• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 26°C Kocaeli
    • 24°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.80
  • Altın: 2428.571 -0.03
  • Dolar: 32.5199 -0.10
  • Euro: 34.8 -0.22

"Bir Gecede 20 Bin Mail Attılar"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, nükleer enerjiye ÇED raporu vereceği günün öncesindeki gece, “Büyük Türkiye, küresel güç, kendinden korkulan bir Türkiye olmasını istemeyenlerin attığı mailler bir...
Bir Gecede 20 Bin Mail Attılar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, nükleer enerjiye ÇED raporu vereceği günün öncesindeki gece, “Büyük Türkiye, küresel güç, kendinden korkulan bir Türkiye olmasını istemeyenlerin attığı mailler bir gecede 20 bin tane” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye’de bulunan Kars Ardahan Iğdır Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Bakan Güllüce yaptığı konuşmasında Ümraniye’nin eski ve yeni halini kıyaslayarak, “Ümraniye’nin eski halini biliyorum. Hasan Bey’in belediye başkanı olmasından sonra gelişme çok hızlı oldu. Daha önceki dönemi iyi hatırlıyorsunuz. Dünyada hiçbir belediye başkanı, hiçbir partinin kıramayacağı bir rekor kırdı, hiçbir parti beceremez, 38 tane vatandaşımızı çöpten öldürdüler. Hangi belediye başkanı becerebilir ki bunu? Hangi siyasi parti bu muhteşem başarıyı sağlayabilir ki? O günkü Ümraniye’nin hallerini hatırlamak bile istemiyorum. Aynı yıllarda ben Tuzla Belediye Başkanıydım. Bizde de öyle bir çöplük vardı. Buradaki patlayınca bizim orada da bir problem olabilir düşüncesiyle o zaman ki CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen’e gittim. Dedim ki asfalt dökmeye kalkıyoruz diyorsun ki ’Bu Büyükşehirin işi biz dökeriz.’ Sen dökmüyorsun yollar çamur. Yani biz bununla uğraştık. Biz dökeceğiz O, ’Olmaz’ diyor. Hiç değilse çöplüğü kapat, yok. Bunlar sadece konuşurlar. Bunların çenelerini aldığınız zaman vücudunda hiçbir tarafı işe yaramaz. Bir çeneleri vardır konuşan. Şu anda bizim slogan var ya işte öyle. Onlar konuşur AK Parti yapar. Kısa bir süre sonra da şimdiki Cumhurbaşkanımız aday oldu. 26 Mart’ta seçildi. 7 Nisan’da çöplüğü kapattı. Şimdi Sözen’in aklıyla Sözen’in kafasıyla CHP’nin kafasıyla CHP’nin aklıyla AK Parti’nin arasındaki fark bu. Birisine ortaya canınızı koyarsınız durduramazsınız, birisi de kazanır 7 gün sonra çöplüğü kaldırır. Adam gibi şehir yapar" dedi.

“NÜKLEER ENERJİ İSTEMEYENLER BANA BİR GECE 20 BİN MAİL ATTI”

Türkiye’nin büyümesini istemeyenlerin nükleer enerji ÇED raporuna karşı kendisine 20 bin mail attığını belirten Bakan Güllüce, “Türkiye’de hangi doğru iş yapılmaya başlanmışsa o işe karşı çıkılmış. 1960 yılında Adnan Menderes, Nükleer santral emri vermiş. Bakmış ki bütün dünya gelişmiş ülkeleri, nükleer santrala sahip nükleer elektrik üretiyor. Hem tabiatı kirletmiyor hem temiz enerji hem de bununla Türkiye büyük güç olduğu zaman bu bilgiyi bilim de kullanabilir. İslam dünyasının hiçbirinde nükleerle ilgili bir şey yok. Öğrettirtmiyorlar. Nükleerin hem ilimde kullanılması hem de bir güç haline gelmesiyle ilgili bütün dünyada herkes de var Müslümanlar yapmaya kalktı mı ’Dur bakalım hemşehrim’ diyorlar. Ben nükleer enerjiye ÇED raporu vereceğim günün öncesindeki gece 20 bin mail geldi bana. Büyük Türkiye, küresel güç, kendinden korkulan bir Türkiye olmasını istemeyenlerin emrine girenlerin attığı mailler 20 bin tane bir gecede" diye konuştu.

“190 DEVLET BİR ARAYA GELMİŞ BARIŞI SAĞLAYAMAMIŞ, SEN GELECEKSİN DE TERÖR DURACAK”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta “İktidara geldiğimiz zaman Ortadoğu’da hemen barışı sağlayacağız” sözlerine de yanıt veren Bakan Güllüce, “Ya şimdi gençler kendi aralarında dalga geçmeye başlıyorlar. Nasıl yapacak biliyor musunuz? Diyecek ki; ‘Esad artık helikopter kaldırma. O da Kemal Bey emredersin sen ne yaptın da ben yapmadım. Teröristler sizde artık Esad savaşmayın. Mademki sen kazandın abi senin hatırını mı kıracağız’ dediler. Suriye’de bu şekilde barışı getirecek. IŞİD’e diyecek ki, ‘IŞİD artık IŞİD’lik mişidlik yok beni işit.’ O da, ‘Abi iyi ki geldin ya, şu Tayyip Erdoğan varken canımız çok sıkkındı, işitemiyorduk, sen geldin işitebiliyoruz.’ Ya böyle bir devlet ciddiyeti olur mu? 190 devlet bir araya gelmiş, barış ortamı oluşturamamış. Sen geleceksin, terörü durduracaksın, Ortadoğu barış cenneti olacaksın. Hepsi CHP geldi diye sevinecekmiş” şeklinde konuştu.

Gezi Parkı olaylarında Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda piyano çalınması olayını hatırlatan Bakan Güllüce, “Piyanoyu getirdiler Taksim’de Atatürk heykelinin önüne koydular. Bir Alman orada piyano çaldı. Almanya diyor ki, ‘Türkiye sen çok uzadın. Bizim canımızı sıkma. Türkiye’de bizim sesimizi seslendirenler var. Sana Taksim’in göbeğinde piyano dinlettiririm.’ Şimdi 7 Haziran’da diyeceğiz ki, sen Taksim’in göbeğinde bir adama piyano çaldırdın ama bu millette sana 7 Haziran’da piyano ve davul zurna çaldırtacak” ifadelerini kullandı.

Bakan Güllüce bir vatandaşın, Sultanbeyli’de gelecek hafta yapılacak olan tapu töreni hakkındaki sorusuna ise, “Hemen müjdeyi veriyorum. Dün saat 21.30’da imzalaştık. Ertesi gün saat 17.00’de tapu sahipleriyle bir toplantı yaptık. Dün akşam 1 milyon 265 bin metrekareyi bugün saat 16.00 gibi hazine eline almış olacak. Bir kısmını çözdük, diğerinin çözümü içinde protokol imzaladık. Önümüzdeki hafta da Sultanbeyli’nde görkemli bir tören yapacağız” diye konuştu.

Vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra dernekten ayrılan Bakan Güllüce, Ümraniye Atakent Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek partililerle toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim