• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 19°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9679.8 0.00
  • Altın: 2489.215 0.22
  • Dolar: 32.4449 0.12
  • Euro: 34.4386 -0.22

"Birileri Atatürk’ün Gölgesinde Yan Gelip Yatıyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yeni başarılara koşacak AK Parti iktidarına güç verecek süreci 7 Haziran’da yaşayacağız. Ulu Önder Atatürk’ün vasiyet olarak bıraktığı ‘muasır medeniyetin üzerinde b...
Birileri Atatürk’ün Gölgesinde Yan Gelip Yatıyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yeni başarılara koşacak AK Parti iktidarına güç verecek süreci 7 Haziran’da yaşayacağız. Ulu Önder Atatürk’ün vasiyet olarak bıraktığı ‘muasır medeniyetin üzerinde bir Türkiye’ye ulaşacağız. Birileri Büyük Önder’in gölgesinde yan gelip yatıyor, birileri o söze sahip çıkarak, ülkeyi o hedeflere götürmenin derdini taşıyor” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İzmir programını AK Parti İl Başkanlığını ziyaretle noktaladı. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’ı ziyaret eden Müezzioğlu, İzmir’deki temasları noktasında yatırımları değerlendirme anlamında verimli bir gün geçirdiklerini ifade etti.

“DÜNYAYLA YARIŞIR ŞEHİR HASTANELERİ YAPIYORUZ”

Türkiye’nin son 12 yıldır birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da sessiz bir devrimi başardığını belirten Bakan Müezzinoğlu, “Bundan 10 yıl önce vatandaşlarımızdan imkanı olanlar yurtdışında hizmet almaya, biraz imkanı olanlar özel sektörden hizmet almaya, imkanı olmayanlara da Allah yardımcısı olsun denilirdi. Biz iktidar olduğumuzdan bu güne 77 milyon vatandaşımızın sağlığa kolay ulaşabilmesi adına önemli mesafeler kat ettik. 500 binden fazla yabancı sağlıktan istifade ediyor, biz de onlara hizmet ediyoruz. Önemli olan ülkenin imkanlarını millete döndürebilmektir. AK Parti’nin en büyük başarısı da budur. Şimdi artık normal devlet hastaneleri hızla yaparken, sağlıkta dünyayla yarışır şehir hastaneleri yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu paralelde şehir hastanelerini İzmir’e kazandırdığımız da İzmirimiz sağlıkta önemli bir noktaya gelmiş olacak” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Başarılarının temelinde yatan 3 önemli noktanın olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, “14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız o zamanlarda ’muhtar bile olamaz’ denilen cumhurbaşkanımız partinin kuruluşunu açıklarken 3 temel cümle söyledi. Bunlardan bir tanesi ‘AK Parti milletin partisidir’ dedi. Dolayısıyla bu anlamda her geçen gün daha güçlü adımlar atılıyor. Yine bu bağlamda Cumhurbaşkanımız ‘AK Parti milletin ortak değerlenin temsilcisidir, ortak beklentilerin öncülüğünü yapacaktır’ dedi. Ve 12 yıldır da bunu yapmaya çalışıyoruz. Sessiz devrimleri bu şekilde başardık. Bu anlamda başarının arkasında millete, milli iradeye güven yatmakta. Birileri partimizi kapatmak istedi. ‘Demokrasi yalnız sandık demek değildir’ denilerek AK Parti zedelenmek istedi” ifadelerini kullandı.

“BİRİLERİ YAN GELİP YATIYOR”

AK Parti kadrolarının siyasi istikrarı, siyasi istikrarın ekonomik istikrarı, ekonomik istikrarın da her alandaki yepyeni projeleri inşa ettiğini ifade eden Müezzinoğlu, şöyle devam etti: “İnşallah ülke demokrasisi adına yeni başarılara koşacak AK Parti iktidarına güç verecek süreci 7 Haziran’da yaşayacağız. Ulu Önder Atatürk’ün vasiyet olarak bıraktığı ‘muasır medeniyetin üzerinde bir Türkiye’ye ulaşacağız. Birileri Büyük Önder’in gölgesine yan gelip yatıyor, birileri o söze sahip çıkarak o hedeflere götürmenin derdini taşıyor. Bunun AK Parti olarak mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’a şükürler olsun ki iktidarın 12. yılından sonra bu milletin huzuru için alnımız açık, başımız dik yeni yeni projelerle geliyoruz. İzmir’de de yeni yeni projelerle hizmet edilecek. 2023’te muasır medeniyetin üzerine çıkmış bir Türkiye’ye ulaşacağız.”

Bülent Delican da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi: “İzmir için önemli bir gün. Bakanımız sağlıkla ilgili istişarelerde bulunmak için teşrif ederek bizi mutlu ettiler. İnşallah İzmirimiz Atatürk’ün hedef koyduğu muasır medeniyetin üstüne sağlıkta İzmir’e yapılan yatırımlarla çıkacak. Biz İzmir’e yatırımlarımızla AK Parti olarak bu seviyeye ulaşacağız. Bunun için söz veriyoruz. İzmir’de yapılan hastaneler bittiği zaman İzmirli çok daha kaliteli sağlık hizmetlerine kavuşmuş olacak.”

DSP’DEN AK PARTİ’YE TRANSFER OLDU

Ziyarette AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Bakan Müezzinoğlu’na Türkiye’de birçok yatırımlara imza attığı için nazar duası yazılı tabak hediye etti.

Ziyarette DSP Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi İlhan Pınar da AK Parti’ye katıldığını açıkladı. Pınar’ın parti rozetini ise Bakan Müezzinoğlu taktı. İlhan Pınar, herkesin huzur bulduğu yerde siyaset yapması gerektiğini ve huzuru AK Parti’de bulduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim