• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2499.907 0.64
  • Dolar: 32.5633 0.04
  • Euro: 34.7694 0.15

Bıyık’ tan ŞOK SÖZLER!

Kanal Artı ekranlarında Gazeteci Samet Kahraman’ın sorularını yanıtlayan Muzaffer Bıyık, Paralel Yapı, AK Parti’nin geleceği ve kendisi hakkında yapılan bir haber hakkında ilginç ifadeler kullandı.
Bıyık’ tan ŞOK SÖZLER!

www.kanalarti.com adresinden yayın yapan Kanal Artı Televizyonu’nda Gazeteci Samet Kahraman’ın hazırlayıp sunduğu Arka Sayfa programına konuk olan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. AK Saray konusunda: ‘Bu tarz şeyleri siyasete alet etmemek lazım. Burası sonuçta bir kamu malı. Böyle bir mantık yok. Ak saray milletin. Gidin, seçilin, gelin oturun kardeşim. Bu ülke zengin bir ülke. Ben sonuna kadar arkasındayım. Milletin seçtiği Cumhurbaşkanına yakışır bir saray yapılmıştır. Bunun dünya basınında eleştirilmesi demek bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor’ dedi.  AK Saray mı Kaçak Saray mı sorusuna yanıt veren Bıyık: ‘Ben AK Saray. Beyaz Saraya da beyaz saray demişler. AK Parti’ye zaten AKP diyorlar. Bunun adı da AK Saray olmuş’ dedi.


‘HANGİ TOPLANTISINA KATILDIYSAM, ÇIKSINLAR AÇIKLASINLAR’


 Hakkında daha önce Gülen Cemaati’nde bulunduğu yönünde haberler yapılan Bıyık, bu iddiaya ilk kez Kanal Artı’da yanıt verdi. Bıyık; ‘Bu konularla alakalı hiç yorum yapmasam, böyle bir yafta bana vurulmayacaktı. Bu paralel yapıyla mücadele etmek bizim boynumuzun borcu. Gönüllü insanlara, gönül vermiş insanları bir kenera koyuyorum. Bu açıklamaları yapmamış olsaydım bu yaftalar da bana vurulmayacaktı. Beni bu işin içerisine çekmeye çalışıyorlar. Varsa buyursunlar ispatlasınlar. Hangi toplantılarına gitmişim, nerelere katıldıysam buyursunlar söylesinler. Ben bugüne kadar onların bir tek toplantısına dahi katılmadım. İyi ki de katılmamışım. Çıksınlar açıklasınlar!’ dedi.

'MAHALLE TEŞKİLATIMIZDAN DERS ALSINLAR'


Kongre sürecinde davetiye verecek siyasi parti bulamadık diyen Bıyık: 'Biz her hafta olağan mahalle toplantısı yapıyoruz. 5 yıl boyunca ben hiç bir Çarşamba günü evime gitmiş değilim. Her hafta bir mahalledeyim. Az önce ismini söylemediğim ama siyasi parti olarak geçinen kapıları mühürlü ve kilitli partiler var ya, bizim mahalle teşkilatlarımızdan ders alsınlar siyaset nasıl yapılır diye. Samimi insanlarla dolu. Öyle muhterem insanlarla dolu ki, hiç bir derdi yok her hafta toplantıya katılıyor. Bizde siyaset çok farklı. AK Parti'de herkes gönüllü ordusu. Düğmeye bastığımızda üye haricinde 1.500 kişimiz var bizim. Bunların hepsi siyaseten tecrübeli insanlar. 


‘BENİ AŞAĞILAMAYA ÇALIŞTILAR AMA…


İş hayatıyla ilgili açıklamalarda Bıyık: ‘Ben hamuru da yoğururum, ekmeğide pişiririm. İş yerimize vatandaşlar geliyor. Beni görünce şaşırıyorlar. Orası benim gerçeğim. O az önce bahsetmiş olduğum medya kuruluşları, paralelci medya kuruluşları benim fırıncılığımla beni aşağılamaya katlılar kendilerince. Fırıncı Başkan diyerek beni küçük görmeye kalktılar ama ben bunu bir kez daha buradan söylemek istiyorum, ben mesleğimle onur duyuyorum. Ben kendi dünyamla barışığım’ dedi.

‘ZAMANI GELDİĞİNDE KONUŞULUR’


Hedefinde 2019’da yapılacak yerel seçimlerin olup olmadığının sorulması üzerine yanıt veren Bıyık:  ‘Siyasette fazla hedef koymamak lazım. Bunu açıkça ve samimiyetle söylüyorum. Herkesin gönlünden geçen şeyler vardır. Vakti zamanı geldiğinde konuşulur. Bu benim son dönemim olacak. Bundan sonrasıyla alakalı çok farklı hedefler sergilemenin anlamı yok. AK Parti’de her şey zamanı geldiği zaman konuşulur. Bende her şeyi zamanında konuşmaktan yanayım. 3-5 yıl sonrasının hedefini koymuyorum. Bunun için hedef koymuyorum’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim