• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2247.714 0.15
  • Dolar: 32.332 0.06
  • Euro: 35.1694 -0.02

Binali Yıldırım’ı Duygulandıran Anlar

Çekmeköy’de düzenlenen etkinlikte Erzicanlılar’la buluşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kendisi için hazırlanan filmi izlerken duygu...
Binali Yıldırım’ı Duygulandıran Anlar

Çekmeköy’de düzenlenen etkinlikte Erzicanlılar’la buluşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, kendisi için hazırlanan filmi izlerken duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Binali Yıldırım, Çekmeköy’de ‘Binali Yıldırım Erzincanlılarla Buluşuyor’ etkinliğine katıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da destek verdiği etkinlikte Yıldırım, büyük coşku ile karşılandı. Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Poyraz, Binali Yıldırım’ın bakanlık yaptığı dönemlerdeki çalışmalara değinerek, “Bir zamanlar adeta ancak seyredebildiğimiz o uçakları halkın yolu yapacağım dedi ve yaptı. Duble yollar ile hızlı trenleri ile gerçekten bu ülkede gariplerin rüyasında bile göremediği bu hizmetleri sağlayan bir Erzincanlı bakan, bütün ülkenin sevgisini kazanmış bir bakandır” dedi.

“TÜRKİYEMİZ İÇİN YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR AKLIMA GELDİ, DUYGULANDIM”

Kendisi için hazırlanan sinevizyon gösterisi sırasında duygulandığını ifade eden Binali Yıldırım, “Biraz önce arkadaşlarımız bir sinevizyon gösterisi izlettiler. Bunu izlerken 2002 yılında göreve geldiğim ilk günden görevi bıraktığım 2013 yılı sonuna kadar bu ülke için güzel Türkiye’miz için yaptığımız hizmetler, çalışmalar hep gözümün önünden geldi geçti, duygulandım. Ülkemiz için, milletimiz için kalıcı eserler yapmak, milletimizin hayatını kolaylaştıran, yaşamını kolaylaştıran hizmetlere vesile olmak bir fani olarak bizim için en güzel iştir diye düşünüyorum” diye konuştu.

“PROVOKASYONU ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ"

Yıldırım, Diyarbakır’da HDP mitinginde meydana gelen patlamaya da atıfta bulunarak, “Daha düne kadar binlerce insanın ölümüne neden olanlar ve hayatının kaybolmasına, terör belasından yerlerinden yurtlarından olmasına sebep olanların bugün ağızlarından bal damlıyor. Türkiye partisi olmak gibi bir iddianın peşine düşmüşler, geçmiş sicillerini unutup geleceğe yönelip kardeşlikten bahsediyorlar. İtirazımız yok ama samimiyet lazım. Samimiyet olmadıktan sonra ülkede kardeşlik iddiası da boş bir iddiadan öteye geçemez. Dün Diyarbakır’da bir olay oldu. Böyle bir provokasyonu şiddetle reddediyoruz, kınıyoruz. Cezalıların bir an önce tespit edilmesi için bütün kolluk var gücü ile çalışıyor. Ancak hal böyle iken parti lideri çıkıyor kışkırtıcı konuşmalarına devam ediyor. Onlar ne yaparsa yapsın bu milletin birliğini, kardeşliğini bozamayacaklar. Milletin birliğinin, kardeşliğinin çimentosu AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

“GELMEDİLER, GELEMEZLER, SAMİMİ DEĞİLLER”

Türkiye’nin her köşesinde önemli hizmetler yapıldığını söyleyen Yıldırım, “Memleketin her köşesinde hizmetlerin izi var. Bakın ülkede kardeşliği, birliği ve beraberliği bugünlerde telaffuz edenlerin bölgede yaptıkları ortadadır. Yüksekova’ya havalimanı yapmaya karar verdik, temelini attık. Temeli atmamıza izin vermediler, şantiyeleri yaktılar, insanları tehdit ettiler. Ama dedik ki siz ne yaparsanız yapın biz oraya havalimanını yapacağız. Havalimanını yaptık. Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla açılışını yaptık. O bölgenin milletvekili Selahattin Demirtaş’a açık çağrı yaptık. Engellediniz, geciktirdiniz ziyanı yok, gelin hiç değilse vekili olduğunuz bu ilin bu onuruna, bu gururuna siz de ortak olun. Gelemediler, gelemezler bunlar samimi değiller” dedi.

Konuşmaların ardından Binali Yıldırım, hemşehrileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim